Upravo to.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Kojoj pobjedi pravde? Ljudi mu dali izuzece, pa ga povukli dok je bio u avionu da bi se namjestila ova politicka igra.
Ako je pravda, zasto mu je uopste dato izuzece i dozvoljen dolazak? Odmah ga okrenu kuci i kraj price.
Sta se.rete tu koji ku.rac?? Pravda, pravna drzava i sl.gluposti. Sto se za to ne izborite u svojoj drzavi licemjeri? Gdje ste na protestima za pravdu i pravnu drzavu?? Handre nas ima 30 godina. Ne vidim da ste na ulicama. Ovdje klepite usima i cekate da neko drugi radi posao za vas.
Ako je pravda, zasto mu je uopste dato izuzece i dozvoljen dolazak? Odmah ga okrenu kuci i kraj price.
Sta se.rete tu koji ku.rac?? Pravda, pravna drzava i sl.gluposti. Sto se za to ne izborite u svojoj drzavi licemjeri? Gdje ste na protestima za pravdu i pravnu drzavu?? Handre nas ima 30 godina. Ne vidim da ste na ulicama. Ovdje klepite usima i cekate da neko drugi radi posao za vas.
Sto je najgore, nisu procurili, nego ih je on objavio. Ja sam i dalje misljenja da ne bi bila ovolika fama da on nije sam objavio da je dobio medicinsko izuzece. Mogao je jednostavno reci da ide u Australiju i da ce nastupiti, pa narod neka nagadja je li vakcinisan ili nije.Virtu4l je napisao/la: ↑16 jan 2022, 12:08Potpisujem sve što si napisao. Na stranu zezancija na forumu, ali ovo je strogo politička odluka.dscile je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:47Koji su to stavovi Djokovica? Evo mogu reci da ga ne pratim detaljno kao neki, ali poprilicno sam siguran da on nikada nista nije rekao protiv vakcine. Kako su onda procijenili njegove stavove? Da se ne lazemo, ocigledno nije za vakcinu, ali nikada nije sirio tu propagandu. Pa cak do objave o medicinskom izuzecu niko nije znao da nije vakcinisan, a oni sad prave zaludjelog antivaksera od njega.
Njegova krivica je sto je najveci i sto su htjeli da od nekog naprave primjer. Nema to veze sa tim sto je Srbin i slicnim glupostima.
@oldfashioned
Nemoj praviti bezvezna opravdanja, gluten i vakcina su povezani kao jupiter i BiH. Covjek ne zeli vakcinu i to je njegov izbor, zbog kojeg riskira karijeru, i od toga ne treba praviti neku nauku. Pa prvi ja mislim da mi vakcina ne treba uopste, ali sam vakcinisan zbog potvrde, isto kao mnogi. Njegov je izbor bio drugaciji.
Zato je ministar odugovlačio sa odlukom, da ispita puls naroda, jer su svakodnevno radili ankete. Kad je vidio da je cijela nacija za to da ga se izbaci iz države, on je uradio ono što će mu donijeti najviše političkih poena. Ovo suđenje juče i danas je bilo samo formalnost, Novak nije imao nikakve šanse.
Novak je mnogo izgubio jer su mediji od njega napravili antivaksera, procurili su neki podaci koji nisu trebali procuriti, ali sam je odabrao taj put da se bori na sudu i isprovocirao je da sve to izađe u javnost.
Ali eto, nije to uradio i sada ce ispastati zbog toga.
Meni je licno zao, u prvom redu sto se nije vakcinisao jer bi time sve bilo rijeseno. A u drugom redu sto su bas, kako ti kazes, ovi skupljali politicke poene na njemu i pravili ga budalom tako sto su mu dali vizu samo da bi ga posle zaj*bavali po sudovima. Ali sve u svemu, on je generalno mentalno jak i vjerujem da ce se vratiti jos jaci, samo je steta sto mora propustiti turnir na kojem bi bio apsolutni favorit i sto sad postoji sansa da izgubi i to prvo mjesto.
poslije toga izaslo na vidjelo da je hodao zaražen i da je pogresno ispunio zahtjev za vizu. Narod australije koji vec dvije godine se bori sa koronom, i najuspjesniji su u svijetu po vakvinciji i stopi smrtnosti, digao se protiiv toga da osoba koja nece da sse vakcinise moze da slobodno ulazi u zemlju. Politika se prepala da vakcinisani ne bi digli pobunu jer ovaj moze a oni ne mogu. Ja ne znam sta vama nije jasno? Lik je varao i to je narod skontao. Nije to Balkan...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 jan 2022, 12:40Kojoj pobjedi pravde? Ljudi mu dali izuzece, pa ga povukli dok je bio u avionu da bi se namjestila ova politicka igra.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pojedi Snickers.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 jan 2022, 12:40Kojoj pobjedi pravde? Ljudi mu dali izuzece, pa ga povukli dok je bio u avionu da bi se namjestila ova politicka igra.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odlicno, znaci nije pitanje bolesti i virusa, nego je pitanje politike i kontrole masa.Pantelija je napisao/la: ↑16 jan 2022, 12:44poslije toga izaslo na vidjelo da je hodao zaražen i da je pogresno ispunio zahtjev za vizu. Narod australije koji vec dvije godine se bori sa koronom, i najuspjesniji su u svijetu po vakvinciji i stopi smrtnosti, digao se protiiv toga da osoba koja nece da sse vakcinise moze da slobodno ulazi u zemlju. Politika se prepala da vakcinisani ne bi digli pobunu jer ovaj moze a oni ne mogu. Ja ne znam sta vama nije jasno? Lik je varao i to je narod skontao. Nije to Balkan...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 jan 2022, 12:40Kojoj pobjedi pravde? Ljudi mu dali izuzece, pa ga povukli dok je bio u avionu da bi se namjestila ova politicka igra.
Ako se narod Australije toliko stiti, zasto se dopusta ulazak ikome bez vakcinacije?? Nema tu "sive zone", ako pricamo striktno o virusu. To da li je on varao ili ne Australija nije mogla dokazati, niti se time bavila.Pravno govoreci.
kako nije? Je li fino pitanje bilo za ulazak u zemlju DA LI STE PUTOVALI NEGDJE PRIJE DOLASKA?
Napisao je da nije. A JESTE.
dALJE, 16. JE Navodno dobio tesst da je pozitivan. 17. je bio sa djecom a onda i davao intervju bez maske....
covjek je neodgovoran, petljao je i zbog toga su ga proglasili nepozeljnim i opasnim. opravdano.
Napisao je da nije. A JESTE.
dALJE, 16. JE Navodno dobio tesst da je pozitivan. 17. je bio sa djecom a onda i davao intervju bez maske....
covjek je neodgovoran, petljao je i zbog toga su ga proglasili nepozeljnim i opasnim. opravdano.
Ma nije niko budala, ne moraju mu dokazat vise nista. Lik se kao 16 dec zarazio po drugi put, bez simptoma, laganica da prodje za 14 dana do 31, da se moze i Nova Godina slavit. A u medjuvremenu laganica hodao svijetom, putovao, hodao zarazen- ako je vec bio pozitivan. Sto bi to on bio drugaciji od ostalih? Sto je poznati teniser i sto ima milione?
De bolan, pa ovdje na Balkanu ljudi diplome falsifikuju, da ne bi sredili kao jednom Novaku tu potvrdu. To je smijesno i prokuzen je cak i u Srbiji, gdje mnogi komentarisu to. To bi i proslo ovdje, ali vani ne moze, kao sto vidimo.
I plus na aplikaciji za vizu LAGAO i to je DOKAZANO. Rekao da nije nigdje putovao a naravno da jeste. Zivimo u modernom dobu gdje je dovoljno procesljat Instagram gdje su te oznacili neki, pa lik je poznat, prati ga se u stopu, ne znam kako je mogao tako da mulja i da ignorantski misli da ce da mu prodje.
De bolan, pa ovdje na Balkanu ljudi diplome falsifikuju, da ne bi sredili kao jednom Novaku tu potvrdu. To je smijesno i prokuzen je cak i u Srbiji, gdje mnogi komentarisu to. To bi i proslo ovdje, ali vani ne moze, kao sto vidimo.
I plus na aplikaciji za vizu LAGAO i to je DOKAZANO. Rekao da nije nigdje putovao a naravno da jeste. Zivimo u modernom dobu gdje je dovoljno procesljat Instagram gdje su te oznacili neki, pa lik je poznat, prati ga se u stopu, ne znam kako je mogao tako da mulja i da ignorantski misli da ce da mu prodje.
Zadnja izmjena: litijum, dana/u 16 jan 2022, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sad Australija mora na oku držati pripadnike novakovog naroda u narednom periodu, a naročito u periodu turnira. Nemojte da bude da vas nismo upozorili!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jbt gledam zrijeb gdje sad nema Novaka,pa tu ce u 1/2 igrati neki anonimus ubjedjen sam,Berettini mi se ne cini da moze iskoristiti ovo,nekako na atp cupu nije djelovao dobro,osim ako.bas ne digne formu. Alcaraz je u tom dijelu zrijeba ali ne znam u kakvom je stanju, Monfilsu se otvara fina sansa sa dodje barem do 1/4
- Jakobsen91
- Kontakt:
Pravedna odluka suda, na ocigledno nakaradan zakonski akt. Bukvalno ako ministar kaze letis iz zemlje, to je to. Preostaje ti samo da nadjes da nisu neku proceduralnu falinku napravili.
Zanimljivo bi bilo vidjeti kroz historiju kad je ministar potezao ovo pitanje, vjerovatno u samo ekstremnim slucajevima. I mislim da je tesko ikad moglo past na sudu.
Neka AO krene.
Zanimljivo bi bilo vidjeti kroz historiju kad je ministar potezao ovo pitanje, vjerovatno u samo ekstremnim slucajevima. I mislim da je tesko ikad moglo past na sudu.
Neka AO krene.

Neinteligentan siMostarskiSin je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:10Jasta brale, bolje da je isao po hrvatskim vukojebinama i gledao kako se ukazuje gospa
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nije mu trebalo sve ovo, turnir manje-vise, ovako se sam sebi u stomak skoci, al ko zna zasto je to ipak dobro!
CPOJ
Hvala qurcu pa će sada glavni fokus biti na tenisu, a ne na svjetskoj uroti protiv srpskog življa.
"We need to suffer. And we need to fight."
Forumskim dusebriznicima bih porucio da sad likuju koliko mogu, jer kad osvoji 21. pa 22. pa svaki sljedeci onda cete plakati. 
Srbin najbolji teniser ikada, znam da boli, steze u grlu, gorcina neka.
Srbin najbolji teniser ikada, znam da boli, steze u grlu, gorcina neka.
Carreno Busta.ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2022, 12:58Jbt gledam zrijeb gdje sad nema Novaka,pa tu ce u 1/2 igrati neki anonimus ubjedjen sam,Berettini mi se ne cini da moze iskoristiti ovo,nekako na atp cupu nije djelovao dobro,osim ako.bas ne digne formu. Alcaraz je u tom dijelu zrijeba ali ne znam u kakvom je stanju, Monfilsu se otvara fina sansa sa dodje barem do 1/4
Đoković nakon 11 dana napustio Australiju, mora isplatiti čak 500.000 dolara za procesbombaysaphire je napisao/la: ↑11 jan 2022, 11:34
Sine kako čir , je li pukao ?![]()
Mrcvarenje 500 hiljada dolara , nije loše![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.