Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Auuuu ubi Toro Viole 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Fiorentina kuci = Liverpool
Fiorentina na strani = Salernitana

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Vlahovic se ne vidi nikako, Bremer kao Nesta
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
A nema ni lopti realno. Ovi igraju go qratz...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- TheTruth34
- Kontakt:
Realno, svaka mu je na mjestu, ne možeš ti pitu od g.ovana praviti...
Ima ponekad pravo, sigurno da nema neke karaktere u svlačionici, ali gledajući duži niz godina postao je lik koji ne preuzima kritike na sebe što mu je bio zaštitni znak nego se češće okomi na tim, u Utd-u, Tottu, a evo i Romi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Njemu su uvijek svi krivi, samo on nije nikad.
Potrošili su dosta para ljetos i opet ima (ako se ne varam) čak osam bodova manje nego što je imao Fonseca poslije istog broja utakmica, koji je bio toliko kritikovan.
Potrošili su dosta para ljetos i opet ima (ako se ne varam) čak osam bodova manje nego što je imao Fonseca poslije istog broja utakmica, koji je bio toliko kritikovan.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kad bi igraci dali sve od sebe i izgubili, sigurno da bi preuzeo na sebe odgovornost i rekao da je on kriv. Ovako kao posljedni diletanti igraju iz kola u kolo. Ovo nije kod njih toliko do trenera vec do pristupa pojedinih igraca. Sigurno da ima i krivice trenera, pogotovo sto igrace ne pripremi psiholoski da pristupe utakmici kako treba, ali ako su profesionalci i primaju milione evra za svoje nastupe, cemu onda black out.
Niste vi bog zna sta odigrali da kazes evo ljudi zabili 3 gola odlicnom igrom. Naprotiv, iskoristili ste ponudjeno. Odbrana Rome je na nivou ekipe sa termina gdje svi imaju po 100 kg i ne mogu da potrce.
Vrhunski strucnjak koji u zadnje vrijeme radi s debilima od igrača.
Inzaghi nista ne prepusta slucaju,izveo prvi sastav za vcrs,pametno zeli trofej radi morala ekipe.
Bice zanimljivo vidjeti sta moze Juve sa ovakvim sastavom
Bice zanimljivo vidjeti sta moze Juve sa ovakvim sastavom
Inter bi morao ovo u hendikepu dobiti. Ocajno je ovo, odabrana na nivou Boumsong/Knežević, panjevi Rabiot, Sandro, Kulusevski, rezervni golman, jos i Dybala ostavljen za nastavak, baš očaj. Ako nista gledati bez pritiska.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ako Inter ovako nastavi strpace 5-cu Juventusu
Penal 

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Dobra odluka. Iz aviona se vidjelo da ide na penal, a i pregledani je.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 12 jan 2022, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ev ja gledam na njemackom dazn i oba komentatora ostala u cudu kako nisu svirali penal
Da je bilo obrnutno svi znamo da ne bi ovako bilo, al nema veze, ako nam treba penal da vas pobijedimo onda nek odmah izgube.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
I ja isto.
Al nije bitno, nadam se samo da ce ostat dosljedan ovom kriteriju.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Brate, glupost je reć vidjelo se da ide na penal, ako je penal penal je. Nema tu opravdanja. Više je penal nego sto nije, jedno 60-40 u najmanju ruku
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Ma kakav penal. Mali smrdo na sat prije krenuo padat. Šta je mogao odbrambeni ondje?
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.