EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP Litvanija 2011
Ma mozemo i Makedonce mlatnut
Nadam se...

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jbte citav Balkan u jednoj Grupi
Nemogu da vjerujem
Bice zanimljivo !
Nemogu da vjerujem
Bice zanimljivo !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ponos Torina je napisao/la:a sta ce u ovoj grupi da nam urade,pa ljudi ce nabijati kos razliku nad nama....Mozda Grcku dobijemo ostalo![]()

Poppusit cemo sve tekme , pazi sta sam rekao 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
MA mozemo mi sa makedoncima i crnogorcima ako su svi tu, i ako svi budu igrali srcem. Ima li sta novo za Langforda? Hrvate smo pobjedili dva puta kad su bili najjaci. Jest da smo i mi tad bili bolji i da je se tad igralo do zadnje kapi krvi, ali nista nije nemoguce. Malo podcjenjivanje i to je to. Samo hrabro. Nije sramota ni ispast, ako odigras do maksimuma. Ali ako se budu ponavljale kukavicke igre kao u proslim kvalifikacijama onda je sramota.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma pokusajte da dovedete bryanta mozda pristane da igra za vasCartman je napisao/la:MA mozemo mi sa makedoncima i crnogorcima ako su svi tu, i ako svi budu igrali srcem. Ima li sta novo za Langforda? Hrvate smo pobjedili dva puta kad su bili najjaci. Jest da smo i mi tad bili bolji i da je se tad igralo do zadnje kapi krvi, ali nista nije nemoguce. Malo podcjenjivanje i to je to. Samo hrabro. Nije sramota ni ispast, ako odigras do maksimuma. Ali ako se budu ponavljale kukavicke igre kao u proslim kvalifikacijama onda je sramota.

A odakle si ti?alfarouqaminu je napisao/la:ma pokusajte da dovedete bryanta mozda pristane da igra za vasCartman je napisao/la:MA mozemo mi sa makedoncima i crnogorcima ako su svi tu, i ako svi budu igrali srcem. Ima li sta novo za Langforda? Hrvate smo pobjedili dva puta kad su bili najjaci. Jest da smo i mi tad bili bolji i da je se tad igralo do zadnje kapi krvi, ali nista nije nemoguce. Malo podcjenjivanje i to je to. Samo hrabro. Nije sramota ni ispast, ako odigras do maksimuma. Ali ako se budu ponavljale kukavicke igre kao u proslim kvalifikacijama onda je sramota.
A sta ako prodjemo u drugi krug?Bosnier je napisao/la:Poppusit cemo sve tekme , pazi sta sam rekao
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sve bi da znas...Cartman je napisao/la:A odakle si ti?alfarouqaminu je napisao/la:ma pokusajte da dovedete bryanta mozda pristane da igra za vasCartman je napisao/la:MA mozemo mi sa makedoncima i crnogorcima ako su svi tu, i ako svi budu igrali srcem. Ima li sta novo za Langforda? Hrvate smo pobjedili dva puta kad su bili najjaci. Jest da smo i mi tad bili bolji i da je se tad igralo do zadnje kapi krvi, ali nista nije nemoguce. Malo podcjenjivanje i to je to. Samo hrabro. Nije sramota ni ispast, ako odigras do maksimuma. Ali ako se budu ponavljale kukavicke igre kao u proslim kvalifikacijama onda je sramota.

Pa ako je BiH "vas" za tebe, a pricas nas (koliko-toliko), onda si valjda iz Srbije ili Hrvatske. Hajde da cujem.
Ma bolje da i ne idemo,ionako nismo zasluzili,dzaba cemo se brukati,izgubit cemo sve,a nadam se da se nece pojaviti neka pametna glavica da nam govori "de ba sta vam je,malo vjere u nase momke".Cime su to oni zasluzili,gledati utakmice nase kosarkaske reprezentacije je nesto na sta se ne treba usuditi bez par tableta za smirenje unaprijed i u toku utakmice,par i za kraj,kad samo pomislim da nas opet cekaju bravure Bajramovica i Jazvina,i ne gleda mi se prvenstvo.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- alfarouqaminu
- Kontakt:
iz srbije burazCartman je napisao/la:Pa ako je BiH "vas" za tebe, a pricas nas (koliko-toliko), onda si valjda iz Srbije ili Hrvatske. Hajde da cujem.

I kad' se pitamo sto neki igraci nece da igraju za nas?! Pa ne bi ni ja igrao pored ovakvih panjeva, pardon tzv. navijaca

- kupus army
- Kontakt:
Realno ako budu u ekipi Domerkant,Vasiljevic,Ikonic,Hodzic uz Mirzu,Djedovica,Gordica,Bajramovica i Vardu ja sam ubijedjen da cemo proci prvi krug bez problema.Djedovic,teletovic,Varda,Bajramovic su igrali odlicno euroligu ove godine,Gordic se vratio nakon povrede i presao u euroligasa znaci ekpiu po imenima imamo dobru i uz kvalitetne pripreme ja ocekujem drugi krug bez puno muke.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Kalendar:
31.8: BiH-Grcka
01.09: BiH-CG
03.09: BiH-Kvalifikant
04.09: BiH-Hrvatska
05.09: BiH-Makedonija
3 pobjede i mirna Bosna.
3 pobjede i mirna Bosna.

Upravo to!! Al' mora Bosnjo odmah **** pesimizam da ulijevakupus army je napisao/la:Realno ako budu u ekipi Domerkant,Vasiljevic,Ikonic,Hodzic uz Mirzu,Djedovica,Gordica,Bajramovica i Vardu ja sam ubijedjen da cemo proci prvi krug bez problema.Djedovic,teletovic,Varda,Bajramovic su igrali odlicno euroligu ove godine,Gordic se vratio nakon povrede i presao u euroligasa znaci ekpiu po imenima imamo dobru i uz kvalitetne pripreme ja ocekujem drugi krug bez puno muke.

Momcima puna podrska!!
- legenda reala
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Kalendar:
3 pobjede i mirna Bosna.
BIH -Grčka 1%-99% - mislim da protiv njih nemamo nikakvih šansi
BIH-CG 40%-60%- imamo šansi ,ali sumnjam da možemo pobijediti
BIH-Kvalif. 50%-50%-trebali bi imati šansi
BIH-Hrvatska 20%-80%-teško možemo išta ,ali nadati je se
BIH-Makedonija 50%-50%-možemo i pobijediti i izgubiti
očekujemo Nena sa analizom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jazvina u startnu petorku
bit ce MVP prvenstva
Uglavnom bitno je da se ne obrukaju, tuzno bi bilo gledati da od crne gore i makedonije gubimo po 20 razlike....ali mi se cini to kao vrlo realna opcija

Uglavnom bitno je da se ne obrukaju, tuzno bi bilo gledati da od crne gore i makedonije gubimo po 20 razlike....ali mi se cini to kao vrlo realna opcija

Kako je to realno? Evo u kvalifikacijama smo izgubili od makedonaca 14 razlike u gostima, pa ih onda pobjedili sa 12 u Sarajevu. A ekipa ce bit puno jaca na EP-u. I kako je onda realno da nas oni pobjede 20 razlike?Twinky je napisao/la:Jazvina u startnu petorku![]()
bit ce MVP prvenstva
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.