Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
OTNYS_YNWA je napisao/la:Indiana +7 protiv Chicaga. Nesto su nalozeni veceras.
salt,za sve postoji prvi putSaltCityAttack je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Indiana +7 protiv Chicaga. Nesto su nalozeni veceras.
ma vec gube 9 razlike 2 minute do kraja prvog poluvremena ...mi inace te laganije utakmice vazda slabije odigramo i patimo se, pa me i ne iznenadjuje da je Indiana imala prednost...ali evo dolazi to sve na svoje, jer ipak Chicago ima 10:0 u diviziji, pa valjda nije vrijeme veceras kuci izgubiti prvu utkamicu u diviziji ebiga
ma salt detroit vas moze lagano dobit... pa prvu tekmu protiv nas jedva ste se izvukli...secas se kada je t mac poludio u 4 deonici,a to je sve zato sto ga niste uzeliSaltCityAttack je napisao/la:ma ako nas iko dobije u ovoj diviziji to ce biti Bucksi ili eventualno Detroit i niko vise...dajem glavu da necemo imati vise od 2 poraza u diviziji, a ko zna mozda i bez poraza zavrsimo
daleko smo ko vi iza bostona i lakersaSaltCityAttack je napisao/la:prva tekma je bila kada nas je Detroit vodio preko 20 razlike u Chicagu, a mi ih stigli zahvaljujuci Rosu..tad T Maca nisam ni vidjeo na terenu skoro....cuj sad Detroit nas moze dobit lagano hhmmm..ma daleko su oni iza Bullsa, skoro onoliko koliko su Bullsi bili iza onog sampionskog Detroita u to vrijeme
kakva kenjara...ma durantula im objasnio...steta sto nemju nekog iskustnog igraca ova oclahoma, ali ima ko ce ih oprasitibear grylls je napisao/la:eddie house prvi poeni kakva trojka za vodstvo
djaba im kad igraju ocajnu odbranu,brane ofanzivni skok jako lose 21 u ligi u tome,nemaju centra i pod kosem ih ubije ekipa koja takodje nema centraalfarouqaminu je napisao/la:kakva utakmica u oklahomi,haha durant hara... pogodi sut za vodjstvo preko kraljice... na 40sekundi do kraja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.