Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

jestamaji
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la jestamaji » 16 jan 2022, 15:24

joj koje razočarenje … ova izjava porodice. ninedna riječ tu ne dolazi od srđana …..šteta, a baš je bilo potencijala ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 jan 2022, 15:28

BenWhite je napisao/la:
16 jan 2022, 15:22
bombaysaphire je napisao/la:
16 jan 2022, 15:11
BenWhite je napisao/la:
16 jan 2022, 14:59
E čuj političke odluke hahah ovom narodu nema spasa. Treba ih pustiti neka vjeruju u svoje, prefarbane trobojkom, istine. Svaka rasprava sa njima vodi u stranputicu iz koje nema izlaza.
Je li ti zasta vjeruješ da u Australiji teče med i mlijeko ? Misliš da tamo političari kada imaju priliku da zarade poene neće uraditi sve po tom pitanju ? Samo zamišljam šta bi se ovdje pisalo da je nekim slučajem Damir Džumhur uspješan kao Nole i da se njemu desilo ovako nešto...
Vjerujem da je u Australiji bolje nego kod nas i u Srbiji i vjerujem da je Đoković muljao. Ustvari, postoje dokazi da je muljao koje je on pravdao sa 'Nismo znali'?! Hahaha baš me zanima u kom pravnom sistemu argument 'Nismo znali' ima vrijednost?
Gdje u odluci suda pise da se Australija bavila vjedostojnoscu njegovih medicinskih dokumenata??

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 16 jan 2022, 15:30

Čime se bavila? Rastumači mi ti zbog čega je deportovan?
41:34

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 16 jan 2022, 15:31

BenWhite je napisao/la:
16 jan 2022, 15:22
16 jan 2022, 15:11
BenWhite je napisao/la:
16 jan 2022, 14:59
E čuj političke odluke hahah ovom narodu nema spasa. Treba ih pustiti neka vjeruju u svoje, prefarbane trobojkom, istine. Svaka rasprava sa njima vodi u stranputicu iz koje nema izlaza.
Je li ti zasta vjeruješ da u Australiji teče med i mlijeko ? Misliš da tamo političari kada imaju priliku da zarade poene neće uraditi sve po tom pitanju ? Samo zamišljam šta bi se ovdje pisalo da je nekim slučajem Damir Džumhur uspješan kao Nole i da se njemu desilo ovako nešto...
Vjerujem da je u Australiji bolje nego kod nas i u Srbiji i vjerujem da je Đoković muljao. Ustvari, postoje dokazi da je muljao koje je on pravdao sa 'Nismo znali'?! Hahaha baš me zanima u kom pravnom sistemu argument 'Nismo znali' ima vrijednost?
Rijetke su zemlje gdje nije bolje nego kod nas , ali eto ...
Ok možeš doći u našu zemlju , ja dođem e buraz vidi onaj narod se buni pa haj nemoj sad , drugi put ... Meni krivo , što si me zvao koji qrac odoh na sud pa neka oni presude je li do mene ili do njih ... Sud presudi da su oni krivi jer su me zovnuli , pa skontali da su se zayebali .. Pazi buraz , to jeste sud i u normalnim zemljama kada sud donese odluku , alu kod nas ja sam bog i batina i pišam se na odluku suda i ja ću te otjerati ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 jan 2022, 15:33

šta ti trollu ima bilo ko šta da tumači.
Pročitaj jutrošnju izjavu njihovog ministra. Nigdje se ne pominje ni lažiranje, ni falsifikovanje, ni varanje, ni muljanje....
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 16 jan 2022, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 16 jan 2022, 15:34

Bezveznu mrlju sebi napravi lik, mogo se je fino povuci, ko da je za moranje taj turnir, sad gdje god bude isao bit ce pod lupom.
Ovaj sk sve vise gluplji i gluplji po pitanju programa oko djokovica.
CPOJ

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 jan 2022, 15:35

BenWhite je napisao/la:
16 jan 2022, 15:30
Čime se bavila? Rastumači mi ti zbog čega je deportovan?
Sigurno se nisu bavili vjerodostojnoscu medicinskih dokumenata koje su uvazile 2 nezavisne komisije.

Sudije nisu medicinski strucnjaci.

Ostalo sam sebi tumaci.Ne dajem besplatne pravne savjete.

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 16 jan 2022, 15:40

Hahaha ozbiljno? Ja mislio sudije i medicinski stručnjaci su zapravo jedno te isto, hvala na besplatnom savjetu.

Razlog deportacije je šta? Prestanite lagati i petljati nego odgovorite. Politika je razlog deportacije? Hahahahahah

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 16 jan 2022, 15:43

Da. Deportacija je na politickom osnovu jer su sve vrijeme osluskivali javno mijenje i na osnovu toga odlucili da li ce ici na deportaciju ili ne. Samo su u startu trebali reci nema ti doci ako nisi vakcinisan i tu bi izbjegli svaki cirkus. Ovako su i Djokovic i vlada Australije ispali debilni.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 jan 2022, 15:44

Pa ocigledno mislis da jesu cim pominjes to. Dogovori se sam sa sobom.

Razlog deportacije je povucena viza usljed nevakcinacije i neuvazavanja medicinskog izuzeca za KOJE SU REKLI ds ce biti uvazeno prije nego je krenuo u Australiju.

Jakobsen91
Kontakt:

Post Postao/la Jakobsen91 » 16 jan 2022, 15:48

BenWhite je napisao/la:
16 jan 2022, 15:40
Hahaha ozbiljno? Ja mislio sudije i medicinski stručnjaci su zapravo jedno te isto, hvala na besplatnom savjetu.

Razlog deportacije je šta? Prestanite lagati i petljati nego odgovorite. Politika je razlog deportacije? Hahahahahah
Njegovi Antivaxx stavovi mogu negativno djelovati na stanovnistvo u Australiji. Najkrace receno to je razlog deportacije.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 jan 2022, 15:51

Djokovic i njegov tim su jedini krivci u ovome. On se ponašao bahato i neodgovorno kao da su svi glupani. E nisu. Pogotovo nisu u Australiji. Kako čitam, Australija je u novembru obavjestila teniski savez da upozori igrače da medicinsko izuzeće na osnov pozitivnog testa nije nužno validno i da se takvi mogu provjeravati. Djokovic je pokazao izuzece (a ujedno i slike da je hodao zaražen i da je još putovao negdje). To je dovoljno da se svi upitaju o validnosti istog, plus što niko živ nije znao je pozitivan dok nije došao do granice sa Australijom. Pa nije niko glup. I onda postoji zakon koji daje pravo određenoj osobi da zabrani takvoj osobi da uđe u zemlju, bez obzira što imaš sve papire. To je to. Takav zakon, takva pravila. Kome se ne sviđa nek i ne dolazi i završena priča.

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 16 jan 2022, 15:51

Zbog čega medicinsko izuzeće ipak na kraju nije uvaženo? I na osnovu čega je dobio medicinsko izuzeće? Molim konkretno objašnjenje. Bez petljanja.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 16 jan 2022, 15:56

Medicinsko izuzece je uvazeno i nije osporavano (uslovi pod kojim ga je dobiju su prilicno sumnjivi ali skoro je nemoguce neupitno dokazati da je test laziran), viza mu je odbijena jer njegovi antivax stavovi predstavljaju prijetnju za Australiju i jer je australska javnost bila bijesna na njega te je time postojala mogucnost nereda u slucaju odobravanja nastupa na AO. Meni licno upitni razlozi ali je ministar to imao pravo iskoristiti, a na sudu su Djokovicevi advokati trebali neupitno dokazati da za takvu odluku ne postoji stvarno uporiste sto je u ovom slucaju bilo skoro nemoguce.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 16 jan 2022, 15:58

sljivo je napisao/la:
16 jan 2022, 15:51
Djokovic i njegov tim su jedini krivci u ovome. On se ponašao bahato i neodgovorno kao da su svi glupani. E nisu. Pogotovo nisu u Australiji. Kako čitam, Australija je u novembru obavjestila teniski savez da upozori igrače da medicinsko izuzeće na osnov pozitivnog testa nije nužno validno i da se takvi mogu provjeravati. Djokovic je pokazao izuzece (a ujedno i slike da je hodao zaražen i da je još putovao negdje). To je dovoljno da se svi upitaju o validnosti istog, plus što niko živ nije znao je pozitivan dok nije došao do granice sa Australijom. Pa nije niko glup. I onda postoji zakon koji daje pravo određenoj osobi da zabrani takvoj osobi da uđe u zemlju, bez obzira što imaš sve papire. To je to. Takav zakon, takva pravila. Kome se ne sviđa nek i ne dolazi i završena priča.
Pa zašto je onda sud prvi put presudio u njegovu korist ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 jan 2022, 16:00

16 jan 2022, 15:58
Pa zašto je onda sud prvi put presudio u njegovu korist ?
Zato što je graničar ili ko već napravio proceduralne greške. Nema veze sa dokumentacijom, nije to niko ni razmatr'o na sudu. Da nije napravio greške davno bi Djokovic hladio damu negdje mimo Australije.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 16 jan 2022, 16:01

Tema je grand slam, prestanite pričati o Novaku

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 jan 2022, 16:02

Pa objasnio je ovaj australac, da je htio da se vakciniše, vakcinisao bi se ranije i da pozitivan test na COVID ne znaci da je to razlog nevakcinacije vec njegov stav da se ne vakciniše... I da se Nece vakcinisao ni pod kojim uslovima.
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 16 jan 2022, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 16 jan 2022, 16:03

Dobio izuzeće na prevaru i tražio da igra. Pa normalno da je prijetnja po sigurnost ostalih u Australiji jer je to kriminal. To je i više nego validan argument da mu se ukine sve. Da je to izuzeće bilo čisto, normalno bi igrao bez obzira na svoje stavove o vakcinama.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 jan 2022, 16:07

Pantelija je napisao/la:
16 jan 2022, 16:02
Pa objasnio je ovaj australac, da je htio da se vakcinišem, vakcinisao bi se ranije i da pozitivan test na COVID ne znaci da je to razlog nevakcinacije vec njegov stav da se ne vakciniše... I da se Nece vakcinisao ni pod kojim uslovima.
To i jest sva poenta. Tempirao je trenutak kad da bude pozitivan i kad je mislio da će Australce dovesti pred svršen čin (a dodatna sumnja je, ako sam dobro skonto, on je za vizu poslao prije nego li je bi pozitivan, znači unaprijed je znao šta će raditi). Al se zaj.ebo. Zaj.ebo se jer je mislio da ga niko ništa neće pitati. Pa nije niko glup pobogu.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.