FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

Aduka87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aduka87 » 14 jan 2022, 17:30

Vasoski je rekao da ce povesti 24 igraca na pripreme, a trenutno ih ima 32.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jan 2022, 17:35

Aduka87 je napisao/la:
14 jan 2022, 17:30
24 + 3 golmana
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 14 jan 2022, 17:39

Aduka87 je napisao/la:
Sa golmanima 27. Imamovic, Islamovic, Salcin, Fanimo, Konjalic, Dervisagic, Besic (7) = 32-7= 25

Tako da eto otpisi vec otpisane il one na posudbama tu si negdje na tom broju da ti ne fali niko
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 14 jan 2022, 17:42

Pise da imamo 32 igraca,odbij Salcina i Dervisagica koji su na posudbama,odbij Fanima koji sigurno nece ici na pripreme i to je 29.Ali na TM nisu upisani Alisah i Buljubasic(ici ce na pripreme)i dodaj Mujakica i mozda Avramovskog to je 32-33 igraca.

Na pripreme ide 24 igraca+3 golmana
Otpast ce vjerovatno jos Islamovic,Imamovic,Konjalic i jos neko ako se posalje na posudbu/ode npr.Besic ili Kurdic
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 14 jan 2022, 18:01, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 14 jan 2022, 17:44

keli je napisao/la:
14 jan 2022, 16:03
kupus army je napisao/la:
14 jan 2022, 16:00
Kako su ljudi brutalno bezobrazni. Kurdić je uvijek davao svoj maximum za FKS, ginuo na terenu, poštovao klub, da nema kvalitet sigurno ga ne bi uzeo Sherif, koji je za nas misaona imenica. Sretno momčino i da ti Bog da zdravlja, da pređeš i u bolji klub od Sherifa!
Njegov maksimum nije dovoljan da bude stoper u ekipi koja ima ciljeve koje mi imamo. Mozda daje sve od sebe ali nije kvalitet za nas. A to sto neko napravi dobar transfer ne mora nuzno znaciti da je igracina.
nije dobar nama ali jeste timu koji je dobio Real Madrid na Santiago Bernabeu, to vam valjda sve govori!!!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 14 jan 2022, 17:45

NajvecaRadosti je napisao/la:
14 jan 2022, 17:42
Pise da imamo 32 igraca,odbij Salcina i Dervisagica koji su na posudbama,odbij Fanima koji sigurno nece ici na pripreme i to je 29.Ali na TM nisu upisani Alisah i Buljubasic(ici ce na pripreme)i dodaj Mujakica i mozda Avramovskog to je 32-33 igraca.

Na pripreme ide 24 igraca+3 golmana
Napisah gore 7 igraca koji vjerovatno nece ici na pripreme, povrede, posudbe i sl to je 25, dodaj Alisaha i Buljubasica to je 27.
Mujakic ako bude dolazio doci ce valjda uz neciji odlazak
Ocekujem svakako 1-2 nova imena
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Riveros
Kontakt:

Post Postao/la Riveros » 14 jan 2022, 17:46

Ma vjerovatno ce i Dal otpasti do polaska u Antaliju, u Hadžiće ili Konjic ga poslati na proljece.

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 14 jan 2022, 17:49

mnon46 je napisao/la:
14 jan 2022, 17:14
keli je napisao/la:
14 jan 2022, 17:10
obrijanopile je napisao/la:
14 jan 2022, 16:42

Izvini, a koje to mi ciljeve imamo? Nije za nas, a jeste za Sherif koji razmontira Dinamo dobije Reala u Madridu skoro svake godine je učesnik neki evropskih takmičenja. Mi za Sherifom zaostajemo jedno 20 godina i u ovoj brojci sam bio subjektivan... Mi smo najbolji u svijetu kada treba omalozavati, ponižavati, ismijavati a kada treba nesto napraviti, nekoga podržati, pohvaliti tu smo onda gdje sad jesmo, a to je na samom dnu... E, cuj nasi ciljevi....
Kakve veze ima ako potpise za sheriff? Pa kapic je potpiso za paderborn i sad on treba bit kvalitet za bundeslige ili cvajte.?Mujakic potpiso za kortrijk prva liga belgije pa kurko. Dal bio u akademiji liverpoola pa nista. Besim u rosenborgu pa nista. Kad cete shvatiti da transfere ne donose samo igre na terenu vec sheme i menadjerske relacije u dobrom dijelu toga. Uostalom kod nas evo imas npr kanurica pa kako on zavrsi kod nas? Momak nivo kantonalne lige. Pravite od Numana vi neki van dijka, kad smo kod nasih ciljeva to je titula svake godine, a sa numanom u prvih 11 je neces nikad osvojit. Lik je kriminalan i ja prosto en vjerujem da ce neko dati pare za njega.
e svaka ti dala vala, odavno ništa bolje ne pročitah. I dalje mi nije jasno kako je Dal bio kapiten kod Gerrarda.
Meni se smijali na forumu kad sam rekao da Dal ima nenormalne veze... Ljudi stvarno misle da bi Liverpool uzeo lika koji je u to vrijeme bio metar i 50 i UVIJEK imao upitne fudbalske sposobnosti. Dala uvalio Dinamu a Maka Udineseu, što zbog Fazlagića što zbog Mirze vjerujte mi.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 14 jan 2022, 17:58

JavierBosnia je napisao/la:
14 jan 2022, 17:39
Aduka87 je napisao/la:
Sa golmanima 27. Imamovic, Islamovic, Salcin, Fanimo, Konjalic, Dervisagic, Besic (7) = 32-7= 25

Tako da eto otpisi vec otpisane il one na posudbama tu si negdje na tom broju da ti ne fali niko
Jos Kurdica dodaj i tjt
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 jan 2022, 18:11

Slazem se da nam trebaju bolji igraci od Numana ako zelimo titulu, ali takodje trebaju bolji igraci od dupovca lazica oremusa pidre, jer ni jedan od ovih nije bolji od Numana mozda lazic a svi su stari po 6-7 godina od njega (pidro nije)

Takodje nama treba mnogo drugih igraca na drugim mjestima koja su zauzeta sa Ahmetom krstem cmiljenicem bodulom hebibovicem fanimom bagaricem itd..

Uvjek bi dao Numanu sansu prije nego lazicu dupovcu itd..

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 14 jan 2022, 18:14

Od fanima musiji idi 20ak % transfera.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 14 jan 2022, 18:18

West Ham United ce isto dobiti % . :D

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 14 jan 2022, 18:19

kupus army je napisao/la:
14 jan 2022, 16:00
Kako su ljudi brutalno bezobrazni. Kurdić je uvijek davao svoj maximum za FKS, ginuo na terenu, poštovao klub, da nema kvalitet sigurno ga ne bi uzeo Sherif, koji je za nas misaona imenica. Sretno momčino i da ti Bog da zdravlja, da pređeš i u bolji klub od Sherifa!
Kurdić nije ni za Famosa
ISTINA ZA VEDRANA!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 14 jan 2022, 18:49

5% kakvih 20
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 14 jan 2022, 19:01

keli je napisao/la:
keli je napisao/la:
14 jan 2022, 16:03

Njegov maksimum nije dovoljan da bude stoper u ekipi koja ima ciljeve koje mi imamo. Mozda daje sve od sebe ali nije kvalitet za nas. A to sto neko napravi dobar transfer ne mora nuzno znaciti da je igracina.
Izvini, a koje to mi ciljeve imamo? Nije za nas, a jeste za Sherif koji razmontira Dinamo dobije Reala u Madridu skoro svake godine je učesnik neki evropskih takmičenja. Mi za Sherifom zaostajemo jedno 20 godina i u ovoj brojci sam bio subjektivan... Mi smo najbolji u svijetu kada treba omalozavati, ponižavati, ismijavati a kada treba nesto napraviti, nekoga podržati, pohvaliti tu smo onda gdje sad jesmo, a to je na samom dnu... E, cuj nasi ciljevi....
Kakve veze ima ako potpise za sheriff? Pa kapic je potpiso za paderborn i sad on treba bit kvalitet za bundeslige ili cvajte.?Mujakic potpiso za kortrijk prva liga belgije pa kurko. Dal bio u akademiji liverpoola pa nista. Besim u rosenborgu pa nista. Kad cete shvatiti da transfere ne donose samo igre na terenu vec sheme i menadjerske relacije u dobrom dijelu toga. Uostalom kod nas evo imas npr kanurica pa kako on zavrsi kod nas? Momak nivo kantonalne lige. Pravite od Numana vi neki van dijka, kad smo kod nasih ciljeva to je titula svake godine, a sa numanom u prvih 11 je neces nikad osvojit. Lik je kriminalan i ja prosto en vjerujem da ce neko dati pare za njega.
Zato ti kažem da smo tu gdje jesmo, tvoj post to dokazuje. Svi ovi koje si nabrojao su otišli kao mladi igrači, juniori ili možda još ranije. Nisu se dokazali i dobili su nogu ili su slati na posudbe. Kurdic u koju je god ekipu bio poslan na posudbu se nametnuo i bio standardan igrac, samo ga mi ismijavamo i od njega pravimo levata, a nije levat. Momak je odigrao i više nego korektno. Da li je imao kiksova, jeste kao svi sto imaju. Sherif je za nas institucija, i oni sigurno ne bi doveli igrača koji, kako pišemo nije igrač nego parmak.
Odavno sam rekao da je Internet zlo, jer je dozvolio da svi iznosimo svoje mišljenje, a nemamo pojma o tome o cemu pišemo.
Evo i oni tebe selame!

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 14 jan 2022, 19:11

14 jan 2022, 19:01
keli je napisao/la:

Zato ti kažem da smo tu gdje jesmo, tvoj post to dokazuje. Svi ovi koje si nabrojao su otišli kao mladi igrači, juniori ili možda još ranije. Nisu se dokazali i dobili su nogu ili su slati na posudbe. Kurdic u koju je god ekipu bio poslan na posudbu se nametnuo i bio standardan igrac, samo ga mi ismijavamo i od njega pravimo levata, a nije levat. Momak je odigrao i više nego korektno. Da li je imao kiksova, jeste kao svi sto imaju. Sherif je za nas institucija, i oni sigurno ne bi doveli igrača koji, kako pišemo nije igrač nego parmak.
Odavno sam rekao da je Internet zlo, jer je dozvolio da svi iznosimo svoje mišljenje, a nemamo pojma o tome o cemu pišemo.
Slazem se.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 14 jan 2022, 19:13

Kako piše Allnigeriasoccer.com, Matthias Fanimo se nalazi na meti slavnog švedskog Helsingborga, koji pojačava ekipu nakon povratka u elitni rang švedskog fudbala. 

Za Fanima je zainteresovan i turski Umraniyespor, a opcija je i povratak u domovinu gdje se raspituju Coventry, Swindon i Salford. 

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 14 jan 2022, 19:18

keli je napisao/la:
14 jan 2022, 19:11
14 jan 2022, 19:01
keli je napisao/la:

Slazem se.
Drago mi je da se slažeš. Jer je vrlina kada shvatiš da ne znaš...
Evo i oni tebe selame!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 14 jan 2022, 19:23

Ode Numan u R.W.D Molenbeek
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 14 jan 2022, 19:26

Aduka87 je napisao/la:
14 jan 2022, 19:23
Ode Numan u R.W.D Molenbeek
U par deka sa sheriffom i legia-om
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, riki46 i 40 gostiju.