Antivakseri ga samo dodatno mrze zbog svojih vakcina-stavova.
Mi bola sami sebe ne možemo, ni Džeko nam ne valja na momente a kamoli uspješni velemajstor sa reketom iz Srbije.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Antivakseri ga samo dodatno mrze zbog svojih vakcina-stavova.
Opet prosipaš glupu priču i okrećeš na nacionalizam. Glupan antivakser koji širi zarazu djeci. Nebitno odakle je.OldFashioned je napisao/la: ↑14 jan 2022, 15:22Antivakseri ga samo dodatno mrze zbog svojih vakcina-stavova.
Mi bola sami sebe ne možemo, ni Džeko nam ne valja na momente a kamoli uspješni velemajstor sa reketom iz Srbije.
Gdje je tačno bio glasan po tom pitanju?
Dovoljno je pogledati koji su forumaši najglasni po hejtovanju. Ali mogu se ja kao i ti praviti da je to samo zato jer je antivakser i jer smo mi odavde inače jako zabrinuti za zdravlje ljudi na svijetu.jasmin10 je napisao/la: ↑14 jan 2022, 15:26Opet prosipaš glupu priču i okrećeš na nacionalizam. Glupan antivakser koji širi zarazu djeci. Nebitno odakle je.OldFashioned je napisao/la: ↑14 jan 2022, 15:22Antivakseri ga samo dodatno mrze zbog svojih vakcina-stavova.
Hajd pročitaj ponovo šta si napisao.Shategabri je napisao/la: ↑14 jan 2022, 15:35Na kraju krajeva, koliko je to djece na aparatima zbog korone?
Zar nije bilo da je korona najmanje opasna za djecu?
Zarazio nedužnu djecu...hajte molim vas!
Pa je li moguće da ovako neko razmišlja ? Znao sam da si idiot sa teme koronavirus ali ovo je level Husike.Shategabri je napisao/la: ↑14 jan 2022, 15:35Kontekst u kojem vi koji pozdravljate odluku da mu se uskrati učešće na AO nema nikakve veze sa sportskim aspektom.
Vi to gledate isključivo iz korona ugla i u skladu s tim navijate.
Na kraju krajeva, koliko je to djece na aparatima zbog korone?
Zar nije bilo da je korona najmanje opasna za djecu?
Zarazio nedužnu djecu...hajte molim vas!
Nije niko uvjeren da si Srbin. Nego da im se uvlačiš u guzicu zbog bratstva i jedinstva. Zato i ne smiješ napisati rijeci protiv Novaka jer ces onda sam sebe syebat sa teorijom da se ne smije rijeci ružna reci protiv komsija.OldFashioned je napisao/la: ↑14 jan 2022, 15:37P.S sljivo nisam na tebe mislio kada su mi prethodni upisi u pitanju.
Ti to više gledaš sa korona perspektive i s tobom mogu razgovarati.
Sa ovim brojačima krvnih zrnaca kao ovaj iznad mene, teško.
Lik uvjeren da sam Srbin![]()
Momčino malo si se pogubio, trebao bi zaista par dana odmoriti od ove teme, da se dozoveš.OldFashioned je napisao/la: ↑14 jan 2022, 15:37Sa ovim brojačima krvnih zrnaca kao ovaj iznad mene, teško.
Reče spambot.Virtu4l je napisao/la: ↑14 jan 2022, 15:39Momčino malo si se pogubio, trebao bi zaista par dana odmoriti od ove teme, da se dozoveš.OldFashioned je napisao/la: ↑14 jan 2022, 15:37Sa ovim brojačima krvnih zrnaca kao ovaj iznad mene, teško.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.