Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jan 2011, 16:59

Drago mi je sto je Edin pogodio, ali City je suga od Ekipe. Ne mogu da vjerujem da sa onakvim igracima
nisu mogli razbiti Notts. :?

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 jan 2011, 17:09

bparena je napisao/la:SVAKA CAST EDINE ....
Mi u Zenici slavimo ....
Govori u svoje ime molim te. :lol:

Kažem, naklon do poda za Džeku, svaka mu čast ali volio bih da nije pogodio da ispadnu ove šuge koje misle da se sve novcem može kupit. Uvijek ce biti mali klub bez obzira na sve.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 30 jan 2011, 17:12

Bosco je napisao/la: Kažem, naklon do poda za Džeku, svaka mu čast ali volio bih da nije pogodio da ispadnu ove šuge koje misle da se sve novcem može kupit. Uvijek ce biti mali klub bez obzira na sve.
Ovde se potpuno slazem,sad sam se starim raspravljo.Trose pare da nista nece uspjeti u to sam siguran 100 %.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 30 jan 2011, 18:08

Znam da nece moci ali zamolio bih sve one koji iz bilo kojeg razloga nevole sto ga Edin dade da se ne javljaju jedno vrijeme. Mi u Zenici slavimo ....
Bparena Džeko je danas dao dva gola, vjerovatno nisi gledao cijelu utakmicu pa ne znaš ;-)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 30 jan 2011, 20:10

Bosco je napisao/la:
Mi u Zenici slavimo ....

Kažem, naklon do poda za Džeku, svaka mu čast ali volio bih da nije pogodio da ispadnu ove šuge koje misle da se sve novcem može kupit. Uvijek ce biti mali klub bez obzira na sve.

Veca suga je Arsenal koji da nije bilo penala(za koji je Wallcot sam priznao da je simulirao) nebi prosli ni Leedsa a nisu se pokazali ni protiv ovog Znj tima ;)
I Arsenal je mali klub,Ligu prvaka osvojio 0 puta :lol: :lol: :lol: A svi veliki timovi su je osvajali,pa cak i oni koji nisu veliki :lol: :lol: cak ni kup UEFA nisu osvojili :lol: :lol:

Ako mislis pisat sranja ovakva nemoj ni pisati molim te ili pisi na temi Arsenal.

Da se vratim na utakmicu:teska utakmica na teskom terenu(stadion je inace extra cool).Ovi klubavi iz nizi rangova stvarno dobro muce premierligase,svaka cast.
City opet los u sredini,Milner,Barry,Viera pa i Jo koji je igrao neko kao krilo 0 bodova.
Dzeki svaka cast na golu i mislim da je dobro(barem sto se njeg tice) sto ce se ponoviti utakmica.Znaci jedna laka(ako se moze tako nazvati) utakmica za uigravanje.
Richards igrac utakmice po mom misljenju
RIP SALE VILENJAK

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 30 jan 2011, 20:23

Hahahah vide se da pojma nemas.....walcott je priznao da je simulirao penal koji uopste nije ni dosudjen....a tek je poslije sviran cist penal na njemu...zato ne lupaj gluposti

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 jan 2011, 20:24

OTNYS_YNWA je napisao/la:Drago mi je sto je Edin pogodio, ali City je suga od Ekipe. Ne mogu da vjerujem da sa onakvim igracima
nisu mogli razbiti Notts. :?
City igra isto Stutgarth...Nema organizatora igre,pa tako nemaju ni igre :lol: :lol:

Zalosno je vidjeti ekipu u koju je toliko ulozeno da tako igra protiv treceligasa :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 jan 2011, 23:13

RKO je napisao/la:
Bosco je napisao/la:
Mi u Zenici slavimo ....

Veca suga je Arsenal koji da nije bilo penala(za koji je Wallcot sam priznao da je simulirao) nebi prosli ni Leedsa a nisu se pokazali ni protiv ovog Znj tima ;)
I Arsenal je mali klub,Ligu prvaka osvojio 0 puta :lol: :lol: :lol: A svi veliki timovi su je osvajali,pa cak i oni koji nisu veliki :lol: :lol: cak ni kup UEFA nisu osvojili :lol: :lol:

Ako mislis pisat sranja ovakva nemoj ni pisati molim te ili pisi na temi Arsenal.
E izvini bogati, znao sam da ću ovom prilikom uvrijediti nekog dugogodišnjeg navijača Citya. Jesil i ti treća generacija navijača Citya u tvojoj porodici ? :lol:

Pošto vidim da si neupućen i kad me već vučeš za jezik objasnit ću ti par stvarčica o Arsenalu (kojeg si ti pomenuo , a ne ja)

Spominješ Walcotta i njegovo simuliranje iz kojeg je proizašao penal. :lol: :lol: Jesi li siguran ?Walcott se za razliku od nekih preplaćenih zvjezdica javno izvinuo za taj "dive" koji sudija nije okarakterisao kao penal, nego je nekih par minuta poslije stvarno napravljen na njemu, i to čist.

Nismo se pokazali protiv vas :lol: :lol: , pa ovo prijatelju govori o tebi i tvom poznavanju Citya. Dobili vas prvu tekmu 3:0 na Eastlandsu, razbili vas ko beba zvečku, druga tekma vi došli na Emirates, u 3 navrata uspjeli pola preć', spasio vas Hart i 2 stative i jedna prečka. :lol: Bod "na guzove".

A po tebi veliki tim je samo tim koji je nekada osvojio neki europski kup. Nije meni problem voditi se ni po toj logici samo malo ko će priznati je danas. Nažalost nismo imali tu sreću jer smo nesretno gubili i u finalu LP i u finalu kupa Uefa, ali za razliku od vas mi smo barem stigli do tih finala i kad je taj tvoj veliki City igro treću ligu Arsenal je osvajao trofeje po Engleskoj i tako recimo odkad je ušao u Englesku prvu ligu prije 84 godine i nikada nije ispao za razliku od vas koji ste navikli često šetati između takmičenja. Npr imamo 13 titula engleske liga i 10 puta smo osvojili FA kup a vi samo dvaput ligu i 4 puta FA kup. O europskim uspjesima nije potrebno pričat. :lol: :lol: Novac može kupiti uspjeh, ali tradiciju nikada.

Sljedeći put kad se počneš pravit pametan (što naravno nisi) počni se pravit pametan s argumentima i činjenicama.

Veliki MCFC ! :lol:

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 30 jan 2011, 23:24

bosco mala ispravka arsenal je u prvu ligu usao prije 92 godine, a ne 84, 1919 i od tad nisu ispali, doduse mozda si ti mislio na sezone..

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 30 jan 2011, 23:42

Bosco je napisao/la: E izvini bogati, znao sam da ću ovom prilikom uvrijediti nekog dugogodišnjeg navijača Citya. Jesil i ti treća generacija navijača Citya u tvojoj porodici ? :lol:

Pošto vidim da si neupućen i kad me već vučeš za jezik objasnit ću ti par stvarčica o Arsenalu (kojeg si ti pomenuo , a ne ja)

Spominješ Walcotta i njegovo simuliranje iz kojeg je proizašao penal. :lol: :lol: Jesi li siguran ?Walcott se za razliku od nekih preplaćenih zvjezdica javno izvinuo za taj "dive" koji sudija nije okarakterisao kao penal, nego je nekih par minuta poslije stvarno napravljen na njemu, i to čist.

Nismo se pokazali protiv vas :lol: :lol: , pa ovo prijatelju govori o tebi i tvom poznavanju Citya. Dobili vas prvu tekmu 3:0 na Eastlandsu, razbili vas ko beba zvečku, druga tekma vi došli na Emirates, u 3 navrata uspjeli pola preć', spasio vas Hart i 2 stative i jedna prečka. :lol: Bod "na guzove".

A po tebi veliki tim je samo tim koji je nekada osvojio neki europski kup. Nije meni problem voditi se ni po toj logici samo malo ko će priznati je danas. Nažalost nismo imali tu sreću jer smo nesretno gubili i u finalu LP i u finalu kupa Uefa, ali za razliku od vas mi smo barem stigli do tih finala i kad je taj tvoj veliki City igro treću ligu Arsenal je osvajao trofeje po Engleskoj i tako recimo odkad je ušao u Englesku prvu ligu prije 84 godine i nikada nije ispao za razliku od vas koji ste navikli često šetati između takmičenja. Npr imamo 13 titula engleske liga i 10 puta smo osvojili FA kup a vi samo dvaput ligu i 4 puta FA kup. O europskim uspjesima nije potrebno pričat. :lol: :lol: Novac može kupiti uspjeh, ali tradiciju nikada.

Sljedeći put kad se počneš pravit pametan (što naravno nisi) počni se pravit pametan s argumentima i činjenicama.

Veliki MCFC ! :lol:

Prvo smjesan si mi sa tim "Mi","Vi" :lol: Ko ste to "Vi"?Ja nisam "Mi" ja sam simpatizer nogometa pa tako i nekih klubova ali samo simpatizer ;) .Zaboli me oceli neko izgubit-pobjediti da mi je vidjeti puno golova.
Navijam jedino za Reprezentaciju BiH pa tako gotivim i nase igrace sto je najnormalnije i drago mi je kad City,Hofenhajm,Freiburg,Montpelier,Paok.....pobjede pogotovo uz dobre igre nasih igraca.
Mislim da bi to trebalo biti drago svakom navijacu BiH.

A tvoj je problem sto ti glumis nekog "navijaca" :lol: :lol: Koliko si puta otisao na utakmicu Arsenala,ha?Znas li ti sta uopce znaci biti navijac??Englesku vidis samo na globusu i u atlasu.Trebas otici malo tamo pa vidjeti sta znaci biti navijac(ja sam bio 2 mjeseci u Birminghemu)......

To koliko si ti pametan pokazuje to da ti iz BiH navijas za tim iz Engleske :lol: :lol: ,pardon mislis da navijas :lol: :lol:
Doduse mozda si ti iz porodice ciji su predci iz Londona :lol: :lol:

Sorry za Wallcota,mislio sam da je priznao simulaciju kada je sviran penal.

Meni je samo bezveze sto neko velica jedne a omalovazava druge(kao ti)a isti je fazon,novac.I Arsenal da nije imao novca nebi mogao kupiti Nasrija,Bergkampa,Henrya...kao i bilo koji drugi tim.Cim nestane novaca svaki tim propada
RIP SALE VILENJAK

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 jan 2011, 23:51

A već sam vodio raspravu o tome barem nekih desetak puta, pa neću dalje. Vi me smatrajte čime hoćete, kako hoćete, simpatizerom, kurc*m, a ja ću sebe navijačem jer Arsenal volim jednako ko i Čelik kojeg redovno pratim od malih nogu. Reagirao sam 'nako jer si mi stao na žulj, uglavnom što se tiče naših igrača, nisam ništa drugačiji od tebe ni od svih i veselim se svakom uspjehu naših igrača bez obzira u kojoj ligi igraju, ali samo ne Cityu jer su veliki konkurenti trenutno. Što se mene tiče dabogda naš Džeko davo po 30 golova u lgi ali samo nek je City iza Arsenala. Kad govorim "mi" naravno da ne mislim na sebe nego na jednu malu armiju navijača iz Bosne koja tu i tamo skokne na utakmicu (priznajem ja nisam bio te sreće, uglavnom me sprečava nedostatak novaca). Alii da sebe smatram navijačem Arsenala, smatram.

Postoji razlika između trošenja novca pametno ( Man United i Arsenal su najbolji primjeri za to) i trošenja novca ne gledajući ni šta ni koliko. Vi ste ovo drugo.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 31 jan 2011, 00:07

Bosco je napisao/la:A već sam vodio raspravu o tome barem nekih desetak puta, pa neću dalje. Vi me smatrajte čime hoćete, kako hoćete, simpatizerom, kurc*m, a ja ću sebe navijačem jer Arsenal volim jednako ko i Čelik kojeg redovno pratim od malih nogu. Reagirao sam 'nako jer si mi stao na žulj, uglavnom što se tiče naših igrača, nisam ništa drugačiji od tebe ni od svih i veselim se svakom uspjehu naših igrača bez obzira u kojoj ligi igraju, ali samo ne Cityu jer su veliki konkurenti trenutno. Što se mene tiče dabogda naš Džeko davo po 30 golova u lgi ali samo nek je City iza Arsenala. Kad govorim "mi" naravno da ne mislim na sebe nego na jednu malu armiju navijača iz Bosne koja tu i tamo skokne na utakmicu (priznajem ja nisam bio te sreće, uglavnom me sprečava nedostatak novaca). Alii da sebe smatram navijačem Arsenala, smatram.

Postoji razlika između trošenja novca pametno ( Man United i Arsenal su najbolji primjeri za to) i trošenja novca ne gledajući ni šta ni koliko. Vi ste ovo drugo.
Daj nemoj vise "Vi" hebemu misa :D Cuj da Arsenal ili bilo koji drugi klub ima novaca na pretek trosili bi i oni.Mislis da npr. Milan nebi volio imati Terrya u timu ili Liverpool iniestu ili...razumjes sta ti hocu rec´.
City ima pare i zasto bi cekao 3-4 sezone ulazuci "pomalo",kad moze sve odjednom.
Sad imaju super ekipu i u vrhu su PL,iduce sezone bi trebali biti jos bolji sa jos kojim pojacanjem....kad poslozis sve,onda ide laganica(kao Chlsea npr.)...
Ja nisam otisao ni na jedu utakmicu dok sam bio u Engleskoj ali ljudi zive za vikend.
Na dan utakmice,odujutro se ide u pabove,cuga se,smrce se,pjeva se,pricaju se lovacke price....a sve grupice jarana pa se to sve udruzi pa na utakmicu,i onda poslije pijancenje(zbog pobjede ili poraza..nebitno)ludilo pravo....a vecina je neka gotiva(gotivni satovi,odjeca,auta,.....)
RIP SALE VILENJAK

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jan 2011, 00:12

Bosco je napisao/la:
Mi u Zenici slavimo ....

Daj ne zayebayi - MI U ZENICI SLAVIMO i to ti garantujem 100% da skoro pa svi Zenicani su uz Dzeku. Bosko ako to ti nisi zbog klub za kojeg navijas il suti il slavi zbog drzave u kojoj zivis. I nek mi niko ne kaze jel se to mora .... MORA u ovakvoj zemlji u kakvoj zivimo - svaki uspjeh BOSANACA I HERCEGOVACA ma gdje i ko bio je DOBRODOSAO i SLAVI SE.... ja znam more Zenicana koji tako misle .... tebi poz i uspjeh tvom klubu u Engleskoj....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jan 2011, 00:14

Ako ste spali na ono ... "Nek komsiji crkne krava" - onda je stvarno zalostan klub za kojeg navijas. Taj klub je mnogo bolji od ovog MC koji me u biti nije ni zanimaoo do dolaska Bosanca u njeg...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 31 jan 2011, 00:16

I meni je arsenal oduvjek bio drag, radi fudbala koji igraju.
Ali kad već imamo Dzeksona da igra za City, nebi mogao nikako navijati protiv njega,
to bi meni indirekno značilo da mrzim Reprezentaciju BiH.

Mozda jedino da čekam ticket sa par hiljada... ;)
Rođeni

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jan 2011, 00:18

Sad ti hoćeš reći da npr Man United ili Arsenal ne troše zato jer nemaju. Varaš se, troše oni, ali oni popunjavaju samo ono što im je potrebno, pa zato izgleda da ne troše. Npr Arsenal ove godine kupio samo 2 stopera (jer smo imali samo 2) i to je to. Ima onaj Wenger para ali ima neke principe pa neće da ih troši, ima i Ferguson, ali ne želi čovjek nagomilavat igrače. Mada i City pokazuje naznake pametnijeg trgovanja u prijelaznim rokovima.

A što se tiče navijača, manje-više sam upoznat sa cjelokupnom atmosferom, i stvarno mi je krivo što živim u ovoj vukoyebini i što nemam priliku otići makar do Austrije pa da pogledam neku pripremnu utakmicu. Težak je život studenata, nema se baš love za skupe izlete ako me kontaš. KAo što rekoh, nazivajte me majmunom,kurc+m, konjem, ali ja stvarno volim Arsenal jednako kao i moj Čelik i stvarno me nije bragi šta drugi misle o tome.

@bparena
Već sam rekao, stvarno volim Džeku i mnogo,mnogo ga cijenim i pošptujem sve što je on postigao, posebno se naježim kada čitam tekstove u kojem se opisuje njegovo djetinjstvo (ned'o Bog nikome) ali ja stvarno ne razumijem kako će se meni poboljšat kvalitet života njegovim golom i zato nemam sta da slavim. Da mi je bilo veoma drago -jeste. Želim mu da ih zabije još barem 100 ali nas će svi i dalje gledat istim očima (mislim na Europu) bez obzira na Džekin gol ili golove. I dalje ćemo bit jedna veoma sjeb*na država, a to 1000 Džekinih golova ne može promijeniti.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 31 jan 2011, 00:21

Meni je uvijek bilo interesantno to da niko od ovih rodoljuba ne navija za Stoke City :roll: niti je tu ekipu iko spomenuo.
Ali eto, lažni patriotizam od Kloca do zakletve radi kod pojedinaca.
Dobar je Džeko, ali mu samo ne valja boja dresa ;-) to je jedini njegov problem ;-)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jan 2011, 00:25

@bosco
U biti svi tako misle - samo da ti kazem da viza vise nema - spremaj se za Rumuniju u Zenici ali i van BiH. Ima nas koji pratimo repku i van Ze i Sa i BiH. Celik za kojeg navijam preko 30 god nazalost ne ide u Evropu pa ni mi s njim. Ali bice i toga. Sto se tice Dzekinog djetinjstva to treba ostaviti po strani. U biti dozvoli ljudima da se raduju uspjehu drugog iz BiH i ne javljaj se tada ako nisi bilo zbog cega isti kao oni. U suprotnom sta god da kazes neces biti isti kao oni u tim momentima kad im nista nije bitno sem tog gola. Pa ni Celik ni Arsenal ni Barsa. Ko da nam je to bilo na pameti kad se tresla Zenica kad je Dzekson dao gol Belgiji. Koga briga tada sa sve ostalo... To je sve normalno i ja znam da ti razumijes o cemu ja govorim. Zenica je ne zadzabe centar reprezentativnog fudbala u BiH i to joj mnogi priznaju. Bas zato sto nas ima ....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 31 jan 2011, 00:29, ukupno mijenjano 3 puta.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jan 2011, 00:27

Rizah je napisao/la:Meni je uvijek bilo interesantno to da niko od ovih rodoljuba ne navija za Stoke City :roll: niti je tu ekipu iko spomenuo.
Dobar je Džeko, ali mu samo ne valja boja dresa ;-) to je jedini njegov problem ;-)
imas ti nekih drugih problema hehehhe al hajd i to je misljenje - svakom svacije. Tebi pozz Rizo i ne zapocinji trakavicu :D

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 31 jan 2011, 00:27

Rizah je napisao/la:Meni je uvijek bilo interesantno to da niko od ovih rodoljuba ne navija za Stoke City :roll: niti je tu ekipu iko spomenuo.
Ti si stvarno dosadan sa svojim komentarima.Ok shvatili smo te ne volis Dzeku(napisao si i da ga mrzis),nevolis City mislis da je Dzeko los fudbaler,nezna ovo nezna ono.....onda odstupi od tema Dzeko i MCFC i idi pisi na temu Liverpoola
RIP SALE VILENJAK

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 9 gostiju.