Velika steta sto se nisu sastali sa Sirokim ili pogotovo sa Igokeom

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
harishp je napisao/la:Bilo kako bilo,cestitke Slobodi.
ok,shvatili smo to jer se ponavljaš vec 5 put tipa "bolji ste i kvalitetniji,ali vam ne treba ovo"TaRgEt_ je napisao/la:harishp je napisao/la:Bilo kako bilo,cestitke Slobodi.
Ma djaba cestitke kad Hajric laktom udara i Ovicna namjerno u butinu i Vucurovica necemo spominjati a onda gospoda iz Banja Luke nastupaju , mislim ja jos jednom kazem da ste bolji i kvalitetniji sastav ali ne treba vam ovo ...
ok,shvatili smo to jer se ponavljaš vec 5 put tipa "bolji ste i kvalitetniji,ali vam ne treba ovo"TaRgEt_ je napisao/la:Ma djaba cestitke kad Hajric pickurina laktom udara i Ovicna namjerno u butinu i Vucurovica necemo spominjati a onda gospoda iz Banja Luke nastupaju , mislim ja jos jednom kazem da ste bolji i kvalitetniji sastav ali ne treba vam ovo ...
Institut je napisao/la:ma nemaju veze sudije sa ovim ...sve je do umora i nije ovo prva utakmica na kojoj se sloboda naglo uzdize i naglo pada ,de vi odigrajte sa 6-7 igraca cijelu utakmicu pa da vidite...
TaRgEt_ je napisao/la:Institut je napisao/la:ma nemaju veze sudije sa ovim ...sve je do umora i nije ovo prva utakmica na kojoj se sloboda naglo uzdize i naglo pada ,de vi odigrajte sa 6-7 igraca cijelu utakmicu pa da vidite...
Kako ste nerealni priznaj fino kako vam je Babic pomogao pa ona 2 +1 Boze Djurasovica stvarno nesto najsmjesnije sto sam vidio ...ali eto mozete se radovati ...a sto se tice toga kad ekipa koja ima u rotaciji 7 igraca i povrijedis mu glavnog mislim sta ocekivati ... heheh ali hajde neka Bosna osvoji titulu draza mi je ona nego Igokea
Institut je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Institut je napisao/la:ma nemaju veze sudije sa ovim ...sve je do umora i nije ovo prva utakmica na kojoj se sloboda naglo uzdize i naglo pada ,de vi odigrajte sa 6-7 igraca cijelu utakmicu pa da vidite...
Kako ste nerealni priznaj fino kako vam je Babic pomogao pa ona 2 +1 Boze Djurasovica stvarno nesto najsmjesnije sto sam vidio ...ali eto mozete se radovati ...a sto se tice toga kad ekipa koja ima u rotaciji 7 igraca i povrijedis mu glavnog mislim sta ocekivati ... heheh ali hajde neka Bosna osvoji titulu draza mi je ona nego Igokea
koji mi ? pa ja sam iz tuzle![]()
![]()
kakvo sudjenje kada su svi igraci Bosne imali po CETIRI licne greske ,,onda na cijoj su strani SUDIJE ??SLOBODI sve cestitke ipak su klub za respekt , .Mlad sastav a nema ni neku klupu ,pa cak ni pojacanja ,momci su za sve pohvale ,SVAKA CASTbaggio je napisao/la:Nije suđenje bilo presudno!Imali su grešaka i na jednoj i na drugoj strani!Sloboda nema snage za cijelu utakmicu i to je to.
Josip321 je napisao/la:kako izgubište onakvu razliku ??? ... pravo mi krivo.