Ne treba nam plavi kerHistoricar je napisao/la: ↑16 jan 2022, 12:37Dobar je igrač, tu nema dileme, valjao bi nam.Ali kako mi rece ovaj jaran koji je dobro upucen u dešavanja kod njih, rekao je ranije da ne bi nikada prešao kod nas iz poštovanja prema Želji.ElCartel11 je napisao/la: ↑16 jan 2022, 12:32Očekujem post od @historicara kako Bojo ode u Zrinjski, a mi ga nismo zaganjali.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da su svi vakcinisani,mozemo to vidjeti i po spisku igraca za repku kada je vakcina bila uslov za Ameriku,npr iz Zeljeznicara su 2/3 igraca ispustila taj poziv jel se nisu vakcinisani .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bojo poluigrac
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Misljenja sam da nam sada izlazni transferi diktiraju dolazak novih igraca.
Znaci Fanimo i Kurdic i eventualno Djokanovic otvaraju prostor za nove igrace jer imamo ih previse ne selektovanih I ne pitrebenih, gomilanje ne mozemo dozvoliti jer bi jos vise opteretili budzet, izgurat nekako do kraja sezone obezbjedit Europu pa tek onda pokusat uraditi kvalitetan remont.
Znaci Fanimo i Kurdic i eventualno Djokanovic otvaraju prostor za nove igrace jer imamo ih previse ne selektovanih I ne pitrebenih, gomilanje ne mozemo dozvoliti jer bi jos vise opteretili budzet, izgurat nekako do kraja sezone obezbjedit Europu pa tek onda pokusat uraditi kvalitetan remont.
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
A lijepo su ljudi sve na pressici rekli ne znam cemu ovolika polemika. U antaliju idu 24 igraca i 3 golmana. Do antalije ce otpasti igraci za koje trener vidi da mu nisu u planovima. Lijepo su rekli bit ce pojacanja. Pozicije koje skripe ce se pojacati neovisno o odlascima. A isto su indirektno rekli da ce prodati igrace u slucaju dobre ponude. Nas problem je sto imamo neke igrace kojima nije mrsko sjedit na klupi citavu sezonu samo neka kapa plata umjesto da odu negdje drugo gdje ce igrati. Drugim rijecima neambiciozni sa sportske strane, ali im je ovdje realno banja. Sve su prilike da cemo za te igrace morati cekati istek ugovora al jbga kako je tako je.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- JavierBosnia
- Kontakt:
keli je napisao/la: ↑16 jan 2022, 13:30A lijepo su ljudi sve na pressici rekli ne znam cemu ovolika polemika. U antaliju idu 24 igraca i 3 golmana. Do antalije ce otpasti igraci za koje trener vidi da mu nisu u planovima. Lijepo su rekli bit ce pojacanja. Pozicije koje skripe ce se pojacati neovisno o odlascima. A isto su indirektno rekli da ce prodati igrace u slucaju dobre ponude. Nas problem je sto imamo neke igrace kojima nije mrsko sjedit na klupi citavu sezonu samo neka kapa plata umjesto da odu negdje drugo gdje ce igrati. Drugim rijecima neambiciozni sa sportske strane, ali im je ovdje realno banja. Sve su prilike da cemo za te igrace morati cekati istek ugovora al jbga kako je tako je.

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Svaka ti je na mjestu, a za gomilanje levata izmedju ostalog zahvali se onima koji su produzili Mersu, Hebu i Krleta. Doduse, manje su im plate, ali recimo Heba je imao ponudu Veleza i opet je odlucio ostat u Sarajevu.keli je napisao/la: ↑16 jan 2022, 13:30A lijepo su ljudi sve na pressici rekli ne znam cemu ovolika polemika. U antaliju idu 24 igraca i 3 golmana. Do antalije ce otpasti igraci za koje trener vidi da mu nisu u planovima. Lijepo su rekli bit ce pojacanja. Pozicije koje skripe ce se pojacati neovisno o odlascima. A isto su indirektno rekli da ce prodati igrace u slucaju dobre ponude. Nas problem je sto imamo neke igrace kojima nije mrsko sjedit na klupi citavu sezonu samo neka kapa plata umjesto da odu negdje drugo gdje ce igrati. Drugim rijecima neambiciozni sa sportske strane, ali im je ovdje realno banja. Sve su prilike da cemo za te igrace morati cekati istek ugovora al jbga kako je tako je.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Vidiš šta znači biti odan ekipi, 'ta će Tottivedinjo98 je napisao/la: ↑16 jan 2022, 14:08Svaka ti je na mjestu, a za gomilanje levata izmedju ostalog zahvali se onima koji su produzili Mersu, Hebu i Krleta. Doduse, manje su im plate, ali recimo Heba je imao ponudu Veleza i opet je odlucio ostat u Sarajevu.keli je napisao/la: ↑16 jan 2022, 13:30A lijepo su ljudi sve na pressici rekli ne znam cemu ovolika polemika. U antaliju idu 24 igraca i 3 golmana. Do antalije ce otpasti igraci za koje trener vidi da mu nisu u planovima. Lijepo su rekli bit ce pojacanja. Pozicije koje skripe ce se pojacati neovisno o odlascima. A isto su indirektno rekli da ce prodati igrace u slucaju dobre ponude. Nas problem je sto imamo neke igrace kojima nije mrsko sjedit na klupi citavu sezonu samo neka kapa plata umjesto da odu negdje drugo gdje ce igrati. Drugim rijecima neambiciozni sa sportske strane, ali im je ovdje realno banja. Sve su prilike da cemo za te igrace morati cekati istek ugovora al jbga kako je tako je.

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako sam cuo od par ljudi, Hebibovićeva srezana plata u Sarajevu je veca od maksimuma koji mu je Velež nudio.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

A koji ce jos Makedonac biti u ekipi

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mujakoviski?
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jan 2022, 15:11![]()
A koji ce jos Makedonac biti u ekipi?
![]()
Ma nece vise ni jedan doci
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Avramovski?
- SarajevoForza
- Kontakt:
Kakav je ovo igrač

18 nastupa, 16 golova i 4 asistencije za ovu polusezonu u Akademiji Pandev
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Onaj koji nece kod nasSarajevoForza je napisao/la: ↑16 jan 2022, 16:45Kakav je ovo igrač![]()
![]()
![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Teško da će on kod nas nakon ovakve statistike osim ako ga Vasoski nekako ne uvjeri i još bi ga morali masno platitiSarajevoForza je napisao/la: ↑16 jan 2022, 16:45Kakav je ovo igrač![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 22 gosta.