Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
gledaj ti napada poslije ovakve odbrane burica haha
- legenda reala
- Kontakt:
Ma kakva streljana sve sutevi pod prijetnjom pasivnog i mlaki udarci losa selekcija sve niski sutevi dok Buriću svaki sut pod prečku to se tesko brani.
Ovaj Vukšić izmislio rukomet za njega samo sto je mali
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dok ne krepa.
Umistio nam je sam 10 napada.
Nosite ga van dvorane.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
ne znam samo ko im obojici, ovakvih kepeca, rece da treniraju jedan od grubljih muskih sportova:-)legenda reala je napisao/la: ↑15 jan 2022, 18:26Ma kakva streljana sve sutevi pod prijetnjom pasivnog i mlaki udarci losa selekcija sve niski sutevi dok Buriću svaki sut pod prečku to se tesko brani.
ove seke u svkom drugom napadu salju nekog na 2 min..joj zene da sude rukomet muskarcima:-)
IDE EREEEEEEETTT
Apsolutno nijedna iole ozbiljna reprezentacija ne može imati Perića u rosteru. Eto hajde u rosteru, ali kao nekakvu prvu opciju, to je smiješno. Ovakvi igrači u rukometu su izumrli prije 30 godina, a ni tad nisu bili Bog zna šta. I godinama je problem s našom reprezentacijom što neko ne zna ovakve zakucati da imaju marginalnu ulogu u ekipi.
Inače, ne može ovo napadački svakako bez desnog beka. Da je kontra nas neka Finska, bilo bi mučno, a ne ovako. Mislim da daju sve od sebe, ginu i da je ovo prosto maksimum. Česi prelahko dolaze do golova, mi za svaki moramo da rovimo.
I najlakši način za zabiti gol je tranzicija i kontra, a mi smo resetovani s tim ponovo i apsolutno i ne pokušavamo.
Inače, ne može ovo napadački svakako bez desnog beka. Da je kontra nas neka Finska, bilo bi mučno, a ne ovako. Mislim da daju sve od sebe, ginu i da je ovo prosto maksimum. Česi prelahko dolaze do golova, mi za svaki moramo da rovimo.
I najlakši način za zabiti gol je tranzicija i kontra, a mi smo resetovani s tim ponovo i apsolutno i ne pokušavamo.
e moj buricu, ne brani bolan za levate, ne treba ti to.
sta pricas za perica covjece, jesi li normalanzaostrog je napisao/la: ↑15 jan 2022, 18:31Apsolutno nijedna iole ozbiljna reprezentacija ne može imati Perića u rosteru. Eto hajde u rosteru, ali kao nekakvu prvu opciju, to je smiješno. Ovakvi igrači u rukometu su izumrli prije 30 godina, a ni tad nisu bili Bog zna šta. I godinama je problem s našom reprezentacijom što neko ne zna ovakve zakucati da imaju marginalnu ulogu u ekipi.
- legenda reala
- Kontakt:
Koje po redu probijanje Periću jbm mu majku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Ne moze Buric odbraniti koliko ovi mogu napraviti tehnicki gresaka u napadu
Legendo ne gleda se rukomet samo krzo golove i statistiku 4 od 11 cccramke0203 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 18:33sta pricas za perica covjece, jesi li normalanzaostrog je napisao/la: ↑15 jan 2022, 18:31Apsolutno nijedna iole ozbiljna reprezentacija ne može imati Perića u rosteru. Eto hajde u rosteru, ali kao nekakvu prvu opciju, to je smiješno. Ovakvi igrači u rukometu su izumrli prije 30 godina, a ni tad nisu bili Bog zna šta. I godinama je problem s našom reprezentacijom što neko ne zna ovakve zakucati da imaju marginalnu ulogu u ekipi.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
nama je kao ovaj herceg falio u proslom mecu:-)
odlican rezultat na poluvremenu u odnosu na sve sta se desavalo.
odlican rezultat na poluvremenu u odnosu na sve sta se desavalo.
Na kraju ne ispade toliko lose poluvrijeme
Bar je Buric i odbranio koji zicer, to se od njega i ocekuje, mora biti licno prevaga bar donekle ako cemo sanjati o kakvoj pobjedi.

Bar je Buric i odbranio koji zicer, to se od njega i ocekuje, mora biti licno prevaga bar donekle ako cemo sanjati o kakvoj pobjedi.
Tromo i bezidejno skoro svaka utakmica .. nijedne akcije smisljene,brzi centar i da ne spominjem 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Bravo za malog Perića,momak koji mi se godinama sviđao u repki,nažalost bio zaostavljen zbog Tarabochie...
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
A peric je ko visoklegenda reala je napisao/la: ↑15 jan 2022, 18:26Ma kakva streljana sve sutevi pod prijetnjom pasivnog i mlaki udarci losa selekcija sve niski sutevi dok Buriću svaki sut pod prečku to se tesko brani.
Kondicija kao da su penzioneri..
Ali dobro opet Kako igramo
Ali dobro opet Kako igramo
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kako smo odigrali rezultat odlican
Manje Hercega Perica Karacica u drugom
Manje Hercega Perica Karacica u drugom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.