postoji i dalje grupa na facebooku "Zelimo da VV ostae u Bosni i dovodjenje Zlaje Jovanovica",to sam otovrio prije mjesec dana..Majstore,legendo, velicina jednostavno danas je pokazao zasto je najbolji u citavoj ligi pa niko ga ne moze cuvati ,dule koji je cuvao gordica i otasevica zajedno, mu nista nije mogao, marinovica pojeo,..mi veceras ocajni ali na kraju se dozvali i pobijedili ali losi smo bili pravo..pa pobjedivao nas je i strasni partizan sa perovicem,i ostalim,fmp sa ercegom,teodosicem,labovicem,samardziskim, hemofarm sa onom strasnom ekipom(hukic,cummnigs,bogavac,djikanovic,popovic),joventut sa rudijem i rikijem,turk telekom sa wrightom,dudleyom,el - aminom, ali rijetko ko nas je uneredio kao ovaj covjek sa brojem pet. ne znam sta da vise kazem, sve smo vidjeli sve je suvisno priccati, jer covjek ima sve. prosle godine nam je trebalo biti jasno ko je ovaj covjek....ako ga ne dovedu vise nema smisla pricati o bilo cemu..ono sto sam na pocetku govorio se obistinilo, jednostavno danas su mi oci bile pune suza kada sam vidio ovog momka,nisam bio u skenderiji zbg nekih porodicnih problema,legendo svaka ti cast, i ako ne potpises za nas i ne budes igrao za nasu repku, uvijek ces imati moje postovanje i divljenje,jer si to apsolutno zasluzio....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....