Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

ronaldo99
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la ronaldo99 » 16 jan 2022, 10:46

bodi123 je napisao/la:
16 jan 2022, 10:40
ronaldo99 je napisao/la:
16 jan 2022, 10:28
bodi123 je napisao/la:
16 jan 2022, 10:13
Dakle gubi 2000 bodova, što znači da je Medvedev s titulom novi broj 1.

slika

Po ovome Danil ne gubi bodove,ne znam kako?
Zbog toga što je još uvijek na turniru, Novaku su već računali -2000 jer je otpao.

Danilo je s finalom iza 100 bodova svega, brzo ćemo dobiti zamjernu na vrhu.
Ovako stojo vec od pocetka godine,vidis da Danilu,Aci i ostalima uzima tek bodove poslije AO i to ove sto su igrali na atp500, ne znam da nemaju neku foru sa zadnje dvije godine?

U sustini i Medo brani finale jel tako,njemu bi trebalo oduzeti 1200

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 16 jan 2022, 10:47

Kad se u tenis razumiješ k'o moderna žena u kuhanje pa dođeš ovdje likovati jer je čovjeku koji od tenisa zarađuje i pri tom je u tome najbolji na svijetu, uskraćeno da se bavim svojim poslom od iste zemlje koja mu je prvobitno rekla da može doći i igrati. Balkanizam. Sve mi radi, samo me ne tjeraj da mislim svojom glavom.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 16 jan 2022, 10:47

Unofficialpage je napisao/la:
16 jan 2022, 10:37
U prvom slučaju je sud odlučivao samo da li je sve bilo po proceduri i tu su rekli da nije bilo sve a nisu odlučivali da li treba ili ne imati vizu. Ministar je kasnije mogao po dva osnova da poništi: 1. jer je pogrešno popunio formular za vizu, 2. zbog stavova. I zbog statova je izbačen i to može svaka država da uradi nebitno da li imaš sve papire uredne, mogu se tvoji stavovi kositi sa stavovima vlade i možeš im smetati u tom.
Koji su to stavovi Djokovica? Evo mogu reci da ga ne pratim detaljno kao neki, ali poprilicno sam siguran da on nikada nista nije rekao protiv vakcine. Kako su onda procijenili njegove stavove? Da se ne lazemo, ocigledno nije za vakcinu, ali nikada nije sirio tu propagandu. Pa cak do objave o medicinskom izuzecu niko nije znao da nije vakcinisan, a oni sad prave zaludjelog antivaksera od njega.

Njegova krivica je sto je najveci i sto su htjeli da od nekog naprave primjer. Nema to veze sa tim sto je Srbin i slicnim glupostima.

@oldfashioned

Nemoj praviti bezvezna opravdanja, gluten i vakcina su povezani kao jupiter i BiH. Covjek ne zeli vakcinu i to je njegov izbor, zbog kojeg riskira karijeru, i od toga ne treba praviti neku nauku. Pa prvi ja mislim da mi vakcina ne treba uopste, ali sam vakcinisan zbog potvrde, isto kao mnogi. Njegov je izbor bio drugaciji.

litijum
Kontakt:

Post Postao/la litijum » 16 jan 2022, 10:47

Neka, ukinut ce mu ne svi. Nek bude sretan, aad treba jedna krivicna prijava jos od Srbije zbog laziranja potvrde ili krsenja izolacije jer jedno je 100 % napravljeno. A posto Srbija nece, Australija treba tuzit jer je lagao da nije putovao na aplikaciji. Tako ti je to kad Jeca ispunjava aplikaciju.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 16 jan 2022, 10:51

dscile je napisao/la:
16 jan 2022, 10:47

@oldfashioned

Nemoj praviti bezvezna opravdanja, gluten i vakcina su povezani kao jupiter i BiH. Covjek ne zeli vakcinu i to je njegov izbor, zbog kojeg riskira karijeru, i od toga ne treba praviti neku nauku. Pa prvi ja mislim da mi vakcina ne treba uopste, ali sam vakcinisan zbog potvrde, isto kao mnogi. Njegov je izbor bio drugaciji.
Prijateljica koje je silom prilika prešla na bezglutensku se odbija vakcinisati, imunitet oslabio. Povezao sam.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 16 jan 2022, 10:53

Svaka cast Australiji,zakon prije svega
Samo da hoce tuzbu na odluku slozit malo je 3 god trebalo je min 5 da dobije zabranu.
Trreba mu i ovdje zabranit po piramidama sa hoda sa onom ublehom dok se ne vakcinise i prestane lagat i petljat

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 jan 2022, 10:53

litijum je napisao/la:
Neka, ukinut ce mu ne svi. Nek bude sretan, aad treba jedna krivicna prijava jos od Srbije zbog laziranja potvrde ili krsenja izolacije jer jedno je 100 % napravljeno. A posto Srbija nece, Australija treba tuzit jer je lagao da nije putovao na aplikaciji. Tako ti je to kad Jeca ispunjava aplikaciju.
U srbiji ce ga docekati kao heroja kakva zabrana sta ti je :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 16 jan 2022, 10:55

A divnog jutra za ljude sa zdravim razumom. Lijepo je vidjeti da se bar negdje na svijetu postuju zakoni i pravila za razliku od ove balkanske crne rupe.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 jan 2022, 10:57

Game, set, match - Australia! :bih:
Bahati, bahati Željkan!
1946

litijum
Kontakt:

Post Postao/la litijum » 16 jan 2022, 10:57

ElCartel11 je napisao/la:
16 jan 2022, 10:53
litijum je napisao/la:
U srbiji ce ga docekati kao heroja kakva zabrana sta ti je :rol:
Standardno, ali dobio je 3 godine zabrane ulaska u Australiju, sto je pravedno.

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 16 jan 2022, 10:58

je li slave i šiptari na Kosovu?

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 16 jan 2022, 11:02

OldFashioned je napisao/la:
16 jan 2022, 10:51
dscile je napisao/la:

@oldfashioned

Prijateljica koje je silom prilika prešla na bezglutensku se odbija vakcinisati, imunitet oslabio. Povezao sam.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 jan 2022, 11:02

Jel' fkt Đoković mislio će zakon Australije njega zaobići i da će nasjesti na lažni test iz Srbije. :crazy:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 jan 2022, 11:02

jolicnikola je napisao/la:
16 jan 2022, 10:58
je li slave i šiptari na Kosovu?
Zeleni bosnjaci, siptari, nadalovci i federerovci.
Max Allegri

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jan 2022, 11:03

alan_kardec je napisao/la:
16 jan 2022, 10:45
U prvom slučaju je sud odlučivao samo da li je sve bilo po proceduri i tu su rekli da nije bilo sve a nisu odlučivali da li treba ili ne imati vizu. Ministar je kasnije mogao po dva osnova da poništi: 1. jer je pogrešno popunio formular za vizu, 2. zbog stavova. I zbog statova je izbačen i to može svaka država da uradi nebitno da li imaš sve papire uredne, mogu se tvoji stavovi kositi sa stavovima vlade i možeš im smetati u tom.
Na kraju se sve svelo na Novakove stavove, što je potvrdio i sam ministar nakon što mu je drugi put ukinuo vizu. S tim što su im njegovi stavovi su bili poznati i davno prije ovog cirkusa, pa ipak Vlada čiji je taj ministar član, dala mu je vizu.
Jbg, vjerovatno su htjeli da igra i našli su način ali je Nole morao odmah na twitteru objaviti da je dobio izuzeće i tad je vlast morala reagovati i dobili smo što smo dobili.ž

dscile je napisao/la:
Koji su to stavovi Djokovica? Evo mogu reci da ga ne pratim detaljno kao neki, ali poprilicno sam siguran da on nikada nista nije rekao protiv vakcine. Kako su onda procijenili njegove stavove? Da se ne lazemo, ocigledno nije za vakcinu, ali nikada nije sirio tu propagandu. Pa cak do objave o medicinskom izuzecu niko nije znao da nije vakcinisan, a oni sad prave zaludjelog antivaksera od njega.

Njegova krivica je sto je najveci i sto su htjeli da od nekog naprave primjer. Nema to veze sa tim sto je Srbin i slicnim glupostima.

@oldfashioned

Ne mora direktno to da kaže ali sam dio da nije vakcinisan i da neće da se vakciniše i to jasan indikator da je protiv. Mogao je i morao to bolje odraditi ali nisam siguran da li Nole želi da se prikaže i 1% da je za vakcinu. Bojim se da ga ovo čeka i u narednim turnirima i morat će dobro razmisliti kako da dalje ide.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 16 jan 2022, 11:04

samoSA je napisao/la:
16 jan 2022, 10:53
Svaka cast Australiji,zakon prije svega
Samo da hoce tuzbu na odluku slozit malo je 3 god trebalo je min 5 da dobije zabranu.
Trreba mu i ovdje zabranit po piramidama sa hoda sa onom ublehom dok se ne vakcinise i prestane lagat i petljat
Jel samo njemu ili svim nevakcinisanima ?

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 jan 2022, 11:05

kaže Dodo zato što si srbin, u muškoj konkurenciji imaš osam tenisera koji pod zastavom srbije nastupaju (dobro dva su hrvata i jedan je mađar :mrgreen: ), a u ženskoj tri ja msm, znači ukupno 11, pa kako to njima onda problem nisu pravili :o

emir_

Post Postao/la emir_ » 16 jan 2022, 11:06

Kada covjeku zabrane ulaz iz zdravstvenih razloga onda mora biti bitno da li je zdrav. To kazem kao vakcinisan.
Sulud potez suludog svijeta. Zivimo u tamnim vremenima.
4-IN-A-ROW

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 16 jan 2022, 11:07

Monika Seles - 30. april 1993.
Novak Djokovic - 16. januar 2022.

Najveci svih vremena ostaju na vrhu.
Pacovi doveka ostaju mali...

litijum
Kontakt:

Post Postao/la litijum » 16 jan 2022, 11:08

Ovdje je stvar jasna. Neces se vakcinisat? Ne mozes igrati. Mozes, ali pod posebnim medicinskim izuzecem. Covjek u dogovoru s drzavom laziro test. Prtljaj napolje i to je to.

Cuj lafo se bas eto 16og zarazio, pa laganica do nove godine slobodan da trenira i sve. U uporedo putovao svijetom, zarazen. Srpska posla.

Sad gubi 500 000, mnoge sponzore, image okaljan do kraja zivota, 2000 bodova i vrlo brzo prvo mjesto i jos 3 godine ne moze u Australiju.

A sve mogao sprijeciti vakcinom. Glupan.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.