NBA sezona 2010\2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: NBA sezona 2010\2011

Post Postao/la alfarouqaminu » 30 jan 2011, 22:40

dema je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Večeras ćemo vidjeti dvoboj Nasha i Paula, očekujem sjajnu utakmicu ali poznavajući Sunse mislim da će večeras izgubiti iako se ova ekipa nikad ne predaje i nadam se pobjedi

msm da mozete da ih dobijete,ali pod uslovom da Carter odigra na nivou... new orleans puce sinoc od sacramenta oni igraju bas toplo hladno, pogledaj kako su krenuli u sezonu pa onda pad
10 zaredom imali hornetsi ipak su oni limitirana ekipa i ne mogu igrat cijelu sezonu ovako a imaju medju 3 najbolje odbrane u ligi i najbolju na zapadu
jest da imaju najbolju odbranu na zapadu,ali playoff ce pokazati...jbg danas u nba skoro i da nema odbrane, pa o tom segmentu ne bih da komentarisem.... tek o tome mozemo pricati kada pocne playoff

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 30 jan 2011, 22:43

OTNYS_YNWA je napisao/la:Odlicna utakmica izmedju Bostona i Lakersa.
Bostonu cvjetale ruze sve dok Bryant nije poludio. :)
ma ne boj se sada ce ga ray ustopovat
ma ne bi poludio da ray nije izasao iz igre, nego dosudise rayu faul nad kobeom al faula nije ni bilo...ali nazalost takva je nba danas :cry: :cry:

ovaj bryant bas se zaigrao, izgleda umislio da je jordan :lol: :lol: :lol:

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 30 jan 2011, 22:47

[jest da imaju najbolju odbranu na zapadu,ali playoff ce pokazati...jbg danas u nba skoro i da nema odbrane, pa o tom segmentu ne bih da komentarisem.... tek o tome mozemo pricati kada pocne playoff[/quote]
kako nema odbrana ima al su pravila drugacija sviraju se svakakve gluposti da je jordan danas u ligi imo bi prosjek od 40 po tekmi :lol:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 30 jan 2011, 22:47

Pogledajte sta su svirali nad kobeom,pa jel ovo faul? :cry: :cry:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 jan 2011, 22:48

alfarouqaminu je napisao/la: jest da imaju najbolju odbranu na zapadu,ali playoff ce pokazati...jbg danas u nba skoro i da nema odbrane, pa o tom segmentu ne bih da komentarisem.... tek o tome mozemo pricati kada pocne playoff
Jesi mi vise preko qrca sa tom odbranom. Pogledaj koji mec New Orleansa ,Bostona ili Chicaga pa ces vidjeti da se igraju jake odbrane.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 jan 2011, 22:49

Kobe na poluvremenu 22koša
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 30 jan 2011, 22:49

bear grylls je napisao/la:[jest da imaju najbolju odbranu na zapadu,ali playoff ce pokazati...jbg danas u nba skoro i da nema odbrane, pa o tom segmentu ne bih da komentarisem.... tek o tome mozemo pricati kada pocne playoff
kako nema odbrana ima al su pravila drugacija sviraju se svakakve gluposti da je jordan danas u ligi imo bi prosjek od 40 po tekmi :lol:[/quote]

ma druze on je u ono vreme imao sezonu po 37,znaci imao bi on i preko 40... joj sta se sve svira ovom kobeu... pa jel ovo WNBA? :cry:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 jan 2011, 22:50

BIHfan je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la: jest da imaju najbolju odbranu na zapadu,ali playoff ce pokazati...jbg danas u nba skoro i da nema odbrane, pa o tom segmentu ne bih da komentarisem.... tek o tome mozemo pricati kada pocne playoff
Jesi mi vise preko qrca sa tom odbranom. Pogledaj koji mec New Orleansa ,Bostona ili Chicaga pa ces vidjeti da se igraju jake odbrane.
ma brate vidjeces kad oklahoma u pay offu zaigra dobru odbranu hehe

big baby je fenomen nba lige na sve lici na kosarkasa ne lici,ali je opet dobar

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 30 jan 2011, 22:51

BIHfan je napisao/la:

izvinite,da zaboravih da samo chicago igra odbranu...izvinite navijaci bullsa :lol: :lol:

bih fan pogledaj malo evroligu pa vidi sta je odbrana...

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 30 jan 2011, 22:52

sta mislite o ekipi phile ineteresuje me mlada ekipa nekako u sjeni clipersa i oklahome al nimalo losa sa veteranom brandom i solidnim ove sezone iguadalom

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 30 jan 2011, 22:53

dema je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

nasta li lici Noah? :roll:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 jan 2011, 22:55

dema je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

Thundersi imaju dobru odbranu na vanjskim pozicijama, ali ispod kosa su kriza zesca.
alfarouqaminu je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

izvinite,da zaboravih da samo chicago igra odbranu...izvinite navijaci bullsa :lol: :lol:

bih fan pogledaj malo evroligu pa vidi sta je odbrana...
Ti poredi Euroligu sa NBA. Prvo u Euroligi su puno manje dimenzije terena, nisu igraci ovako ofanzivno jaki kao u NBA, igra se grublja kosarka i da ne nabrajam dalje jer ti opet neces skontat. Sve ovo rezultira manjim brojem poena po utakmici.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 jan 2011, 22:58

noah nije debel ama sta ti je veceras da se nisi malo pocinjes me zivcirat,budi normalan
big baby je debeo jedva stane u dres i sorc spadalo koje igra jako dobro,

phila ni blizu cllipersa a kamoli oklahome
da su cllipersi na istoku bili bi u play offu na 7 poziciji bez problema,phila moze u play off samo zato jer osim 6 ekipa ovi ispod su svi losi i mogu cak 2 ekipe u play off s negativnim rekordom,dok ce na zapadu mozda 2 ispast s poz rekordom

euroliga prima od nba ekipa preko 100 joj sta ti poredis ,jos 8 minuta manje igrajiu na manjem terenu

Berberovic
Kontakt:

Post Postao/la Berberovic » 30 jan 2011, 23:00

Kako mozete da provaljujete ovolike gluposti nije mi jasno.Hajd neka meni neko objasni u cemu je to danas Durand bio bolji od Jamesa?Durant 50% svojih poena postigao sa linije slobodnih.Imao je 7 uzastopnih promasaja iz igre.James je vise dijelio asistencije nego sto je sutao na kos.Ako se uzme omjer ove dvojice igraca u danasnjoj utakmici malo je reci da ih je smjesno uporediti.Mozda je Durant bolji od Jamesa ali danas definitivno nije bio ni blizu ucinka Jamesa.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 jan 2011, 23:04

Berberovic je napisao/la:Kako mozete da provaljujete ovolike gluposti nije mi jasno.Hajd neka meni neko objasni u cemu je to danas Durand bio bolji od Jamesa?Durant 50% svojih poena postigao sa linije slobodnih.Imao je 7 uzastopnih promasaja iz igre.James je vise dijelio asistencije nego sto je sutao na kos.Ako se uzme omjer ove dvojice igraca u danasnjoj utakmici malo je reci da ih je smjesno uporediti.Mozda je Durant bolji od Jamesa ali danas definitivno nije bio ni blizu ucinka Jamesa.
lebronu koji igra s wadeom i boshom i lik mu ubacuje za 103-102 sut gdje on ispada kratak ,nadigrao ga je po meni ali durant nema pomoc wade i bosha tu je razlika

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 30 jan 2011, 23:05

Berberovic je napisao/la:Kako mozete da provaljujete ovolike gluposti nije mi jasno.Hajd neka meni neko objasni u cemu je to danas Durand bio bolji od Jamesa?Durant 50% svojih poena postigao sa linije slobodnih.Imao je 7 uzastopnih promasaja iz igre.James je vise dijelio asistencije nego sto je sutao na kos.Ako se uzme omjer ove dvojice igraca u danasnjoj utakmici malo je reci da ih je smjesno uporediti.Mozda je Durant bolji od Jamesa ali danas definitivno nije bio ni blizu ucinka Jamesa.
ja iskreno ne gotivim lebrona al previse dizete duranta momak je jednodimenzionalan sjajan suter ali to je to nista vise lebron iako ga negotivim je daleko bolji igrac ( a wade najbolji 8-)

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 30 jan 2011, 23:05

bear grylls je napisao/la:sta mislite o ekipi phile ineteresuje me mlada ekipa nekako u sjeni clipersa i oklahome al nimalo losa sa veteranom brandom i solidnim ove sezone iguadalom
Sto se tice phille solidna ekipa,ove godine bi trebala ici u playoff jer je slabasna konkurencija na istoku... Imaju solidnu ekipu, pre svega mladu... Tu su Brand koji nije onako dominantan PF kao nekada dok je igrao u clippersima ali i ovako nije los... Sto se tice igoudale, on nikada nece mozi biti vodja neke ekipe... Ne znam ali ne zna preuzeti u kriticnim situacijam, nekako je sirov u napadu... Tu je Howes, mlad centar, nekako vise sam ocekivao od njega jos dok je igrao u sacramentu, ali premlad doso u NBA svega 19 godina, trebao je jos koju godinu na koledzu... Imaju sjajnog Point guarda Jrue Holidaya, brz,visok,atletican, nema neki bogzna kakav sut, ali dobar je i kao kreator i kao realizator, nekako ne pokzauje puno na terenu iakko msm da moze ici svake veceri preko 20 poena uz 10 asistencija...Young je sjajan ume da zabusi,ali pruza sajajne partije sa klupe.... Turner nekako me nije ubedio da je bio 2 pic drafta... nema neki sut za tri, nije neki bogzna kakav atleta ali ima pregled igre za 10... Dok je jedno vreme igoudala bio povredjen on je pruzao zaista dobre partije... Lou Williams, nekako ne razmislja na ekipu,voli cariniti loptu da uzima bezpotrebane koseve, isto kaoi howes od njega se ocekivalo vise ali mlad je doso u nba pravo iz srednje skole... sve u svemu imaju potencijala svakako... ali neiskusni su mnogo... za koju goodinu to moze biti zaista perspektivna ekipa

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 jan 2011, 23:07

Lou Williams je aminu njima jako bitan igrac i jedan od najboljih 6 igraca u nba igra dobru sezonu

Berberovic
Kontakt:

Post Postao/la Berberovic » 30 jan 2011, 23:08

dema je napisao/la:
lebronu koji igra s wadeom i boshom i lik mu ubacuje za 103-102 sut gdje on ispada kratak ,nadigrao ga je po meni ali durant nema pomoc wade i bosha tu je razlika
E vidis care.Kosarka je timska igra i zato je James podijelio 13 asistencija a Durant jednu.Da je tenis,boks ili neka druga individualna igra Durant bi bio ispred.I onih 7 isforsiranih suteva da je nekom dodao Oklahoma bi pobijedila a Durant bi danas bio bolji od James-a.James ima mozak za razliku od Duranta ali daleko od toga da volim James-a.On je za mene jedna velika nula kao covijek ali kao igracu mu nemam sta prigovoriti.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 30 jan 2011, 23:08

ma druskane nije sve u statistici.... Nije sve biti indiviua, ako se zaista james takmici da ima vise poena i skoskova i asistencija ja bi mu predlozio neki drugi sport...gde sve od njega zavisi...napr tenis :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.