Dobiti će djecozarazitelj tretman od publike gdje god bude igrao nakon ovog bezobrazluka!Virtu4l je napisao/la: ↑12 jan 2022, 23:55Novak je car, budimo realni, čovjek je imao hrpu testova, pozitivan za Australiju, negativan za Španiju, nikad ne znaš gdje ti koji može zatrebati. Dali bi oni njemu i potvrdu da je vakcinisan šest puta samo da mu je trebalo.
Nadam se da ga Australija neće deportovati, da ga publika unakazi.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Deportovat ce ga danas, deportacija napisana vec.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Poceo zrijeb bez odluke o deportaciji, u Novakom kosturu zrijeba Zverev, Berrettini i Nadal
Don't believe the hype.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Djokovic - Kecmanovic zrebano u 1. kolu ili ja ovu proceduru ne razumem...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da, u 2. kolu protiv kvalifikanta ili Paula, tek u trecem kolu moze imati tezi posao protiv Monfilsa, u 4. moguce protiv Carreno Buste, 1/4 finale Berrettini, 1/2 finale Zverev, Shapovalov ili NadalEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑13 jan 2022, 06:40Djokovic - Kecmanovic zrebano u 1. kolu ili ja ovu proceduru ne razumem...
Medvedev definitivno bolje prosao
Don't believe the hype.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
'naci:
Djokovic - Kecmanovic
Lajovic - Fucovic (Madj)
Djere - Sapovalov (Kan)
Krajinovic - Svarcman (Arg)
Milojevic ako prodje kvalifikacioni mec - nemam pojma s kim bi igrao
Djokovic - Kecmanovic
Lajovic - Fucovic (Madj)
Djere - Sapovalov (Kan)
Krajinovic - Svarcman (Arg)
Milojevic ako prodje kvalifikacioni mec - nemam pojma s kim bi igrao
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Na wikipediji na stranici muskog singla pre par minuta promenjeno ime Novaka Djokovica.
Sada stoji portugalska zastava i igrac "N Deported", ako kliknes na to ime otvori ti stranicu "Pristiano Penaldo"
Kakav cirkus od takmicenja, ovi ce i Kup Afrike ovog januara nadmasiti

Sada stoji da Xi Jinping igra sa Kecmanovicem
Predizborna kampanja australijskih politicara, politicki sukobi Australije i Kine, Rio Tinto...
Gasi mesalicu, motaj kablove
Zatim sledi novo blamiranje:
Sada stoji portugalska zastava i igrac "N Deported", ako kliknes na to ime otvori ti stranicu "Pristiano Penaldo"

Kakav cirkus od takmicenja, ovi ce i Kup Afrike ovog januara nadmasiti

Predizborna kampanja australijskih politicara, politicki sukobi Australije i Kine, Rio Tinto...

Gasi mesalicu, motaj kablove

Zatim sledi novo blamiranje:
- LlullSergio
- Kontakt:
Bit ce zanimljiv izlazak na teren

Kako petljanac uprlja ovakvu karijeru bez potrebe.
Uvijek je petljao, trazio neke izgovore , predavao mecheve , imao 200 alergijskih reakcija , vucarao se i nema sta nije radio , ovo je ipak neki novi nivo.
Bojim se da je ovo previse tvrdokorna mrlja i blamaza kakva se odavno nije vidjela u sportu.Novak zajedno sa zvanicnicima svoje domovine je varao i prakticno izlagao mnoge ljude riziku da zavrse na respiratoru.
Frajer se na kraju dana ne moze dogovoriti sam sa sobom sta je bilo , jer se toliko zapetljao da sta god dodatni kaze , neka nova laz izvire.
Sad mi se bas preogadio.
Postujem ga kao tenisera , top klasa, najbolji , najjvalitetniji.
Uvijek je petljao, trazio neke izgovore , predavao mecheve , imao 200 alergijskih reakcija , vucarao se i nema sta nije radio , ovo je ipak neki novi nivo.
Bojim se da je ovo previse tvrdokorna mrlja i blamaza kakva se odavno nije vidjela u sportu.Novak zajedno sa zvanicnicima svoje domovine je varao i prakticno izlagao mnoge ljude riziku da zavrse na respiratoru.
Frajer se na kraju dana ne moze dogovoriti sam sa sobom sta je bilo , jer se toliko zapetljao da sta god dodatni kaze , neka nova laz izvire.
Sad mi se bas preogadio.
Postujem ga kao tenisera , top klasa, najbolji , najjvalitetniji.
- Shategabri
- Kontakt:
@EpateguiHuleteti, kod tebe neka lijeva wiki, kod mene normalno piše Nole - Kecman.
https://en.wikipedia.org/wiki/2022_Aust ... 7s_Singles
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Treba deportovati onog novinara što je rekao da je Noletu šut karta sigurna ako se to ne desi.
Koševo Zapad
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Da, pise i kod mene poslednjih sati. Ali netom posle zreba su na stranici wikipedije izlazile ove budalastine.Shategabri je napisao/la: ↑13 jan 2022, 09:03@EpateguiHuleteti, kod tebe neka lijeva wiki, kod mene normalno piše Nole - Kecman.
Uostalom, prilozih i "materijal".

Cuj Medo bolj prosao,a u drugom odmah potencijalni mec sa Kyrgiosom.
Kako god bice fino opet gledati dobar tenis. Onako cini mi sw da Zverev ima najtezi zrijeb
Kako god bice fino opet gledati dobar tenis. Onako cini mi sw da Zverev ima najtezi zrijeb
-
- Kontakt:
Na teniskoj temi postaviti nakog debila , koji se hvali da ne zna ko je teniser Kecmanović ali je omiljeni teniser tog debila jer igra protiv Novaka ...
I tu sad članovi treba da umru od smijeha ?

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa u njegovoj glavi je ovo verovatno da se valjas od smehabombaysaphire je napisao/la: ↑13 jan 2022, 11:45Na teniskoj temi postaviti nakog debila , koji se hvali da ne zna ko je teniser Kecmanović ali je omiljeni teniser tog debila jer igra protiv Novaka ...
I tu sad članovi treba da umru od smijeha ?![]()
![]()
![]()

- OldFashioned
- Kontakt:
Kakav bidon..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Slazem se da Novak nema preterano tezak zreb, a pogotovo ne najtezi. Do polufinala sve prepreke koje pri normalnoj formi bi morao suvereno da resi. A u polufinalu/finalu ti svakako mora zaginuti neki ozbiljan protivnik.
Da mu je recimo Nadal zapao vec u cetvrtfinalu, onda bismo mogli govoriti o teskom zrebu.
Da mu je recimo Nadal zapao vec u cetvrtfinalu, onda bismo mogli govoriti o teskom zrebu.
Komsije, hoce li opet sudjenje?
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Netflix snima dokumentarac o svemu ovome. Bice festa ako osvoji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.