Kepčijin čovjek Dean Klafurić ga je trenirao u Slaven Belupu, vjerovatno mu ga je on preporučio.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
“Uz podršku Nogometnog saveza BiH svim klubovima Druge lige Federacije BiH osigurane su lopte. Za svih 62 kluba Druge lige Federacije BiH grupa Centar, Sjever, Zapad i Jug osigurane su po tri lopte Select Brilliant Super, koje će poslužiti za odigravanje prvenstvenih utakmica. Na ovaj način NS Federacije BiH i NSBiH nastavili su odličnu saradnju u pružanju pomoći klubovima učesnicima svih takmičenja”, saopštili su iz Nogometnog saveza Federacije BiH.
Kakav savez imamo!!!

Kakav savez imamo!!!
-
- Kontakt:
Ma znalo se za Vasoskog danima unaprijed, kako nije.spezial je napisao/la: ↑14 jan 2022, 11:04To nije mahala iz kluba, to se vidi po tome da za trenere niko pojma nije imao, ni za odlazak sablica ni za dolazak novih.
Mahala je, potpuno razumljivo, od igraca koji dolaze jer jbg to su momci iz sarajeva i logicno da ce Suljic ili Mujakic reci nekoj raji da dolazi ili da bar postoji sansa za to. Secerovic isto je rekao sigurno nekome od novinara, on ili agent... tako da ti teorija pada u vodu jbg
-
- Kontakt:
38,2. Isto tako zena smrsce, kaslje ali leti ko leptirica. Ja se ne dizem iz kreveta.PeakyBlinders je napisao/la: ↑13 jan 2022, 23:48Kod mene žena 39,2 evo je ko balerina, ja isto mjet još na 36,3. Vidio neku svijetlost i nanu rahmetli kako me doziva.
Nece grom u kopriveOsmaDolazi je napisao/la: ↑14 jan 2022, 11:4538,2. Isto tako zena smrsce, kaslje ali leti ko leptirica. Ja se ne dizem iz kreveta.PeakyBlinders je napisao/la: ↑13 jan 2022, 23:48Kod mene žena 39,2 evo je ko balerina, ja isto mjet još na 36,3. Vidio neku svijetlost i nanu rahmetli kako me doziva.

You are someone else I am still right here
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jeste, al zasto? Pa kad je covjek dosao u Sarajevo i sastao se sa Mirvicem, pa javno izjavio on za neke njihove medije i nase da ide nazad da rjesi sa trenutnim klubom, pa i Akademija Pandev objavi dan prije nas mislim. Sve je to normalno.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 jan 2022, 11:44
Ma znalo se za Vasoskog danima unaprijed, kako nije.
Pa Fabrizio javi za Xavia i Barcelonu 10 dana ranije, a ne da se ovdje sta ne sazna. Koliko se kod nas moze drzati u tajnosti neke stvari i drze se, nemate sta kakiti na tu temu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Meni danas ističe izolacija. Bgm bio sam hasta pravo, nije za zezanja.OsmaDolazi je napisao/la: ↑14 jan 2022, 11:4538,2. Isto tako zena smrsce, kaslje ali leti ko leptirica. Ja se ne dizem iz kreveta.PeakyBlinders je napisao/la: ↑13 jan 2022, 23:48Kod mene žena 39,2 evo je ko balerina, ja isto mjet još na 36,3. Vidio neku svijetlost i nanu rahmetli kako me doziva.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Upravo, informacija nije procurila iz struktura kluba, nego odrzani su sastanci u javnosti, pricalo se otvoreno o tome, mediji su to isceprkali, nije mahalstina iz kluba. Opet kazem, otkaz sablicu za koji niko nije znao je najbolji pokazatelj da je to barem svedeno na minimum.JavierBosnia je napisao/la: ↑14 jan 2022, 12:03Jeste, al zasto? Pa kad je covjek dosao u Sarajevo i sastao se sa Mirvicem, pa javno izjavio on za neke njihove medije i nase da ide nazad da rjesi sa trenutnim klubom, pa i Akademija Pandev objavi dan prije nas mislim. Sve je to normalno.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 jan 2022, 11:44
Ma znalo se za Vasoskog danima unaprijed, kako nije.
Pa Fabrizio javi za Xavia i Barcelonu 10 dana ranije, a ne da se ovdje sta ne sazna. Koliko se kod nas moze drzati u tajnosti neke stvari i drze se, nemate sta kakiti na tu temu
Pa evo niko pojma nema sta se desava, koga ce dovesti, skim se pregovara, jel mujakic ili neko 12ti, ili niko.. Radi se u tajnosti i to se cijeni i normalno da ima nas nestrpljivih pa cekamo nesto da izleti, pa mozemo nagadjati, a niko ne zna sta se zapravo radi, sprema ili nesto deseto... kako god mahala nam je svedena na minimum i to je to...i treba tako...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tačno. Zamisli koliko je igrača kontaktirano a da ne znamo. Najlakše je srati kad je sve dobro, ne bi pitari bili pitari da nije takoRule_hz je napisao/la: ↑14 jan 2022, 12:35Pa evo niko pojma nema sta se desava, koga ce dovesti, skim se pregovara, jel mujakic ili neko 12ti, ili niko.. Radi se u tajnosti i to se cijeni i normalno da ima nas nestrpljivih pa cekamo nesto da izleti, pa mozemo nagadjati, a niko ne zna sta se zapravo radi, sprema ili nesto deseto... kako god mahala nam je svedena na minimum i to je to...i treba tako...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa evo po fb se svasta prica, cuj vedran vrhovac kod nas, a lik napustio kmetove prije pola sata, sta ce nam on a imas malog Traku koji je svemirski brod za njega, smijesna prica fakat... ja niti vjerujem uopste da mi stopere trazimo a imamo ih hvala Bogu, valjda se gleda i ceka taj napadac, krilo, ofanzivni vezni tj sve igra u napadu, i sam je Vasoski izjavio da ce prvo uvidjeti ko moze igrati u Sarajevu i u njegovom sistemu, pa ce se po tome ravnati oko pojacanja...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sumnjam da ce kod nas. Mujakić je dogovoren pa samim time nam ni ne treba Vrhovac. Ako imamo love da sve poziviie pokrijemo, treba nam spic, ofanzivni vezni, desno krilo i lijevi bek. Od toga Avramovski je navodno pred potpisom ( @revolt rece tako ), znaci jos 3 pozicije koje bi morali rijesiti ako Daniel potpise.Rule_hz je napisao/la: ↑14 jan 2022, 12:50Pa evo po fb se svasta prica, cuj vedran vrhovac kod nas, a lik napustio kmetove prije pola sata, sta ce nam on a imas malog Traku koji je svemirski brod za njega, smijesna prica fakat... ja niti vjerujem uopste da mi stopere trazimo a imamo ih hvala Bogu, valjda se gleda i ceka taj napadac, krilo, ofanzivni vezni tj sve igra u napadu, i sam je Vasoski izjavio da ce prvo uvidjeti ko moze igrati u Sarajevu i u njegovom sistemu, pa ce se po tome ravnati oko pojacanja...
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jan 2022, 12:54Sumnjam da ce kod nas. Mujakić je dogovoren pa samim time nam ni ne treba Vrhovac. Ako imamo love da sve poziviie pokrijemo, treba nam spic, ofanzivni vezni, desno krilo i lijevi bek. Od toga Avramovski je navodno pred potpisom ( @revolt rece tako ), znaci jos 3 pozicije koje bi morali rijesiti ako Daniel potpise.Rule_hz je napisao/la: ↑14 jan 2022, 12:50Pa evo po fb se svasta prica, cuj vedran vrhovac kod nas, a lik napustio kmetove prije pola sata, sta ce nam on a imas malog Traku koji je svemirski brod za njega, smijesna prica fakat... ja niti vjerujem uopste da mi stopere trazimo a imamo ih hvala Bogu, valjda se gleda i ceka taj napadac, krilo, ofanzivni vezni tj sve igra u napadu, i sam je Vasoski izjavio da ce prvo uvidjeti ko moze igrati u Sarajevu i u njegovom sistemu, pa ce se po tome ravnati oko pojacanja...
Bez obzira, nemoj se nadati tome mozda jos 1 max 2 igraca potpisu, ne vjerujem uopste da cemo dovoditi bekove sad mozda tek na ljeto, napadac tesko da ima slobodnog da valja ili jeftinog da ga kupimo, mozda je Avramovski ili neki drugi, a za Nihada ne znam sta se razvuklo valjda nisu stigli papiri... Ocito trazimo igrace sa cistom i kompletiranom dokumentacijom za regristraciju...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma niho je nas, jos par sitnica da se ozvaniciRule_hz je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:01GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jan 2022, 12:54Sumnjam da ce kod nas. Mujakić je dogovoren pa samim time nam ni ne treba Vrhovac. Ako imamo love da sve poziviie pokrijemo, treba nam spic, ofanzivni vezni, desno krilo i lijevi bek. Od toga Avramovski je navodno pred potpisom ( @revolt rece tako ), znaci jos 3 pozicije koje bi morali rijesiti ako Daniel potpise.Rule_hz je napisao/la: ↑14 jan 2022, 12:50Pa evo po fb se svasta prica, cuj vedran vrhovac kod nas, a lik napustio kmetove prije pola sata, sta ce nam on a imas malog Traku koji je svemirski brod za njega, smijesna prica fakat... ja niti vjerujem uopste da mi stopere trazimo a imamo ih hvala Bogu, valjda se gleda i ceka taj napadac, krilo, ofanzivni vezni tj sve igra u napadu, i sam je Vasoski izjavio da ce prvo uvidjeti ko moze igrati u Sarajevu i u njegovom sistemu, pa ce se po tome ravnati oko pojacanja...
Bez obzira, nemoj se nadati tome mozda jos 1 max 2 igraca potpisu, ne vjerujem uopste da cemo dovoditi bekove sad mozda tek na ljeto, napadac tesko da ima slobodnog da valja ili jeftinog da ga kupimo, mozda je Avramovski ili neki drugi, a za Nihada ne znam sta se razvuklo valjda nisu stigli papiri... Ocito trazimo igrace sa cistom i kompletiranom dokumentacijom za regristraciju...
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Ako se šta bude uzimalo od kona, onda jedino probati malog Boju dovesti, čak ako treba i obeštečenje platiti jer mu ugovor ističe za 6 mjeseci. Mlad je, dobar zadnji vezni, mogli bi imati fine zarade od njegove prodaje u inostranstvo.Olakšavajuca okolnost je što želi da ih napusti, nije se pojavio na jučerašnjoj prozivci.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Avramovski je prednji vezni i izgleda je pred potpisom, Nihad samo ceka da se zvanicno raskine posudba pa da ga Kortrijk nama pošalje. Nihad nece biti veliki teret jer sigurno ce Kortrijk bar dio plate placati. Znaci Avramovski i spic bi bili top, ali opet cemo imati problem jer na desnom krilu nemamo ama baš nikoga..Rule_hz je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:01GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jan 2022, 12:54Sumnjam da ce kod nas. Mujakić je dogovoren pa samim time nam ni ne treba Vrhovac. Ako imamo love da sve poziviie pokrijemo, treba nam spic, ofanzivni vezni, desno krilo i lijevi bek. Od toga Avramovski je navodno pred potpisom ( @revolt rece tako ), znaci jos 3 pozicije koje bi morali rijesiti ako Daniel potpise.Rule_hz je napisao/la: ↑14 jan 2022, 12:50Pa evo po fb se svasta prica, cuj vedran vrhovac kod nas, a lik napustio kmetove prije pola sata, sta ce nam on a imas malog Traku koji je svemirski brod za njega, smijesna prica fakat... ja niti vjerujem uopste da mi stopere trazimo a imamo ih hvala Bogu, valjda se gleda i ceka taj napadac, krilo, ofanzivni vezni tj sve igra u napadu, i sam je Vasoski izjavio da ce prvo uvidjeti ko moze igrati u Sarajevu i u njegovom sistemu, pa ce se po tome ravnati oko pojacanja...
Pa Avramovski igra sve pozicije u napadu osim spica...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
HebibovićGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:15Avramovski je prednji vezni i izgleda je pred potpisom, Nihad samo ceka da se zvanicno raskine posudba pa da ga Kortrijk nama pošalje. Nihad nece biti veliki teret jer sigurno ce Kortrijk bar dio plate placati. Znaci Avramovski i spic bi bili top, ali opet cemo imati problem jer na desnom krilu nemamo ama baš nikoga..Rule_hz je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:01GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jan 2022, 12:54
Sumnjam da ce kod nas. Mujakić je dogovoren pa samim time nam ni ne treba Vrhovac. Ako imamo love da sve poziviie pokrijemo, treba nam spic, ofanzivni vezni, desno krilo i lijevi bek. Od toga Avramovski je navodno pred potpisom ( @revolt rece tako ), znaci jos 3 pozicije koje bi morali rijesiti ako Daniel potpise.

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nemoj majke ti da njega gledam, radije nek igramo sa igračem manje ili nek Vasoski igra desno kriloFoux87 je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:27HebibovićGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:15Avramovski je prednji vezni i izgleda je pred potpisom, Nihad samo ceka da se zvanicno raskine posudba pa da ga Kortrijk nama pošalje. Nihad nece biti veliki teret jer sigurno ce Kortrijk bar dio plate placati. Znaci Avramovski i spic bi bili top, ali opet cemo imati problem jer na desnom krilu nemamo ama baš nikoga..Rule_hz je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:01
Bez obzira, nemoj se nadati tome mozda jos 1 max 2 igraca potpisu, ne vjerujem uopste da cemo dovoditi bekove sad mozda tek na ljeto, napadac tesko da ima slobodnog da valja ili jeftinog da ga kupimo, mozda je Avramovski ili neki drugi, a za Nihada ne znam sta se razvuklo valjda nisu stigli papiri... Ocito trazimo igrace sa cistom i kompletiranom dokumentacijom za regristraciju...![]()
Trenutno korisnika/ca: bvsic, enzo1, ErosViverosViv, Galantni, PapakIzSa, samoFKS, Varijantas8 i 68 gostiju.