Cekaju PCR rezultat 48 sati vec, **** ovakvo prvenstvo. Evo i Haseljic i Luka Peric pozitivni, nemamo ni krila...
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ovo kao da se neko sa nama zafrkava, čuj pozitivna oba desna krila, za ne povjerovati....
-
- Kontakt:
Na šta će to večeras ličiti...
-
- Kontakt:
Ceka se da neko napise sto je poveo samo 2 desna krila
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da smo bez ovih igrača igrali protiv Švedske izgubili bi sa 20 razlike
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Čuj oba krila nam pozitivna i to, gle čuda, desna
Večeras ne trebaju ni igrati utakmicu ukoliko ne izmisle do šest sati dva dešnjaka, a neće izmisliti ništa jer sad je kasno da se zovu zamjene.

Večeras ne trebaju ni igrati utakmicu ukoliko ne izmisle do šest sati dva dešnjaka, a neće izmisliti ništa jer sad je kasno da se zovu zamjene.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko će nam biti krilo, Senjamin? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Da je bar ovcina tu da baca sarafe sa suprotne strane 

-
- Kontakt:
Trebali su bolje rasporediti ,ko je sa kim cimer,lijevo krilo sa desnim, lijevi bekovi sa desnim,pivoti sa srednjim,golmani sami,,jbt EHF i ublehe,i pitaju se što im nije popularan sport,veća blamaža eura od afričkog kupa nacija
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ma savez Je zakazao,u Cro dva pozitivna odmah dva druga sa šireg spiska dolaze u Mađarsko ,samo naši su džaba pravili tih 35 imena samo reda radi . Ehf je zato dao da spisak bude 35 da se u svakom momentu neko sa spiska moze zvat .
mislim da je ovo šamar svima. Ne može se vise nista na guzo.ve, ne može bez dobre pripreme, organizacije i sistemskog rada. Jednostavno ne može i ne može. Svi ovi igrači, ova djeca.. Vukšić, Perić, Lukić bili bi duplo bolji igrači da je bolja nasa liga i uslovi. Pa nama je jedan Josip Perić 7-8 godina bio pozadinac zbog jednog polovnjaka Tarabochie. Ja sam ostao frapiran kad sam vidio ja Josip ima 30 godina, a tek je počeo ozbiljniju ulogu dobijati u reprezentaciji. Jednostavno ovako ne može, evo trece prvenstvo mi molimo Boga za pobjedu u grupi... uvijek idemo sa alibijem. Hebo ti ovo.
- EastwichTown
- Kontakt:
Ne preostaje nam ništa drugo nego da igramo sa 2 pivota danas
... sa dešnjakom na desnom krilu bi imali igrača manje .

Kad budale lobiraju i ubacuju igrače preko neki Stela ovo se desi,čuj 5 pivota poveo Odkad postaje prvenstva nije ih mislim niko vise poveo Buric,Vranjes,Gradzan,Faljic,Šoljić i 5 ljevi bekova koja blamaža.Povest 3 ljevaka od toga jednog vječno bolesnog Malonovica je suludo onda nam kriv EHF i sudije
Jel ima još koja reprezentacija da krizira ovako sa zarazom, mislim, mora bit.. Šta je s Malinovićem? Ima li kod njih iko zaražen?
Srcem danas, inat silan bosanski
Srcem danas, inat silan bosanski

Walk on
A u vrazju mater, pa moze li gore od ovoga?! Jedino mozda da su nam oba golmana zarazena... Kao da nas Bog kaznjava zbog naseg amaterizma. U ovim okolnostima s koronom, trebalo je razmisljati o 4 igraca na svakoj poziciji (28 ukupno, a 21 ostaviti do kraja priprema), s posebnim akcentom na ljevake. Lahko je prebaciti Karacica na lijevog ili Hercega na srednjeg beka, ali s ljevacima je to skroz drugacije.
Treba zvati Predragovića bar za ponedjeljak i utakmicu sa Španijom, danas napadati sa sva pivota, ne znam da li je Građan negativan al on bi bio dobro rješenje za drugog pivota, druge solucije nemamo iako što god improvizirali, ovako desetkovani nemamo šanse večeras, još jedno mučenje, a jedva sam čekao ovo prvenstvo.
-
- Kontakt:
Nekoga su zvali iz sar, vjerovatno neko desno krilo ali do tad bi moglo sve biti rijeseno.
Otprilike da je samo Hamidovic dosao iz Sarajeva, a on nam najmanje treba. I ja sam skoro pukao od muke zbog svih ovih desavanja. Svjestan sam da mi nismo neka rukometna velesila, ali sam se nadao bar da se potucemo s Cesima i izvucemo tijesnu pobjedu, a poslije sa Spancima nek se bacaju na glavu, pa makar i ubjedljivo izgubili.ovisnik je napisao/la: ↑15 jan 2022, 16:11Treba zvati Predragovića bar za ponedjeljak i utakmicu sa Španijom, danas napadati sa sva pivota, ne znam da li je Građan negativan al on bi bio dobro rješenje za drugog pivota, druge solucije nemamo iako što god improvizirali, ovako desetkovani nemamo šanse večeras, još jedno mučenje, a jedva sam čekao ovo prvenstvo.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ako dopuste Dejanu da igra dobijamo 100%, ovako je 50-50 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Uozbilji se , pišeš gluposti . Kako će biti bolja liga kada nam je svaki sport u žestokom qrcu ? Našu vlast godinama ne interesuje sport , ne ulaže se u omladinski pogon , mrzim ovo napisati i kad god to neko napiše svađam se zbog toga , ali mi smo qrčeva država sa qrčevim ljudima , gdje počinje Bosna i Hercegovina tu prestaje logika .ramke0203 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 12:57mislim da je ovo šamar svima. Ne može se vise nista na guzo.ve, ne može bez dobre pripreme, organizacije i sistemskog rada. Jednostavno ne može i ne može. Svi ovi igrači, ova djeca.. Vukšić, Perić, Lukić bili bi duplo bolji igrači da je bolja nasa liga i uslovi. Pa nama je jedan Josip Perić 7-8 godina bio pozadinac zbog jednog polovnjaka Tarabochie. Ja sam ostao frapiran kad sam vidio ja Josip ima 30 godina, a tek je počeo ozbiljniju ulogu dobijati u reprezentaciji. Jednostavno ovako ne može, evo trece prvenstvo mi molimo Boga za pobjedu u grupi... uvijek idemo sa alibijem. Hebo ti ovo.
Koliko godina pratiš rukomet ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.