Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Da bi varao i muckao ne smijes biti glup nego inteligentan 

- drzgemboadislic
- Kontakt:
Tako mu i treba kad se pravi pametan umjesto da poštuje pravila i radi ono u cemu je najbolji
- akisarajevo92
- Kontakt:
Samo neka bude inat u njemu, znamo kako je izdominirao poslije prosle nepravde sa onom alkoholicarskom sutkinjom na US Openu
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
sad kada na dočeku Novaku puste "Sude mi"

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
vakcina je i dalje besplatnaakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 jan 2022, 08:21Samo budale prazne glave mogu slaviti ovakvu odluku, kao prvo nije nikako trebao dobiti medicinsko izuzece ako je vec donijeta ovakva odluka iz razloga koje su naveli, bukvalno kao namamljen i onda dobije ovakav usran tretman, zamislite sta se tek onda radi obicnim ljudima ako ovako tretiraju sportistu kao njega
Zatim, nezavisni sud odluci u njegovu korist pa drzava srusi tu odluku, koliko je tek lose za prava obicnog covjeka, pih, ovo mi lici na nesto sto se radilo u Hitlerovo doba
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Hoćel kakvi protesti na ulicama Melburna 
Da nije Novak što jeste davno bi bio deportovan
Da nije Novak što jeste davno bi bio deportovan
Nadam se da će ga srpske vlasti uhapsiti čim sleti na aerodrom, zbog muljanja sa pcr testom i jer je svjesno širio zarazu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
sad dobija još više na značaju njegov poraz u finalu USO, ispostavlja se da je priliku za kalendarski grand slam dobio tad i više nikad neće dobiti tu priliku
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovdje je rijetkost procitati neki konstruktivan komentar a da nije da nije od neke napacene duse zadojene nacionalizmom, pritom ne mislim samo na ovaj forum vec na vecinu portala
Dozvolili covjeku da legalno udje u drzavu pa ga izbacili kao kera, ministar srusio odluku nezavisnog suda, Australija
Dozvolili covjeku da legalno udje u drzavu pa ga izbacili kao kera, ministar srusio odluku nezavisnog suda, Australija

Don't believe the hype.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Nacionalizam ako kažeš da je glup što odbija vakcinaciju i što fura feng šui sranja sa ahbabom Osmanagichem?akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 jan 2022, 08:58Ovdje je rijetkost procitati neki konstruktivan komentar a da nije da nije od neke napacene duse zadojene nacionalizmom, pritom ne mislim samo na ovaj forum vec na vecinu portala
Dozvolili covjeku da legalno udje u drzavu pa ga izbacili kao kera, ministar srusio odluku nezavisnog suda, Australija![]()
- DzananMusa11
- Kontakt:
Kakav je osjecaj biti glup ?bombaysaphire je napisao/la: ↑11 jan 2022, 11:34Sine kako čir , je li pukao ?DzananMusa11 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 09:41Joj koji će merak biti kad prevaranta nabiju nogom. Još neka ga mrcvare po pritvorima 6 dana![]()
![]()
![]()
Mrcvarenje 500 hiljada dolara , nije loše![]()
-
- Kontakt:
Ovdje je sigurno bila suradnja sa AO i teniskim savezom da Novak dodje zbog financija naravno. I sad kad se je to medijski proculo da dolazi, jos reakcija drzavljana, jednostavno su se prepali sta ce biti poslije i ajmo onda reagirati. Ako je ona Cehinja bila u AU vec 10 dana, o kakvoj strogoj kontroli tu govorimo? Znaci moze unutra, a poslije ne. Cirkus. Kao sto kazes, ne bi smio dobiti izuzeca, ako su takva pravila i stvar bi bila rijesena, ovo sto su napravili je stvarno kretenski.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 jan 2022, 08:58Ovdje je rijetkost procitati neki konstruktivan komentar a da nije da nije od neke napacene duse zadojene nacionalizmom, pritom ne mislim samo na ovaj forum vec na vecinu portala
Dozvolili covjeku da legalno udje u drzavu pa ga izbacili kao kera, ministar srusio odluku nezavisnog suda, Australija![]()
⚽FK Garaže⚽

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Jbg, na kraju mu sudili zato sto je "antivakser", veze to sa sportom i zakonom nema. Ranjena zvijer je najopasnija, sto ce se i pokazati na sljedecim GS.
Razmisljanje prosjecnog Australca o svemu ovome, mi smo bili u okovima dve godine, vidi njega on slobodan. Umjesto da se zapitaju zasto oni nisu slobodni, vicu i njega u okove, svi su jednaki.
Razmisljanje prosjecnog Australca o svemu ovome, mi smo bili u okovima dve godine, vidi njega on slobodan. Umjesto da se zapitaju zasto oni nisu slobodni, vicu i njega u okove, svi su jednaki.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Njegovo je pravo da odabere da li zeli ili ne zeli primiti vakcinu, znali su za njegove stavove pa je je svejedno dobio dozvolu za dolazak u Ausdrzgemboadislic je napisao/la: ↑16 jan 2022, 08:59Nacionalizam ako kažeš da je glup što odbija vakcinaciju i što fura feng šui sranja sa ahbabom Osmanagichem?akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 jan 2022, 08:58Ovdje je rijetkost procitati neki konstruktivan komentar a da nije da nije od neke napacene duse zadojene nacionalizmom, pritom ne mislim samo na ovaj forum vec na vecinu portala
Pojedinci bi trebali procitati zasto je na kraju deportovan, da to nema veze sa varanjem oko vize
I napisao sam rijetkost, a ne da su svi komentari sa nacionalistickom pozadinom
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 16 jan 2022, 09:09, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- DzananMusa11
- Kontakt:
Izraste jos jedan veliki srpski junak nakon teskog poraza
-
- Kontakt:
na kraju su ispali g.ovna i on i Australska država, to je zaključak cijele ove priče
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.