FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa Krste je tako doveden, legenda postao.
Hvala tebra dok neko šarne meni će biti aBd biti boljeBegovicRamiz je napisao/la: ↑21 jan 2022, 00:22ja sam imao druga isto ga tako boljeli misici, sutra mu 52 dana
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imao je odličnu statistiku tamo jedne godine ali po meni on nije legenda, olako se shvata ta riječ. Nismo mi neki mali klub da moramo tražiti legende.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cega je on legenda? Za viceve?
- napoleon72
- Kontakt:
Legenda koja je digla srednjak navijacima kao i Pavlovic, al eto, pamcenje kao kod zlatne ribice 

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- ElCartel11
- Kontakt:
Dajte mene da budem tu oko ekipe jedno 5,6 godina, da i ja postanem legeMda kluba.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Legende su Hase i Keli. Vaha kad nas napusti. Ostalo su samo ljubimci navijača. Kad je Krle pokazo srednjak?
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
Dobro, nije legenda, slažem se sa Peakyjevom definicijom.
Može li se reći da je jedan od najboljh posljeratnih fudbalera i najtrofejniji u historiji kluba?
Apsolutno je nebitno kako ga definišemo, poenta je da je jako koristan igrač, koji je doveden iz te makedonske lige.
Može li se reći da je jedan od najboljh posljeratnih fudbalera i najtrofejniji u historiji kluba?
Apsolutno je nebitno kako ga definišemo, poenta je da je jako koristan igrač, koji je doveden iz te makedonske lige.
Krste Velkoski u FK Sarajevu
223 utakmice
64 gola
43 asistencije
Ali mu nikad neću halaliti srednji prst.
223 utakmice
64 gola
43 asistencije
Ali mu nikad neću halaliti srednji prst.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedan od najtrofejnijih svakako ali meni nije ni u top 10 najboljih čak i kada je bio na vrhuncu.
Slažem se s tobom.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Fudbaleri Sarajeva jučer su doputovali u Ljubuški, gdje će nastaviti pripreme za proljetni dio prvenstva.
Bordo tim će u Hercegovini odigrati i dva pripremna duela, oba na stadionu Babovac na kojem i treniraju Sarajevo će 22. januara odmjeriti snage protiv NK Ljubuški, dok im je 26. januara protivnik NK Grude.
U saradnji sa FK Sarajevo, portal S p o rt 1.ba obezbijedio je i prijenos obje utakmice na YouTube kanalu našeg portala.
S obzirom na specifičnost uslova na stadionu, može doći do određenih tehničkih problema, te vas unaprijed molimo za razumijevanje.
Bordo tim će u Hercegovini odigrati i dva pripremna duela, oba na stadionu Babovac na kojem i treniraju Sarajevo će 22. januara odmjeriti snage protiv NK Ljubuški, dok im je 26. januara protivnik NK Grude.
U saradnji sa FK Sarajevo, portal S p o rt 1.ba obezbijedio je i prijenos obje utakmice na YouTube kanalu našeg portala.
S obzirom na specifičnost uslova na stadionu, može doći do određenih tehničkih problema, te vas unaprijed molimo za razumijevanje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Biogradlić, Živkov.. ima još starijihPeakyBlinders je napisao/la: ↑21 jan 2022, 11:15Legende su Hase i Keli. Vaha kad nas napusti. Ostalo su samo ljubimci navijača. Kad je Krle pokazo srednjak?
-
- Kontakt:
Ne vezano za Velkoskog al pojedinci zasluzuju i šamar a ne samo srednji prst. Kazem pojedincima, bruka je sta mozes cuti na utakmici od pojedinaca.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
+1bordobijeli je napisao/la: ↑21 jan 2022, 11:30Ne vezano za Velkoskog al pojedinci zasluzuju i šamar a ne samo srednji prst. Kazem pojedincima, bruka je sta mozes cuti na utakmici od pojedinaca.
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
E moj Vaha... Eto postat ćeš legenda tek kad umreš.PeakyBlinders je napisao/la: ↑21 jan 2022, 11:15Legende su Hase i Keli. Vaha kad nas napusti. Ostalo su samo ljubimci navijača. Kad je Krle pokazo srednjak?

-
- Kontakt:
Samo da ne bude 360p i sjeckanje svake 3 sekunde ja zadovoljanSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑21 jan 2022, 11:25

Ne znam sjeca li se jos neko,prije mozda 2 godine kad smo igrali sa Bosnom Visoko prijateljsku,uzeo nakav Visoko TV ili kako vec da prenose.Ja sam gledao 5 min i ugasio

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Šta je legenda?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑21 jan 2022, 11:35E moj Vaha... Eto postat ćeš legenda tek kad umreš.PeakyBlinders je napisao/la: ↑21 jan 2022, 11:15Legende su Hase i Keli. Vaha kad nas napusti. Ostalo su samo ljubimci navijača. Kad je Krle pokazo srednjak?![]()
ORIGINAL 1987
zna li se u koliko je tekma sutra?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Brozovic.MortemHz je napisao/la: ↑21 jan 2022, 11:28Biogradlić, Živkov.. ima još starijihPeakyBlinders je napisao/la: ↑21 jan 2022, 11:15Legende su Hase i Keli. Vaha kad nas napusti. Ostalo su samo ljubimci navijača. Kad je Krle pokazo srednjak?
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.