Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Da li je moguce da kladionice proglase favorita izvjesnog Hijikata protiv Dzumhura a decko ne igra ni na osrednjem challenger nivou? Platu bih mu oduzeo ko je to smislio za tiket. 

Mentalni bolesnik ni u kojem slučaju ne moze biti favorit.NerminFatic je napisao/la: ↑12 jan 2022, 05:03Da li je moguce da kladionice proglase favorita izvjesnog Hijikata protiv Dzumhura a decko ne igra ni na osrednjem challenger nivou? Platu bih mu oduzeo ko je to smislio za tiket.![]()
Max Allegri
Loše su Đokovići ovo između sebe iskomunicirali kako će lagati, mama jedno Novak drugo 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kako lik sam sebi zabija autogolove, bolje bi mu bilo da se ne oglasava i da samo cuti
Don't believe the hype.
Hakovali mu profil
-
- Kontakt:
Teški milioner išao u ambulantu i čekao sat vremena u redu da se testira , e yebi ga Nole pa ti stvarno nisi normalan ...
Na kraju krajeva ovo i jeste problem Srbije , za Australiju je on čist .
E sad ako su pametni ovi iz L' Equipa mogu da ga dobro oderu sa tužbom , e kakav debil ispade ..
Na kraju krajeva ovo i jeste problem Srbije , za Australiju je on čist .
E sad ako su pametni ovi iz L' Equipa mogu da ga dobro oderu sa tužbom , e kakav debil ispade ..
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Deportovat ce ga 100 % opet na kraju
Mene samo cudi gdje nestade taj stav oko vakcinacije? Gdje nestade ta ideja? Na kraju kad je stani pani onda lik hladno potegnu za nekim kriminalom, lazima, muljanjima.
Umjesto da bude primjer drugima, milijarder i uspjesan sportas. Nije mu ovo trebalo nikako, a PR mu je smijesan totalno.
Prilicno je ocito da je lazirao pozitivan test.
Kakav retard haha
- NerminFatic
- Kontakt:
Da si gledao mec shvatio bi sta sam htio kazati. Sretno i tebi.Mig_Mig je napisao/la: ↑12 jan 2022, 07:48Mentalni bolesnik ni u kojem slučaju ne moze biti favorit.NerminFatic je napisao/la: ↑12 jan 2022, 05:03Da li je moguce da kladionice proglase favorita izvjesnog Hijikata protiv Dzumhura a decko ne igra ni na osrednjem challenger nivou? Platu bih mu oduzeo ko je to smislio za tiket.![]()
Cuj lik hladno javno napisa da je pozitivan hladno isao na intervju i da o tome nikoga nije obavjestio. E ibg Nole,ja koliko god sam uz njega ovo je malo previse
Ne znam sto mu je trebalo sa ista spominje, ovako da bi opravdo laz generise novih pet.
Sve mu je laz, sarlatan, zato ga publika i ne voli. Realno, narod uvijek voli uspjesne ljude, zasto njega ne? Publiku ne mozes varat, to se primjeti. Sarlatan, preglumljavanje, bukvalno ono ni tamo ni vamo, ja bi samo da me volite.
Prokuzen davno, iako je daleko najbolji teniser i uvijek cu to rec.
Prokuzen davno, iako je daleko najbolji teniser i uvijek cu to rec.
Opet se vraćamo na onu Dobricinu o lažima i Novakovom narodu. Djecozarazitelj mora biti iza rešetaka..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Evo će i Australija provesti istragu zbog nepoklapanja serijskih brojeva i promjena statusa testa, jer je par puta mijenjano iz pozitivnog u negativan i obratno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.