Vlada i policija Spanije demantovale lupetanja da se protiv Novaka s njihove strane vodi bilo kakva istraga.
Za Spance je sve bilo legalno.
Ako ne razumete srpski, da vam prevedem: FAKE NEWS !!!
Hva-taj-te se ri-bi-ce ve-li-ke i ma-le

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Vlada i policija Spanije demantovale lupetanja da se protiv Novaka s njihove strane vodi bilo kakva istraga.
Ne govorim za Spaniju vec ako ga deportuju.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑13 jan 2022, 13:29Vlada i policija Spanije demantovale lupetanja da se protiv Novaka s njihove strane vodi bilo kakva istraga.
Hva-taj-te se ri-bi-ce ve-li-ke i ma-le![]()
![]()
Evo koliko boli k.rac narod za njegove Grand Slamove i ono sto on predstavlja. S druge strane, mozete li zamisliti Nadala i Federera, bi li ih deportovali? Cisto sumnjam.An overwhelming 83% of Australians want Novak Djokovic to be deported - piling pressure on immigration minister Alex Hawke.
Ne odgovori mi sinoć, je li za deportaciju piše jedan ili više novinara ?litijum je napisao/la: ↑13 jan 2022, 13:43Ne govorim za Spaniju vec ako ga deportuju.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑13 jan 2022, 13:29Vlada i policija Spanije demantovale lupetanja da se protiv Novaka s njihove strane vodi bilo kakva istraga.
Hva-taj-te se ri-bi-ce ve-li-ke i ma-le![]()
![]()
Evo koliko boli k.rac narod za njegove Grand Slamove i ono sto on predstavlja. S druge strane, mozete li zamisliti Nadala i Federera, bi li ih deportovali? Cisto sumnjam.An overwhelming 83% of Australians want Novak Djokovic to be deported - piling pressure on immigration minister Alex Hawke.
Paul Bongiorno je taj kojeg ja znam . Možeš li mi molim te napisati koji su to novinari ili link postaviti ? Unaprijed zahvaljujem
Imaju osnov. Pogresno popunjen formular pri ulasku (naveo da nigdje nije putovao 14 dana prije ulaska) i vrlo sumnjiv pozitivan test. Sad hoce li ga deportovati na kraju ili ne ostaje da se vidi ali ja licno sam skloniji misljenju da nece biti deportacije.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑13 jan 2022, 14:16Novak - Australijska drzava 2:0 trenutno u setovima
Australijski sud presudio u Novakovu korist.
Spanska vlada i policija (odakle se Novak zaputio za Melburn) demantovale spinovanja da je Novak ista uradio protivno njihovim zdravstvenim merama i zakonodavstvu.
Ako ga sada deportuju to znaci da nemaju nikakav pravni osnov za takvu odluku, tj. sve je = politika. Bio bi to verovatno jedan od tri najveca skandala u istoriji svetskog sporta. I najdalekoseznija.
A da ce posle svega ovoga uslediti i sudski proces - jasno je svakoj ptici na grani.
Novak ce traziti papreno obestecenje.
Samo jedno pitanje, po kojem osnovu je sud presudio u Novakovu korist?EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑13 jan 2022, 14:16Novak - Australijska drzava 2:0 trenutno u setovima
Australci su i prije korone bili hajmo reći pretjerano rigorozni.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑13 jan 2022, 14:16Novak - Australijska drzava 2:0 trenutno u setovima
Spanska vlada i policija (odakle se Novak zaputio za Melburn) demantovale spinovanja da je Novak ista uradio protivno njihovim zdravstvenim merama i zakonodavstvu.
Ako ga sada deportuju to znaci da nemaju nikakav pravni osnov za takvu odluku, tj. sve je = politika. Bio bi to verovatno jedan od tri najveca skandala u istoriji svetskog sporta. I najdalekoseznija.
A da ce posle svega ovoga uslediti i sudski proces - jasno je svakoj ptici na grani.
Novak ce traziti papreno obestecenje.
EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑13 jan 2022, 14:16Bio bi to verovatno jedan od tri najveca skandala u istoriji svetskog sporta. I najdalekoseznija.
Paa sudija je bio nedvosmislen, da je Granicna policija samo sacekala 8.30 sati sto je bio zakonski rok a sto za Djoku ne bi znacilo puno, a ne primorala ga da se izjasni u 7.42 sata o vizi, sudija ne bi ponistio odluku o ukidanju vize. Samo zbvog procedure je Novak dobio spor. Tako pisu obiljni izvori.sljivo je napisao/la: ↑13 jan 2022, 17:21Ti si zakljucio da je Australija smece i da je sve politika na osnovu dva slucaja:
1. Jer je Djokovic dobio na sudu (a ne kazes kako i sta je dobio)
2. Jer je neko bacio bombu da i Spanija radi provjeru,
Oboje nije tacno, odnosno prvo je djelomicno tacno a drugo nikako.
Djokovic je dobio proces jer delegat nije postovao zakonske procedure a ne zbog toga da su mu uredu dokumenti i aplikacija za vizu.Ovo drugo treba da se provjeri, sto mislim da i rade.
Drugo, zakljucio si da je sve politicka namjestaljka jer je neko smece od novinara/portala bacilo bombu. Ima li igdje zvanican dokument od vlade Spanije da ona radi provjeru Djokovica ili da je Australija trazila da Spanija provjeri svoja pravila i kako je usao Djokovic u Spaniju? Australija jedino od Spanije moze traziti potvrdu da li je Djokovic bio u odredjenom periodu u Spaniji, ili nije.
Ako Australija odugovlaci sa odlukom to znaci da sve provjeravaju, i to cinjenice, a ne vidio/rek'o, jer ako potegnu stvar dalje ne bi opet izgubili na sudu.
Ja mislim da to ne mogu sve istraziti, jedino sto mogu je ovo sa Spanijom, i ako od Spanaca dobiju dokaz da Djokovic jeste bio u Spaniji a tamo rekao da nije nigdje onda mogu ici dalje. Za testove nece dobiti podrsku iz Srbije tako da to mogu zaboraviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.