Ovako stojo vec od pocetka godine,vidis da Danilu,Aci i ostalima uzima tek bodove poslije AO i to ove sto su igrali na atp500, ne znam da nemaju neku foru sa zadnje dvije godine?
U sustini i Medo brani finale jel tako,njemu bi trebalo oduzeti 1200
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ovako stojo vec od pocetka godine,vidis da Danilu,Aci i ostalima uzima tek bodove poslije AO i to ove sto su igrali na atp500, ne znam da nemaju neku foru sa zadnje dvije godine?
Koji su to stavovi Djokovica? Evo mogu reci da ga ne pratim detaljno kao neki, ali poprilicno sam siguran da on nikada nista nije rekao protiv vakcine. Kako su onda procijenili njegove stavove? Da se ne lazemo, ocigledno nije za vakcinu, ali nikada nije sirio tu propagandu. Pa cak do objave o medicinskom izuzecu niko nije znao da nije vakcinisan, a oni sad prave zaludjelog antivaksera od njega.Unofficialpage je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:37U prvom slučaju je sud odlučivao samo da li je sve bilo po proceduri i tu su rekli da nije bilo sve a nisu odlučivali da li treba ili ne imati vizu. Ministar je kasnije mogao po dva osnova da poništi: 1. jer je pogrešno popunio formular za vizu, 2. zbog stavova. I zbog statova je izbačen i to može svaka država da uradi nebitno da li imaš sve papire uredne, mogu se tvoji stavovi kositi sa stavovima vlade i možeš im smetati u tom.
Prijateljica koje je silom prilika prešla na bezglutensku se odbija vakcinisati, imunitet oslabio. Povezao sam.dscile je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:47
@oldfashioned
Nemoj praviti bezvezna opravdanja, gluten i vakcina su povezani kao jupiter i BiH. Covjek ne zeli vakcinu i to je njegov izbor, zbog kojeg riskira karijeru, i od toga ne treba praviti neku nauku. Pa prvi ja mislim da mi vakcina ne treba uopste, ali sam vakcinisan zbog potvrde, isto kao mnogi. Njegov je izbor bio drugaciji.
U srbiji ce ga docekati kao heroja kakva zabrana sta ti jelitijum je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:47Neka, ukinut ce mu ne svi. Nek bude sretan, aad treba jedna krivicna prijava jos od Srbije zbog laziranja potvrde ili krsenja izolacije jer jedno je 100 % napravljeno. A posto Srbija nece, Australija treba tuzit jer je lagao da nije putovao na aplikaciji. Tako ti je to kad Jeca ispunjava aplikaciju.
Standardno, ali dobio je 3 godine zabrane ulaska u Australiju, sto je pravedno.ElCartel11 je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:53U srbiji ce ga docekati kao heroja kakva zabrana sta ti jelitijum je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:47Neka, ukinut ce mu ne svi. Nek bude sretan, aad treba jedna krivicna prijava jos od Srbije zbog laziranja potvrde ili krsenja izolacije jer jedno je 100 % napravljeno. A posto Srbija nece, Australija treba tuzit jer je lagao da nije putovao na aplikaciji. Tako ti je to kad Jeca ispunjava aplikaciju.![]()
OldFashioned je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:51Prijateljica koje je silom prilika prešla na bezglutensku se odbija vakcinisati, imunitet oslabio. Povezao sam.dscile je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:47
@oldfashioned
Nemoj praviti bezvezna opravdanja, gluten i vakcina su povezani kao jupiter i BiH. Covjek ne zeli vakcinu i to je njegov izbor, zbog kojeg riskira karijeru, i od toga ne treba praviti neku nauku. Pa prvi ja mislim da mi vakcina ne treba uopste, ali sam vakcinisan zbog potvrde, isto kao mnogi. Njegov je izbor bio drugaciji.
Jbg, vjerovatno su htjeli da igra i našli su način ali je Nole morao odmah na twitteru objaviti da je dobio izuzeće i tad je vlast morala reagovati i dobili smo što smo dobili.žalan_kardec je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:45Na kraju se sve svelo na Novakove stavove, što je potvrdio i sam ministar nakon što mu je drugi put ukinuo vizu. S tim što su im njegovi stavovi su bili poznati i davno prije ovog cirkusa, pa ipak Vlada čiji je taj ministar član, dala mu je vizu.Unofficialpage je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:37U prvom slučaju je sud odlučivao samo da li je sve bilo po proceduri i tu su rekli da nije bilo sve a nisu odlučivali da li treba ili ne imati vizu. Ministar je kasnije mogao po dva osnova da poništi: 1. jer je pogrešno popunio formular za vizu, 2. zbog stavova. I zbog statova je izbačen i to može svaka država da uradi nebitno da li imaš sve papire uredne, mogu se tvoji stavovi kositi sa stavovima vlade i možeš im smetati u tom.
Ne mora direktno to da kaže ali sam dio da nije vakcinisan i da neće da se vakciniše i to jasan indikator da je protiv. Mogao je i morao to bolje odraditi ali nisam siguran da li Nole želi da se prikaže i 1% da je za vakcinu. Bojim se da ga ovo čeka i u narednim turnirima i morat će dobro razmisliti kako da dalje ide.dscile je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:47Koji su to stavovi Djokovica? Evo mogu reci da ga ne pratim detaljno kao neki, ali poprilicno sam siguran da on nikada nista nije rekao protiv vakcine. Kako su onda procijenili njegove stavove? Da se ne lazemo, ocigledno nije za vakcinu, ali nikada nije sirio tu propagandu. Pa cak do objave o medicinskom izuzecu niko nije znao da nije vakcinisan, a oni sad prave zaludjelog antivaksera od njega.Unofficialpage je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:37U prvom slučaju je sud odlučivao samo da li je sve bilo po proceduri i tu su rekli da nije bilo sve a nisu odlučivali da li treba ili ne imati vizu. Ministar je kasnije mogao po dva osnova da poništi: 1. jer je pogrešno popunio formular za vizu, 2. zbog stavova. I zbog statova je izbačen i to može svaka država da uradi nebitno da li imaš sve papire uredne, mogu se tvoji stavovi kositi sa stavovima vlade i možeš im smetati u tom.
Njegova krivica je sto je najveci i sto su htjeli da od nekog naprave primjer. Nema to veze sa tim sto je Srbin i slicnim glupostima.
@oldfashioned
Jel samo njemu ili svim nevakcinisanima ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.