Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ama nije se morao vakcinisati. Mogao je biti gospodin i reci, mogu igrati ali mi nedaju jer nisam vakconisan i mnogo bi ga vise naroda cijenilo. Ovako haveru, lazi i petljaj po Srbiji sa Vuckom i ostalomm Vlahadijom.
Pevaj Epate...EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑16 jan 2022, 11:07Monika Seles - 30. april 1993.
Novak Djokovic - 16. januar 2022.
Najveci svih vremena ostaju na vrhu.
Pacovi doveka ostaju mali...

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Sine provjeri moje postove na ovoj temi , pa onda napiši lažni navijaču Federera . Hajde pa da vidimo ko laže . Hajde čekam .litijum je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:44Gdje si lazni navijacu Federera hahahhaha
Normalno da ce se do maja u Francuskoj to promijenit, imaju ljudi po milion slucajeva na dan. Uvest ce obaveznu vakcinaciju kao i Austrija.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
@unofficialpage
Cek malo, znaci ako nisi primio vakcinu onda si automatski antivakser? Onaj fazon, ili si sa nama ili protiv nas, cak iako se uopste ne izjasnjavas po tom pitanju. Njegovi stavovi se nisu znali, i ne bi se ni znali da nije objavio da je dobio izuzece, a sad ce ispasti neki mega giga antivakser. Kao da on ide i ljudima govori da su vakcine go krac i da se ne vakcinisu.
Zanima me sta sam onda ja, posto sam primio vakcinu a mislim da mi ne treba?
Cek malo, znaci ako nisi primio vakcinu onda si automatski antivakser? Onaj fazon, ili si sa nama ili protiv nas, cak iako se uopste ne izjasnjavas po tom pitanju. Njegovi stavovi se nisu znali, i ne bi se ni znali da nije objavio da je dobio izuzece, a sad ce ispasti neki mega giga antivakser. Kao da on ide i ljudima govori da su vakcine go krac i da se ne vakcinisu.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Đoković neće da se vakciniše iz istog razloga zašto je prešo na bezglutenski način ishrane. Zato jer je umislio sebi da mu je to potrebno za zdravlje.
Pa sto si je primio ako mislis da ti ne treba? Ti se ko biva zrtvovao zbog drugih jel? Ili da mozes putovat, da nije to slucajno?dscile je napisao/la: ↑16 jan 2022, 11:14@unofficialpage

Svako ko brani antivaksera i sarlatana je budaletina. Bokte citav svijet na jednu stranu, on eto upravu i ode na drugu. Nek sad bude upravu po Beogradu, ima i tamo nekih turnira pa nek igra.
- OldFashioned
- Kontakt:
EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑16 jan 2022, 11:07Monika Seles - 30. april 1993.
Pacovi doveka ostaju mali...

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jesu u Nisu i Beogradu hahah
Pa zbog papira, logicno. Zbog posla sam morao putovati u EU u odredjenom periodu i to je jedini razlog.litijum je napisao/la: ↑16 jan 2022, 11:18Pa sto si je primio ako mislis da ti ne treba? Ti se ko biva zrtvovao zbog drugih jel? Ili da mozes putovat, da nije to slucajno?dscile je napisao/la: ↑16 jan 2022, 11:14@unofficialpage
Zanima me sta sam onda ja, posto sam primio vakcinu a mislim da mi ne treba?![]()
Svako ko brani antivaksera i sarlatana je budaletina. Bokte citav svijet na jednu stranu, on eto upravu i ode na drugu. Nek sad bude upravu po Beogradu, ima i tamo nekih turnira pa nek igra.
Svakako smatram da meni u najboljim godinama, bez ikakvih predisponirajucih faktora za bolest, vakcina uopste ne treba.
Boli me jednako ona stvar i za tebe i za Djokovica. Ko misli da mu treba vakcina, ko misli da ce tako zastiti druge (a paradoks je da svakako mozes prenijeti bolest) nek se vakcinise. Niti ikome branim, niti ikome govorim da to ne radi, niti mislim da ce vakcina ikome ista nastetiti.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 16 jan 2022, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
Australija kao primjer BiH kako se postupa da teroristima i lazovima! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uh jbt poredit pokusaj ubistva i noz u ledja sa deportacijomOldFashioned je napisao/la: ↑16 jan 2022, 11:21EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑16 jan 2022, 11:07Monika Seles - 30. april 1993.
Pacovi doveka ostaju mali...![]()

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OldFashioned
- Kontakt:
Tako funkcioniše nacionalistički mozak.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 jan 2022, 11:11
Gdje si lazni navijacu Federera hahahhaha
Sine provjeri moje postove na ovoj temi , pa onda napiši lažni navijaču Federera . Hajde pa da vidimo ko laže . Hajde čekam .
Čak i ako selektivno podržavaš bilo šta vezano za sportistu/te komšijske/susjedne zemlje, odmah si neprijatelj

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
Direktno i indirektno spriječavanje da se postane najveći na svijetu.
Usporedba na mjestu.
-
- Kontakt:
Jesi li pregledao moje postove kad si me lažno optužio ? Hajde čekam , pokaži te postove gdje sam ja lažni navijač Federera .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
jasno ko dan, glupan:-)dscile je napisao/la: ↑16 jan 2022, 11:14@unofficialpage
Sad se slikaj sa Miletom i sinom mu usranim, nek ti organizuju grand slam u Laktašima!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa nisam ja licemjer, Djokovic je meni najbolji od trojke, to sam rekao vec, medjutim on je i velika budaletina koja uprkos milionima i teniskom znanju nema 2 ciste u glavi i to treba navest. Plus je i prevarant i muljator. Sad nek ide kod Semira u Visoko ima i tamo valjda neki turnircic.OldFashioned je napisao/la: ↑16 jan 2022, 11:25Tako funkcioniše nacionalistički mozak.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 jan 2022, 11:11
Gdje si lazni navijacu Federera hahahhaha
Sine provjeri moje postove na ovoj temi , pa onda napiši lažni navijaču Federera . Hajde pa da vidimo ko laže . Hajde čekam .
Čak i ako selektivno podržavaš bilo šta vezano za sportistu/te komšijske/susjedne zemlje, odmah si neprijatelj![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.