Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zna li se je l Ivkovic i dalje sarkastican u vezi ovog potpisivanja za Borac? Kontam da se zajebava al samo inteligentni mogu shvatiti humor
-
- Kontakt:
Naravno, Damir Sadikovic ce potpisati vrlo brzo. Vidis kako se sa covjekom moze fino pricati kad se sugovornici cijeneFoxMulder je napisao/la: ↑12 jan 2022, 15:03ljubi bratOsmaDolazi je napisao/la: ↑12 jan 2022, 07:34Družimo se, naši smo... Raja je to. Teško je to shvatiti narodu iz Hrasnice, Hadžića, Pazarića... skoro nemoguće![]()
Futsal kluba mi.
vidim upućen si, hoće li biti kakvih pojačanja u Želji?

- LutakSutko
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jan 2022, 16:57Yugoslav Second League:
Winners (3): 1956–57 (zone II A), 1961–62 (west), 1977–78 (west)

i ovo broje
hahahahahahahaha
http://www.rsssf.com/tablesj/joeg2allti ... 1b2_wI#yug
skoro 200 tekmi u drugoj saveznoj ste odigrali
vi ste povremeni sarajevski prvoligas
ovog puta idete direktno u kantonalnu

ne voli vas porezna jbg
- LutakSutko
- Kontakt:
Zuka lazovcina

Starovlah laze

„ŽELJI“ SE NE PIŠE DOBRO! Moguće i zatvaranje bosanskohercegovačkog velikana!
Starovlah tvrdi: "Željo" će na kraju sezone zbog duga od 14 miliona konvertibilnih maraka ići pod stečaj.
svi lazu, jedino mitomani uvijek govore istinu

- svrakino1921
- Kontakt:
Edis Mulalić imenovan je za šefa stručnog štaba, a poznato je i ko će biti njegovi najbliži saradnici. U stručnom štabu će biti Adun Mulaosmanović, Anel Hidić i Kenan Hasagić, koji su tu bili i tokom jesenjeg dijela, te Omer Joldić koji će se priključiti prvom timu.
Željezničar će naredne dvije sedmice raditi u TC Igman na Ilidži, a nakon toga slijedi odlazak izvan grada. Kao moguće destinacije pominju se Konjic i Međugorje, a gdje će tačno Plavi boraviti znat će se nakon završetka prvog dijela priprema.
Što se tiče povratak Boubacara Dialibe na Grbavicu saznajemo da su kontakti uspostavljeni i da postoji želja za povratkom te će sve biti poznato u narednih nekoliko dana

Povedi nas Edise do Europe
Željezničar će naredne dvije sedmice raditi u TC Igman na Ilidži, a nakon toga slijedi odlazak izvan grada. Kao moguće destinacije pominju se Konjic i Međugorje, a gdje će tačno Plavi boraviti znat će se nakon završetka prvog dijela priprema.
Što se tiče povratak Boubacara Dialibe na Grbavicu saznajemo da su kontakti uspostavljeni i da postoji želja za povratkom te će sve biti poznato u narednih nekoliko dana

Povedi nas Edise do Europe
- svrakino1921
- Kontakt:
Kapiten nogometne reprezentacije BiH i napadač Intera Edin Džeko sinoć je osvojio prvi trofej u Italiji i to nakon što su Neroazzurri pobijedili Juventus u Superkupu rezultatom 2:1.
Za Džeku je ovo bio prvi trofej koji je osvojio u Italiji, samim tim i prvi u dresu Intera, a nakon utakmice oglasio se na svojim službenim stranicama i poručio da je veoma sretan zbog pobjede.
"Veoma sam sretan što sam osvojio prvi trofej s Interom i što sam osvojio prvi Superkup Italije. Idemo momci, samo jako", poručio je Džeko uz prigodnu fotografiju.

Tako je
Zeljino dijete
Kad smo te prodali u Teplice za 50 000€ znali smo da ces doci do tih visina
Za Džeku je ovo bio prvi trofej koji je osvojio u Italiji, samim tim i prvi u dresu Intera, a nakon utakmice oglasio se na svojim službenim stranicama i poručio da je veoma sretan zbog pobjede.
"Veoma sam sretan što sam osvojio prvi trofej s Interom i što sam osvojio prvi Superkup Italije. Idemo momci, samo jako", poručio je Džeko uz prigodnu fotografiju.

Tako je
Zeljino dijete
Kad smo te prodali u Teplice za 50 000€ znali smo da ces doci do tih visina
- LutakSutko
- Kontakt:
NK Stecajna Masa malo izvirila iz septicke jame 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Bio je odlican, liga nam se svela na dovodjenje staraca. Za pet godina, tacnije od odlaska iz Radnika, kad je bio u top formi, uspio je postici 17 golova. Ocekujemo neki napredak, iskorak Bih klubova, ali sa ovakvom transfer politikom, prvo mog kluba pa i svih ostalih mi samo tonemo/propadamo dublje i dublje.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Istina ali treba razumjeti da naši klubovi nemaju baš novca, ako malo povrati formu on će biti top za njih.elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jan 2022, 12:57Bio je odlican, liga nam se svela na dovodjenje staraca. Za pet godina, tacnije od odlaska iz Radnika, kad je bio u top formi, uspio je postici 17 golova. Ocekujemo neki napredak, iskorak Bih klubova, ali sa ovakvom transfer politikom, prvo mog kluba pa i svih ostalih mi samo tonemo/propadamo dublje i dublje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Šta je s vama balja? Ušutili ste se, otisao Ubiparip, otisao Brkić, a niko se novi ne spominje, da nije Azmir zavrnuo pišuelvirbaljic je napisao/la: ↑13 jan 2022, 12:57Bio je odlican, liga nam se svela na dovodjenje staraca. Za pet godina, tacnije od odlaska iz Radnika, kad je bio u top formi, uspio je postici 17 golova. Ocekujemo neki napredak, iskorak Bih klubova, ali sa ovakvom transfer politikom, prvo mog kluba pa i svih ostalih mi samo tonemo/propadamo dublje i dublje.

Ozbiljno pitam, bez provokacije ikakve.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- svrakino1921
- Kontakt:
Što ne mogu ovih preseravanja u pm
Kockoglavi

Kockoglavi

Sto bi se ugasili.
Ne da ce se ugasiti ,vec ljudi mastaju o Evropi.
Sablja se vratio sa njim nova euforija.
Cirkusant kojeg vole novinari, vec pravi realiti na presicama.Sablja je predsjednik,menadzer trener,navijac sve.Sad mu napravili na Grbavici limeni krov odakle moze da skace i vodi ekipu.
Ponovo krecu od nule,Ivković dojucerasnji spasilac,legenda, vec zaboravljen.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 13 jan 2022, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma stoji to, ali takodje nemamo "sposobnih" ljudi da pronadju talente. Zapravo niko i ne tezi tome da proba se pronaci mlad igrac, na kojem se moze nesto i zaraditi. Sloboda nema potrebe za ovakvim tipom igraca, zasto nisu gurali nekog svog juniora, sigurni su u ligi, po meni bacanje para, kojih i onako fali svima.MortemHz je napisao/la: ↑13 jan 2022, 14:39Istina ali treba razumjeti da naši klubovi nemaju baš novca, ako malo povrati formu on će biti top za njih.elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jan 2022, 12:57Bio je odlican, liga nam se svela na dovodjenje staraca. Za pet godina, tacnije od odlaska iz Radnika, kad je bio u top formi, uspio je postici 17 golova. Ocekujemo neki napredak, iskorak Bih klubova, ali sa ovakvom transfer politikom, prvo mog kluba pa i svih ostalih mi samo tonemo/propadamo dublje i dublje.
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 13 jan 2022, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
- LutakSutko
- Kontakt:
nije jos
sad ce to Sablja da poslozi

Na prvom treningu nije bilo četiri standardna igrača, a to su Petar Bojo, Mustafa Mujezinović, Vedran Vrhovac i Luka Juričić.
Od ranije se govori da pomenuti fudbaleri žele napustiti Grbavicu.
-
- Kontakt:
Pa gledaj, Brkic i Ubiparip su igrac koji su kostali, a nisu igrali. Musemic je procjenio da mu ne trebaju. Vise je ovo kao "olaksanje" budjeta,. Mi smo od Subote aktivn i, bit ce pojacanja, tako da nema promjene, Azmiru je cilj izlazak u evropu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2022, 14:44Šta je s vama balja? Ušutili ste se, otisao Ubiparip, otisao Brkić, a niko se novi ne spominje, da nije Azmir zavrnuo pišuelvirbaljic je napisao/la: ↑13 jan 2022, 12:57Bio je odlican, liga nam se svela na dovodjenje staraca. Za pet godina, tacnije od odlaska iz Radnika, kad je bio u top formi, uspio je postici 17 golova. Ocekujemo neki napredak, iskorak Bih klubova, ali sa ovakvom transfer politikom, prvo mog kluba pa i svih ostalih mi samo tonemo/propadamo dublje i dublje.![]()
Ozbiljno pitam, bez provokacije ikakve.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jel ziv onaj svrakino
- svrakino1921
- Kontakt:
Gdje si kralju
Što ne mogu ovih preseravanja u pm
Kockoglavi
Pao sam s kreveta od smijeha

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, MostarReds22, Napapijri i 42 gosta.