Ma uredu je penal cisto sve MDS ispao glup. Ali prekucali su ove Juventusove Cuadrada, Dybalu i ekipu po padanju. I za svaki kontakt u 16 vrse pritisak za penal najmanje 4-5 puta,
Bastoni, Lautaro padanja, pogotovo ono Bastonija

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma uredu je penal cisto sve MDS ispao glup. Ali prekucali su ove Juventusove Cuadrada, Dybalu i ekipu po padanju. I za svaki kontakt u 16 vrse pritisak za penal najmanje 4-5 puta,
Pred kraju prvog poluvremena isto to sam pomislio!tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jan 2022, 21:48Inter na juventusovski nacin kopa zivce protivniku. Ovako je juventus godinama igrao, nisi im mogo nista
Nije Lau danas imao padova nekih. Barella je odglumio, Bastoni je malo pretjerao al je bilo kontakta.
Nije brate bio kontakt vidjelo se zadnji snimak, tacno da Kulu povlaci nogu, bas smijesno izgleda kao u bazenMago je napisao/la: ↑12 jan 2022, 21:54Nije Lau danas imao padova nekih. Barella je odglumio, Bastoni je malo pretjerao al je bilo kontakta.
Cuadrado je jedan.![]()
Nepopularno mišljenje za razapinjanje, ali i Mds-ov penal je sumnjiv.Mago je napisao/la: ↑12 jan 2022, 21:54Nije Lau danas imao padova nekih. Barella je odglumio, Bastoni je malo pretjerao al je bilo kontakta.
Cuadrado je jedan.![]()
I ja sam vidio kontakt ovu zadnju situaciju. Po cijevanici ga zakaci, ovaj se logicno bacio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.