Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

guber90
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la guber90 » 30 jan 2011, 19:38

ensadek je napisao/la:E jest opet dao bijesan gol(pa da u vezi toga napišu 100 tekstova)
Realno onakav go bi dala vecina nas sa foruma i to žmireci

Idu mi na živce sa forsiranjem đeke kako je prešao u siti.
Ovdje pricamo o pravom fudbalu, a ne o PES-u i FIFI, u kojim su, istina, vecina forumasa u odlicnoj formi ;).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 30 jan 2011, 19:40

cekao sam malo da se smire strasti kod pojedini forumasa,,mislim da pojedini u stresu neznaju ni sta pisu,,, :D :D
Neznam i nemogu da svatim kako se ovaj Man.City nalazi na 3 mjestu,,, pa u bundesligi ima bar 3-4 kluba koji igraju lijepsi i bolji nogomet,,,nisam pratio englesku ligu nesto posebno ali ovo sto oni igraju je svrsavanje na nogomet,,,Mancini nezna sta hoce igra do 70 min bez jednog razigravaca sa 3 defanzivna i drzi jednog starog konja Vieru pa covjek nemoze vise hodati tu treba par mladi momaka koji ce se boriti za svoj klub koji su u njemu ponikli ovako je ovaj klub je skup napuhani zvijezda bez glave i repa,,ovako ako se nastavi oni ce se poubijati medusobno,,i to neodgovara ili odgovara(zbog repke) nasem Edinu,,,Stvarno nemam primjedbu na njegovu igru danas zabio je gol i mislim da je 30%-40% pritiska palo sa njega i to je dobro,,,,on ce i dalje napredovati mozda ne explodira ove sezone ali je bitno da zabije jos par komada da se privikne i da se priprema za iducu sezonu jer tad ce biti to onaj pravi Dzeko ;) ;) ;) ;)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 jan 2011, 19:41

ensadek je napisao/la:E jest opet dao bijesan gol(pa da u vezi toga napišu 100 tekstova)
Realno onakav go bi dala vecina nas sa foruma i to žmireci

Idu mi na živce sa forsiranjem đeke kako je prešao u siti.
Šta ti je, zlobniče?! 90% igrača ne bi onako kvalitetno istrčali polukontru u 80. minuti. Realizacija je bila lakši dio posla. Da je tako lako bilo ono istrčati, uradio bi to i neki igrač Countyja, pa ne bi Džeko ostao sam i ne bi prvi stigao na pravo mjesto. Vrlo dobar gol.

Snimak utakmice.

http://www.fileserve.com/file/BXJGucj

http://hotfile.com/dl/100631324/7f916d7 ... f.avi.html
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 30 jan 2011, 19:47

Ja nisam zlobnik kako kažeš,nego kažem da pretjeruju sa đekom,i sam go nije bio nesto,ali eto valjda zato što je prvi u dresu sitija.

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 30 jan 2011, 19:51

slika
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 30 jan 2011, 19:57

ensadek je napisao/la:Ja nisam zlobnik kako kažeš,nego kažem da pretjeruju sa đekom,i sam go nije bio nesto,ali eto valjda zato što je prvi u dresu sitija.
nije đeko nego eko :!:
WHUFC

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 30 jan 2011, 20:14

HEHEHE KAKO SU SMIJESNI POJEDINCI NA OVOM FORUMU..DA BI NAPADAC DOSO DO IZRAZAJA MORA DOBIJAT KVALITNE LOPTE DA BI NAPADAC DAVAO GOLOVE MORA DOBIVAT KVALITETNE LOPTE..DA JE DZEKO ONO PROFULO ONDA DEFINITIVNO GA TREBA GRDIT KRIVIT.ZNACI DZEKO JE 1 KVALITETNU DANAS LOPTU POENTIRO ODMA I TO JE TO ..SVOJ POSO ODRADIO IMO JE ONAJ JEDAN ZAISTA ODLICAN POKUSAJ GLAVOM...MENE LJUDI RADUJE KAD VIDIM DZEKU KOLKO TRCI FAKAT ..DZEKO NIJE ONAJ IZ WLF. A SAD U SRIJEDU ZABIJA EDIN OPET GOL IL DVA 100% NJEMU JE SAMO TREBALO DA KRENE DA PROCEPI EVO DOSO JE TAJ TREN ..SAD CE POCET SVAKI MILION ULOZEN U NJEGA OTPLACIIVAT 100%..EDINE MAESTRO SRETNO ,I DA NAS JOS PUNO PUNO GODINA UVESELJAVAS SVOJIM MAJSTORIJAMA GOLOVIMA..HVALA TI NAJVECI AMBASADORU OVE ZEMLJE..PONOSNI SMO NA TEBE SVI..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 30 jan 2011, 20:18

Svaka cast Edine,samo naprijed.Lijep ucinak 3 utakmice 1 ass i 1 gol uz solidnu igru ;)
RIP SALE VILENJAK

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 jan 2011, 20:26

ensadek je napisao/la:Ja nisam zlobnik kako kažeš,nego kažem da pretjeruju sa đekom,i sam go nije bio nesto,ali eto valjda zato što je prvi u dresu sitija.
Ko tačno pretjeruje? Šta je napisano pogrešno? Gol je bio i vrlo bitan jer jer spasio City blamaže i ostavio ih u životu u vrlo bitnom takmičenju. Ako već nije dovoljno bitno što je Džekin prvijenac. Zaobiđeš fino medije koji pretjeruju sa Džekom i gotovo. Nema u tome demokratije. Čovjek je na putu da postane najjači igrač koji je ikad rođen u BiH, pa i šire i normalno da će se o njemu najviše i pisati i pričati. Sve po zaslugama.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 30 jan 2011, 20:30

Sta nsi zlobnik , jasta si nego zlobnik.Sta je trebo, skaricama ih zakucat, ili smirit loptu pa se malo sevat.
Sta pretjerujemo, jasta nego pretjerujemo, i treba da...pretjerujemo.
Treba te banovat trajno na ovoj temi i svakog ko pise o dzeki kao klocu.Sve bi ja vas na hrpu, pa degenek ili u pazaric na obuku pa kopaj rovove.
Nek vas je stid kakvih vas ima.Modric predribla jednog igraca, asistira, pa ga hrvati salju u barselonu, najboljeg svih vremena..a dzeko da 80 golova u 150 utakmica i kloc.
Naravno, svi vi nebiste voljeli biti kao on kloc...klocevi jedni
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 30 jan 2011, 20:38

svaka cast majstore
3 tekme
1 gol
1 asistencija

počelo je...

[youtube][/youtube]
Semper Fidelis

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 30 jan 2011, 20:42

soccerfan je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Da bi Džeko dobio prolaznu ocjenu, mora uraditi sljedeće:

1. Predriblati 3-4 igrača(neke i po 2x), izaći jedan na jedan sa golmanom, predriblati i njega i ušetati se s loptom u gol.
2. Zabiti gol sa nekih 30-ak metara.
3. Pokazati da može i škaricama zabiti(nešto poput Rivalda).
4. Spasiti sopstvenu mrežu, odigrati 3-4 dupla pasa sa svojim suigračima i uraditi ono što napisah u stavci pod rednim brojem 1.
5. Dobiti 100% duela, ne smije izgubiti niti jednu loptu, procenat preciznih pasova mora biti kao u Xavi-ja, jer je zato i doveden u City.

Eh, čim ne ispuni jednu od ovih stavki, odmah možemo reći da je Džeko promašaj, te da nije dorast'o igrati u Premiershipu ili bilo gdje osim u Wolfsburgu.
Ti se danas nisi naspavao izgleda :mrgreen: Ajd pusti covjeka da igra i ne bavi se necim o cemu pojma nemas :|
teBra nisi ti skontao poentu i ironiju ovog posta od @Monologa :oops:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 jan 2011, 20:57

Dzeko je dao fin gol i to je najvaznije,pogotovo sto je spasio svoj klub ispadanja,i ubjedjen sam da ce ih u revansu City razbiti! gosti su danas igrali bez 6-7 standardnih igraca,
De jong,Baloteli,Tevez,Toure,Compani,Jonson,Silva,Kolarov! i znate li vi kakav je City tim sa i bez ovih igraca!? Ali dobro je sto Mancini u kup utakmicama pruza svakome sansu,Ricard je danas briljirao i pokazao da je mozda nepravdno zapostavljen.. Viera,Jo i Milner su igrali jako lose i definitivno su za klupe! City kad se uigra,a to ce nadam se biti uskoro ,mozda do utakmice na Unitedom,bice puno bolji i opasniji! Tevez koliko god da je sebican je najbolji igrac ovog kluba kao i Silva i njihovo neigranje se itekako osjetilo,vidjelo ste kad je Silva usao kako je sve povezanije..Nadams e da ce ove sezone osvojiti barem jedan trofej i plasirati se u Ligu prvaka,u klubu bi sigurno svi bili prezadovoljni! jos jednom cestitke Dzeki na odlicnom golu! brzo ce se on uklopiti u engleski fudbal,koji je realno mnogo drugaciji nego Bundesliga!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 30 jan 2011, 21:03

Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
Komentator je sve objasnio sto se tice tezine udarca, kakva golcina !!

BRAVO MAJSTORE !!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 jan 2011, 21:30

Evo odgledah i utakmicu. Odirao je ispod svog nivoa. Previše izgubljenih duela, a opet dobra partija. Može on puno, puno, puno bolje.

Visca el Višća!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 jan 2011, 21:37

Nmg da vjerujemm ccccc pa momak iz naseg grada i nase drzave igra za jedan veliki klub, aa ima debila koji imaju nestoo da napisu protiv njega(pritom ne mislim na dobronamjernu kritiku vec na onu cistu zlobuu :evil: :evil: ).Ne to nisu klocovi to su debili napaceni ,a najjaci su mi "navijaci" liverpoola ,man utd il nbt bilo kojeg engleskog kluba kako zele da dzeko bude sto losiji da bi kaoo timovi za koje oni "navijaju "bili ispred citya pa cuj oni odavde navijaju za neke klubove ...
alooo skontajte vec jednom da ste simpatizeri a ne navijacii i prestanite glumiti navijace i pocnite pratiti Dzeku i zelite mu svu srecu svijetaa i da pobuca sve mreze u toj engleskoj.....
Ja niKADA nisam praTIO city al sada im gledam svaku tekmu i TO samo zbog naseg Dzeke i samo pratim njega i navijam da bude sto bolji...
NE ZA CITY NEGO ZA EDINAA....
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jan 2011, 21:59

slazem se sa postom iznad, nisam pretjerano gledao City, al sad zbog Dzeke gledam svaku...i uvjerio sam se sto prije nisam gledao City :mrgreen: , koji je ono umor za oci, nikakve igre, slaba povezanost, na momente da nekom ko nije upucen postavis pitanje ko je ovdje jedan od najboljih timova PL a ko treceligas.

sto se tice Dzeke, svoju klasu je pokazao, po teskom terenu dobar, dobro kretanje, kontrola lopte ,imao je par gresaka , kriv za gol tu je morao puno bolje, ali sve u svemu on je odlican kakvi su ostali, tj kako igraju jer nisu to toliko losi igraci koliko tim lose igra.

cim ekipa se uigra s njim i pocne vise da ga koristi doce Dzeko na svoje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

moram_materemi
Kontakt:

Post Postao/la moram_materemi » 30 jan 2011, 22:00

jeste i vi naivni...sto nasjedate na te komentare....troll pa sta..ni prvi ni zadnji

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 30 jan 2011, 22:00

Svaka cast kralju samo naprijed !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 30 jan 2011, 22:04

moze li meni neko reci pouzdano da li Dzeko ima pravo nastupa u UEFA ligi tj. 15.2.2011. protiv Aris-a?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hightower, hurem, Sveti i 35 gostiju.