Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ovaj ghuraba hem je dzikic a vidim da je postao i kasim kamenica...
Sve zna ...
Sve zna ...
Vrabac kriminalac
Cickusic je i pored svih svojih bubica doktor za ove sto igraju. Dao bi 6+ golova uz 5 asistencija minimalno. Nazalost takav je kakav je sa glavom. Covjek je sam pobijedio Izvidjac 2 puta u 3 mjeseca sa dvije razlicite ekipe, onako nonsalantno usput.
Jeste li primjetili intoniranje himne naše selekcije,Terzic i par Bosnja drže ruku na srcu ostali u sebi jebu državu za koji igraju.Pogledajte Hrvasku,Srbiji,Makedoniju,Crnu Goru svi drže ruku i pjevaju ponosno čak je i Čamila pjevala Ljepa Naša.Dok god BIH igrači se ponosili svojom himnom i bili svi kao jedan nikad mi ništa nećemo imati 70 % igrača trenutno i ne smatra Bosnu svojom domovinom šta vise
Doktor na fakultetu za sve naše igrače koji igraju ovaj Euro,pogledajte Karačića kako se zabija isto lud ovaj bi komotno zabio 6 7 golova bez treninga.
Ovi naši na svakom koraku pokazuju neozbiljnost, kažu za četvorku koja je ostala u Sarajevu da ne znaju da li će se pridružiti jer ne znaju da li trebaju dva negativna testa iz Sarajeva ili jedan iz Sa a drugi u Bratislavi, znam da je EHF cirkus organizacija, al pitaj brate, inormiši se na vrijeme, sutra je utakmica a ljudima je to ostvarenje sna da zaigraju na EP a i tebi su potrebni sa tako skromnim rosterom koji imaš. Sutra puno ovisi od toga hoće li Malinović biti na raspolaganju, ne zbog njegovih "vrhunskih" kvaliteta, već zbog toga što je bez ljevaka teško ostvariti automatizam u igri. Jučer se dobro vidjelo da je u par navrata stvorena pozicija za šut sa desnog beka al Karačić i Lukić kao dešnjaci to nisu znali iskoristiti i samo su se zabijali u protivničku odbranu. Nadamo se pobjedi nad Češkom, al mislim da je sa ovakvor organizacijom to nemoguća misija, svejedno, momcima nek je sa srećom.
Limitirani smo kao i uvijek, ali ok, treba sutra odigrati ozbiljnu utakmicu. Nije Češka neka aman zaman ekipa pa da ih ne možemo ugroziti. Kad nemaš kvalitet - potučeš se u odbrani, to je uvijek tako išlo. I treba nam golman sa 30%+ odbrana.
Upravo je zbog golmana Češka bila u igri protiv Španije. Mrkva je čini mi se na kraju bio na oko 40%, što je fantastičan procenat. Odlično je skidao šuteve sa krila i pivota.
Upravo je zbog golmana Češka bila u igri protiv Španije. Mrkva je čini mi se na kraju bio na oko 40%, što je fantastičan procenat. Odlično je skidao šuteve sa krila i pivota.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgubit ćemo sutra 4-5 razlike realno.Virtu4l je napisao/la: ↑14 jan 2022, 16:44Limitirani smo kao i uvijek, ali ok, treba sutra odigrati ozbiljnu utakmicu. Nije Češka neka aman zaman ekipa pa da ih ne možemo ugroziti. Kad nemaš kvalitet - potučeš se u odbrani, to je uvijek tako išlo. I treba nam golman sa 30%+ odbrana.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kanta za nabijanje.
Očekivano.

To je to, amaterizam klasicni. Mislio sam da je Obrvan bar za jedan level ozbiljniji od ovih nasih. Povesti jednog desnog beka u ovakvim okolnostima je gore nego kad je Susic u Izrael otisao bez centarfora.ovisnik je napisao/la: ↑14 jan 2022, 16:33Ovi naši na svakom koraku pokazuju neozbiljnost, kažu za četvorku koja je ostala u Sarajevu da ne znaju da li će se pridružiti jer ne znaju da li trebaju dva negativna testa iz Sarajeva ili jedan iz Sa a drugi u Bratislavi, znam da je EHF cirkus organizacija, al pitaj brate, inormiši se na vrijeme, sutra je utakmica a ljudima je to ostvarenje sna da zaigraju na EP a i tebi su potrebni sa tako skromnim rosterom koji imaš. Sutra puno ovisi od toga hoće li Malinović biti na raspolaganju, ne zbog njegovih "vrhunskih" kvaliteta, već zbog toga što je bez ljevaka teško ostvariti automatizam u igri. Jučer se dobro vidjelo da je u par navrata stvorena pozicija za šut sa desnog beka al Karačić i Lukić kao dešnjaci to nisu znali iskoristiti i samo su se zabijali u protivničku odbranu. Nadamo se pobjedi nad Češkom, al mislim da je sa ovakvor organizacijom to nemoguća misija, svejedno, momcima nek je sa srećom.

Nije našim niko javio

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- JohnCleese
- Kontakt:
Ma Benjo je rukometni PjanicRaonffa je napisao/la: ↑13 jan 2022, 23:02Što? Benjo je vrhunski golman, ali ne možeš ti sa ovakvim saigračima opravdati takav epitet, pogotovo protiv najjačih reprezentacija je to nemoguće uraditi.JohnCleese je napisao/la: ↑13 jan 2022, 22:55Meni je veca enigma kako Benjamin brani za Flensburg, a ne kako Senjamin igra za reprezentciju BiH
Njegova nesreća je što je upravo on najbolji igrač reprezentacije, a nije igrač, nego je golman (ako ćemo praviti tu neku bukvalnu razliku između te dvije stvari, znaju svi na šta mislim).
Ja vjerujem da smo mi jedina rukometna reprezentacija na svijetu čiji je najbolji igrač golman.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- JohnCleese
- Kontakt:
Rukometni Admir HusaricFagus501 je napisao/la: ↑14 jan 2022, 12:00Svugdje na svijetu kada neko pravi spisak prati trenutno kako igra koji u nekoj ligi ili klubu i na osnovu toga bude pozvan.Mislim da Obravan čak i nezna gdje koji igrač igra trenutno a kamoli u kojoj je formi jer da zna nebi većinu pozvao.Taj Keskic izgleda amnestica prava Babo mu dao lovu nekom u savezu da ga gura ima taki po federalnoj ligi kod nas.Gradzan čeka svoji 5 minuta već 10 godina zato neki Šoljić ili Faljic koji pojma nemaju uskoče prije njega i dobiju minute žalosno najbolji pivot napadački daleko.Srbi ugurali nekog Boljica da brani nebil se prodo negdje,najgore sto nam je 80%igraca lobirano od Coline,Umičevića i taki nikada mi nećemo naprijed.Treba jedan dobar novinar da to malo razotkrije šta se sve dešava ali rukomet izgleda nikoga ne zanima
Forumski wanderson
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ranije sam pisao da me Obrvan baš razočarao svojim pristupom u vođenju reprezentacije, vidljivo je da je pozivanje igrača u potpunosti prepustio Čolini, a onda radi sa onim što Čolina pozove. To je diletantni pristup Obrvana i čudi me, jer je riječ o treneru koji je u top 5 ex yu trenera. Čolina neobjektivno favorizira igrače Izviđača, npr. Šoljić je pozvan iako ne igra u nikad lošijem Leonu, Vukšić nešto može igrati u našoj ligi u ozbiljnom rukometu on je jednostavno smješan. Otići na EP sa jednim desnim bekom je suprotno postulatima savremenog rukometa, ako nemaš u evropskim ligama, povedi igrača iz domaće lige al koji je desni bek, osiguraće protok lopte i sigurno dati bolji efekat nego dešnjak. U sutrašnjoj tekmi ako Malinović ne bude mogao, trebao bi igrati Haseljić na desnom beku, Ibro ima potrebnu visinu iako nema adekvatne kretnje sa pozicije beka, može napraviti višak za Perića, ako u tome uspije nekoliko puta u toku utakmice, biće napredak u odnosu na ono što su odigrali Karačić i Lukić na desnom beku.Ghuraba je napisao/la: ↑14 jan 2022, 17:41To je to, amaterizam klasicni. Mislio sam da je Obrvan bar za jedan level ozbiljniji od ovih nasih. Povesti jednog desnog beka u ovakvim okolnostima je gore nego kad je Susic u Izrael otisao bez centarfora.ovisnik je napisao/la: ↑14 jan 2022, 16:33Ovi naši na svakom koraku pokazuju neozbiljnost, kažu za četvorku koja je ostala u Sarajevu da ne znaju da li će se pridružiti jer ne znaju da li trebaju dva negativna testa iz Sarajeva ili jedan iz Sa a drugi u Bratislavi, znam da je EHF cirkus organizacija, al pitaj brate, inormiši se na vrijeme, sutra je utakmica a ljudima je to ostvarenje sna da zaigraju na EP a i tebi su potrebni sa tako skromnim rosterom koji imaš. Sutra puno ovisi od toga hoće li Malinović biti na raspolaganju, ne zbog njegovih "vrhunskih" kvaliteta, već zbog toga što je bez ljevaka teško ostvariti automatizam u igri. Jučer se dobro vidjelo da je u par navrata stvorena pozicija za šut sa desnog beka al Karačić i Lukić kao dešnjaci to nisu znali iskoristiti i samo su se zabijali u protivničku odbranu. Nadamo se pobjedi nad Češkom, al mislim da je sa ovakvor organizacijom to nemoguća misija, svejedno, momcima nek je sa srećom.Ono sto je jos gore, covjek je i na pripremama radio samo s Malinovicem, tj. u bazi od nekih 20-25 rukometasa je bio samo jedan desni bek. Sad bi nam dobro dosao bilo ko, ali dzaba kad niko nije bio na pripremama.
Vranjes i Herceg se vratili, Malinovic ceka rezultate testa
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
- Moderator
- Kontakt:
Hamidovic igra danas.
Samo on od ovih koji su ostali u Sarajevu? Zna li neko sta je s Malinovicem?
-
- Kontakt:
Novo testiranje, koje je obavljeno jučer nije donijelo dobre vijesti. Još tri člana bh. tima dobili su pozitivan rezultat na prisustvo Covid-19. Tako u večerašnjem meču neće igrati desna krila Ibrahim Haseljić i Luka Perić, a pozitivan je i pomoćni trener Toni Čolina.
A vjerovali ili ne, još se čeka rasplet situacije sa Dejanom Malinovićem, tačnije sa njegovim rezultatom PCR testa. Nemoguće djeluje da ni nakon gotovo 48 sati nema rezultata. Dejan je neslužbeno pozitivan, a pošto je jedino mjerilo PCR test, velika je mogućnost da je zbog nemara propustio prvu utakmicu i da je karantinu dva dana bez potrebe. Pokušavamo na sve načine da dobijemo rezultate PCR-a, te da li je ikako moguće da on zaigra večeras.
Sve ovo pokazuje kolika konfuzija vlada u organizaciji ovog Evropskog prvenstva. Dejan je trenirao 25 dana za ovaj Euro i ne samo da je oštećena reprezentacija BiH, nego je prosto nevjerovatno da igrač se sprema za Euro, a zbog loših procedura ostane bez nastupa na Evropskom prvenstvu, što je san svakog sportiste!
A vjerovali ili ne, još se čeka rasplet situacije sa Dejanom Malinovićem, tačnije sa njegovim rezultatom PCR testa. Nemoguće djeluje da ni nakon gotovo 48 sati nema rezultata. Dejan je neslužbeno pozitivan, a pošto je jedino mjerilo PCR test, velika je mogućnost da je zbog nemara propustio prvu utakmicu i da je karantinu dva dana bez potrebe. Pokušavamo na sve načine da dobijemo rezultate PCR-a, te da li je ikako moguće da on zaigra večeras.
Sve ovo pokazuje kolika konfuzija vlada u organizaciji ovog Evropskog prvenstva. Dejan je trenirao 25 dana za ovaj Euro i ne samo da je oštećena reprezentacija BiH, nego je prosto nevjerovatno da igrač se sprema za Euro, a zbog loših procedura ostane bez nastupa na Evropskom prvenstvu, što je san svakog sportiste!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.