NBA sezona 2010\2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

lbj06miami
Kontakt:

Re: NBA sezona 2010\2011

Post Postao/la lbj06miami » 30 jan 2011, 22:19

dema je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:to su potpune glupe usporedbe kad tako moram rec, zasto bih poredio njihove trece sezone (pogotovo ako uzmemo stilove igre, jer westbrook kada prodje 30 godinu izdat ce ga njegov glavni adut)? to nema apsolutno nikakve veze sa trenutnom igrom, al apsolutno nikakve. nash 10/11 je neka druga dimenzija za westbrooka, i ovaj nikad nece dostic nivo nasha iz ove sezone, da ne pricam na nasha od prije 5 godina.

westbrook je jednostavno glup, pravi tako idiotske odluke svaku utakmicu, forsira, ulazi pod kos sa jos 14 sekundi do isteka napada bez ikakve potrebe. i sve bi to bilo ok da je michael jrodan ili da pored sebe nema neke saigrace (iverson), ali on ima top3 igraca na svijetu u ekipi, i sto je najgore najmanje 50% utakmica je imo vise suteva od njega.

znaci po nekim tvojim logikama griffin je bolji od recimo dirka nowitzkog, jer ima bolje brojke nego dirk ou svoje prve 3-4 sezone.

ma bre derrick rose je najbolji igrac ikada i da stavimo tacku na ovu temu :D :D :lol: :lol: :lol:

jao kakvi faulovi se sviraju nad kobeu...ovo je zaista smesno,allen ga nije ni pipnuo a ovi sviraju,evo zbog cega nba pada na gledanostima... :(
aminu ne pravi se budala,znas sta sam mislio poredis sut ronda i rose i previse podcjenjujes i jamesa,de malo realno,nija tebi ne govorim durant je najbolji igrac i takve stvari

griffin je svakako potencijal koji moze nadmasit dirka i ne samo njeg nego i bolje igrace od njeg,
Eh to ce biti malo tesko s obzirom na stanje u kakvom je covjek

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 jan 2011, 22:19

Miami je pokazao da kad je pravi onda je najbolji, stvarno ova trojka dobro izgleda

Novi trener Pacersa je Frank Vogel
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 30 jan 2011, 22:20

[KD je u kompletnom drugom poluvremenu imao sut iz igre 2-11 i jos mu je KING dvije lopte ukrao ali hajd neceo raspravljati vise o tome , ja misim da je lose kada najbolji strijelac lige u drugom poluvremenu ima sut 2-11, i na to sve da mu covjek otme dvije zive lopte. i takoder mislim da je dobra odbrana 4 ukradene i 3 blokade.[/quote]
slazem se ona prva cetvrtina je bila jedino dobra za duranta kao sto sam vec napisao u nastavku zatvoren a i lose je sutirao

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 jan 2011, 22:20

dema je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:ocekujem laganu pobjedu bostona jednostavno u ovom trenutku daleko bolja ekipa
mozda pobjede ali sigurno nece bit lagano,ovo je ipak classic nba lige,najvece rivalstvo ,boston igra bolju odbranu ,vidjecemo

wolvy glupo ti je poredit igrace s isto godina ma daj,nash je truba u odbrani i nikad nije postao kompletan igrac ove godine nije zasluzio da se o njemu prica igra ko veteran super ali tesko da ce u play off i tako da ga ne spominje niko,jer ako cemo tako onda je griffin mvp
pa ajde da vidimo onda westbrooka u 36. kako ce igrat :? nece se moc pokrenut tad.

a westbrook nije nista kompletniji igra od nasha, jedino sto je atletski nadmocniji. losiji je westbrookov sut od nashove odbrane. nash cak i nije toliko los odbrambeni igrac kakvim ga se prizkazuje. samo u sunsima imaju 3 gora defanzivca od njega, hill, carter i warrick. on radi u odbrani, ali je nemoze kvalitetno igrati radi svojih skromnih fizikalija, koje su glavni razlog zasto je jedan westbrook dobar defanzivac.

a nash ove godine igra bolje i od westrooka, pala i derona (iako od zadnje dvojice nije bolji igrac), jedino sto ima uzasnu podrsku u ekipi pa ima i uzasan omjer. ali omjer nikada nije bio pokazatelj kvalitete igraca.

a sto se jamesa tice, odigrao je odlicnu odbranu u drugom poluvremenu na durantu, i to je cinjenica.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 30 jan 2011, 22:21

ja lepo kazem kraljica james MVP in WNBA :lol: :lol:

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 30 jan 2011, 22:22

Ted Mosby je napisao/la:Miami je pokazao da kad je pravi onda je najbolji, stvarno ova trojka dobro izgleda

ja upravo mislim suprotno da je bila ovo ekipa npr bostona vecera mi bi izgubili dobili smo zbog lose odbrane oklahome neisukstva i losih poteza a to boston u plejoffu sigurno nece raditi a omjer nam je 3 8 kada se utakmica zavrsava sa 5 poena ili manje

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 30 jan 2011, 22:24

Donnie Darko je napisao/la:
dema je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:ocekujem laganu pobjedu bostona jednostavno u ovom trenutku daleko bolja ekipa
mozda pobjede ali sigurno nece bit lagano,ovo je ipak classic nba lige,najvece rivalstvo ,boston igra bolju odbranu ,vidjecemo

wolvy glupo ti je poredit igrace s isto godina ma daj,nash je truba u odbrani i nikad nije postao kompletan igrac ove godine nije zasluzio da se o njemu prica igra ko veteran super ali tesko da ce u play off i tako da ga ne spominje niko,jer ako cemo tako onda je griffin mvp
pa ajde da vidimo onda westbrooka u 36. kako ce igrat :? nece se moc pokrenut tad.

a westbrook nije nista kompletniji igra od nasha, jedino sto je atletski nadmocniji. losiji je westbrookov sut od nashove odbrane. nash cak i nije toliko los odbrambeni igrac kakvim ga se prizkazuje. samo u sunsima imaju 3 gora defanzivca od njega, hill, carter i warrick. on radi u odbrani, ali je nemoze kvalitetno igrati radi svojih skromnih fizikalija, koje su glavni razlog zasto je jedan westbrook dobar defanzivac.

a nash ove godine igra bolje i od westrooka, pala i derona (iako od zadnje dvojice nije bolji igrac), jedino sto ima uzasnu podrsku u ekipi pa ima i uzasan omjer. ali omjer nikada nije bio pokazatelj kvalitete igraca.

a sto se jamesa tice, odigrao je odlicnu odbranu u drugom poluvremenu na durantu, i to je cinjenica.
wolwi, a da li bi ti mogao da igras odbranu na nivou da imas u nogama 39 godine? :roll:

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 30 jan 2011, 22:24

bear grylls je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Miami je pokazao da kad je pravi onda je najbolji, stvarno ova trojka dobro izgleda

ja upravo mislim suprotno da je bila ovo ekipa npr bostona vecera mi bi izgubili dobili smo zbog lose odbrane oklahome neisukstva i losih poteza a to boston u plejoffu sigurno nece raditi a omjer nam je 3 8 kada se utakmica zavrsava sa 5 poena ili manje
Pazi izgbili 8 utakmica kada se zavrsava sa 5 razlike ili manje pa zamsili kada se jos malo uigraju u slijedecoj sezoni i te poraze pretvore u pobjede pa ima da pada rekord cicaga :lol:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 jan 2011, 22:24

Ma Heat se prilagođava protivniku, igrali su u nižoj brzini, ova ekipa ima još potencijala za više. Bosh i Wade još nisu potpuno zaliječeni pa kad se sve to sredi bit će to extra
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 30 jan 2011, 22:27

ne naravno ova ekipa ce da bude strasna samo kazem zasto smo dobili nije sto smo bili sjajni nego sto je protivnik lose zavrsio utakmicu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 jan 2011, 22:27

dema je napisao/la:

nash je ocajan u odbrani s bilo kojim suigracima i ti to znas bolje nego iko,i stockton je bio jos skromnijih fizikalija tako da to nije izgovor,to sto on nije htio ,zelio ,radio na odbrani to je jedna druga stvar,

nash igra bolje od paula nemoj me nasmijavat pa ,ima skoro istu ekipu ko i on i vodi je u play off a ovaj svoju ne vodi nigdje ove godine,

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 30 jan 2011, 22:28

lbj06miami je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:

Pazi izgbili 8 utakmica kada se zavrsava sa 5 razlike ili manje pa zamsili kada se jos malo uigraju u slijedecoj sezoni i te poraze pretvore u pobjede pa ima da pada rekord cicaga :lol:

pazi, lepo kaze bear grylls... kada bi im bili lakersi ili boston,ali da je playoff kada se igraju ozbiljnije odbrane satrli bi ih... oklahoma je druga najmladja ekipa i ovo sto oni postizu je zaista sjajno.... treba im vremena a pre svega iskustvo

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 jan 2011, 22:29

alfarouqaminu je napisao/la: wolwi, a da li bi ti mogao da igras odbranu na nivou da imas u nogama 39 godine? :roll:
pa ne, o tome sam i pisao vec. hill jest najgori defanzivac u sunsima, ali iskljucivo radi godina.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 jan 2011, 22:30

Večeras ćemo vidjeti dvoboj Nasha i Paula, očekujem sjajnu utakmicu ali poznavajući Sunse mislim da će večeras izgubiti iako se ova ekipa nikad ne predaje i nadam se pobjedi
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 30 jan 2011, 22:31

alfarouqaminu je napisao/la: wolwi, a da li bi ti mogao da igras odbranu na nivou da imas u nogama 39 godine? :roll:
pa ne, o tome sam i pisao vec. hill jest najgori defanzivac u sunsima, ali iskljucivo radi godina.

slazem se, mada mene odusevljava kako igra uze li se u obzir njegove godine i povrede koje je imao kroz karijeru,eh da nije imao povreda....gledo pre neki dan snimke iz detroita, lik je bio savrsenstvo... imao je sve poene,skokove,asistencije ....potpuno kompletan igrac....

Sta bi sa KG? :?

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 30 jan 2011, 22:35

Ted Mosby je napisao/la:Večeras ćemo vidjeti dvoboj Nasha i Paula, očekujem sjajnu utakmicu ali poznavajući Sunse mislim da će večeras izgubiti iako se ova ekipa nikad ne predaje i nadam se pobjedi

msm da mozete da ih dobijete,ali pod uslovom da Carter odigra na nivou... new orleans puce sinoc od sacramenta oni igraju bas toplo hladno, pogledaj kako su krenuli u sezonu pa onda pad

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 jan 2011, 22:36

Ted Mosby je napisao/la:Večeras ćemo vidjeti dvoboj Nasha i Paula, očekujem sjajnu utakmicu ali poznavajući Sunse mislim da će večeras izgubiti iako se ova ekipa nikad ne predaje i nadam se pobjedi

msm da mozete da ih dobijete,ali pod uslovom da Carter odigra na nivou... new orleans puce sinoc od sacramenta oni igraju bas toplo hladno, pogledaj kako su krenuli u sezonu pa onda pad
Ma i mi igramo toplo-hladno. Nadam se pobjedi, mogla bi naša klupa presuditi
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 jan 2011, 22:37

10 zaredom imali hornetsi ipak su oni limitirana ekipa i ne mogu igrat cijelu sezonu ovako a imaju medju 3 najbolje odbrane u ligi i najbolju na zapadu

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jan 2011, 22:39

Odlicna utakmica izmedju Bostona i Lakersa.
Bostonu cvjetale ruze sve dok Bryant nije poludio. :)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 jan 2011, 22:39

Lakersi u potpunosti preokrenuli utakmicu u Staples Centru, 2:01 do poluvremena imaju +2
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.