Očekivano, Švedi su daleko bolji i da smo imali na raspolaganju sve igrače, drago mi je zbog prilike za mlade igrače, Klisa treba istrpiti, ima skočnost i hrabrost, sa vremenom će doći golovi, Keškić, Perić L., Faljić, Bojić također zaslužuju mjesto, Vukšić nema šta tražiti u modernom rukometu, jednostavno je premali, Lukić mi se i pored 3 gola večeras, ne sviđa, jer nema skok šuta, šuta sa zemlje, više je srednji nego lijevi bek, šteta za Hamidovića i naročito Građana, da nisu mogli večeras igrati, Građan ne igra odbranu ali je ofanzivno doktor za Burića. Najviše mi je žao što se Obrvan doveo u situaciju da nema desnog beka, to je na ovom nivou totalno neozbiljno, Kesu su vodili u Mađarsku, na EP nije pozvan, ovdje bi i on dobro došao jer nema protočnosti niti šuta sa desne strane, svaki dešnjak se namješta na desnu ruku i tu igre nema. Znam da je korona, ali kod nas se sve neplanski radi, priželjkivali smo podmlađivanje i do njega je došlo nazor, odnosno zbog emidemije, a da je bilo planski, trebao se stvoriti roster mladih igrača popunjen po standardima rukometne igre, ako je taj mali Velić potencijal na desnom veku, trebalo je otići po njega u Velenje, objasniti mu da je druga opcija na desnom beku, obećati minute na EP i teško da bi nas odbio, tsko redom na sve pozicije i bar poslati momke sa skupljaju iskustvo i uz 2-3 transfera u jače klubove stvarati osnov reprezentacije za naredih desetak godina.