Nije bitno ...
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
To nije zakon Australije vec Viktorije.anonymousHD je napisao/la: ↑10 jan 2022, 09:26Osoba koja je pozitivna mora biti 14 dana u karantinu prije ulaska u Australiju. Zakon. Njihov zakon. Kontaš? Znači otvoriš zakon Australije i pročitaš to. Ne znam kakva crna propaganda kad je to zakon. No hajde, vidim da ovdje narod ne želi da razmišlja, samo ide hejt.
Rafa je dosao prvo u Sidnej gdje nema takvih propisa.
Ista stvar bi se desila i Djokovicu da je prvo u Sidnej dosao, pricali su o tome WishandGo.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Al kakve su ovo Rafine izjave,pa bolje da suti i ne daje nikakve izjave 

- NukeR_G1970
- Kontakt:
Cemu ovakvi nacionalisticki ispadi?
forgempp je napisao/la: ↑10 jan 2022, 10:11To nije zakon Australije vec Viktorije.anonymousHD je napisao/la: ↑10 jan 2022, 09:26Osoba koja je pozitivna mora biti 14 dana u karantinu prije ulaska u Australiju. Zakon. Njihov zakon. Kontaš? Znači otvoriš zakon Australije i pročitaš to. Ne znam kakva crna propaganda kad je to zakon. No hajde, vidim da ovdje narod ne želi da razmišlja, samo ide hejt.
Ista stvar bi se desila i Djokovicu da je prvo u Sidnej dosao, pricali su o tome WishandGo.

Sidnej kazes,ahaa jess
Sletis u Sidnej da zaobidjes zakon i istog trena se zaputis u Melbourne, tamo te onda niko ne gleda.ronaldo99 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 10:19forgempp je napisao/la: ↑10 jan 2022, 10:11To nije zakon Australije vec Viktorije.anonymousHD je napisao/la: ↑10 jan 2022, 09:26
Osoba koja je pozitivna mora biti 14 dana u karantinu prije ulaska u Australiju. Zakon. Njihov zakon. Kontaš? Znači otvoriš zakon Australije i pročitaš to. Ne znam kakva crna propaganda kad je to zakon. No hajde, vidim da ovdje narod ne želi da razmišlja, samo ide hejt.
Sidnej kazes,ahaa jess
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Jakobsen91
- Kontakt:
Da nije Rafa iskoristio neku "rupu u zakonu". Sletio u Sidnej i prebacio se ovamo. 

Pa vratili su mu papire ali ce ga opet deportovat.
Pa da, govori i Visko da je Djokovic u Sidnej sletio i odmah otisao u Melbourne niko ga ne bi ni pogledao, al gotovo sad.Jakobsen91 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 10:21Da nije Rafa iskoristio neku "rupu u zakonu". Sletio u Sidnej i prebacio se ovamo.![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Očekivano za Novaka. Pisao sam da imaju sve argumente na svojoj strani, ovo je bio mačiji kašalj za advokate. Australci su smiješni ispali, a tek će ispasti ako ga sada opet deportuju i ponište ovu odluku.
I još nešto, ako mu dopuste igrati slijedi još jedna tužba što su mu izbili 5 dana treniranja, na kraju će ih oderat i finansijski
I još nešto, ako mu dopuste igrati slijedi još jedna tužba što su mu izbili 5 dana treniranja, na kraju će ih oderat i finansijski

Šta je izjavio?
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 10 jan 2022, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- alan_kardec
- Kontakt:
Čuj nemojte reći nikome
Sprda ih i on 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Da, sa sportske strane gledajuci, ne zeli vidjeti Novaka u Melburnu.bodi123 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 10:28Očekivano za Novaka. Pisao sam da imaju sve argumente na svojoj strani, ovo je bio mačiji kašalj za advokate. Australci su smiješni ispali, a tek će ispasti ako ga sada opet deportuju i ponište ovu odluku.
I još nešto, ako mu dopuste igrati slijedi još jedna tužba što su mu izbili 5 dana treniranja, na kraju će ih oderat i finansijski![]()
![]()
Šta je izjavio?
Iskreno
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Da je pravda pobjedila , ali da on sa sportske strane ne bi volio da Novak igra .bodi123 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 10:28Očekivano za Novaka. Pisao sam da imaju sve argumente na svojoj strani, ovo je bio mačiji kašalj za advokate. Australci su smiješni ispali, a tek će ispasti ako ga sada opet deportuju i ponište ovu odluku.
I još nešto, ako mu dopuste igrati slijedi još jedna tužba što su mu izbili 5 dana treniranja, na kraju će ih oderat i finansijski![]()
![]()
Šta je izjavio?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Gledaj zastave, jednom cetnici, uvijek cetnici
Nemoj tako, oni su za suzivot, mi smo nacionalisti kad to spomenemo...
Gledaj ovog zadojenog kretenceta, nema 10 godina vec dize tri prsta i stuje zastavu koljacku... sjeme im yebem
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- Jakobsen91
- Kontakt:
Kakva su komedija Australci. Kako navodi b92 slobodan je, iako jos uvijek imaju opciju da ga protjeraju, a prvobitno je bilo imaju 4h rok.
Vjerovatno im je 4h premalo vremena, prosto zele osluskivati kako ce ljudi reagovati, i u skladu s tim donijeti odluku.

Vjerovatno im je 4h premalo vremena, prosto zele osluskivati kako ce ljudi reagovati, i u skladu s tim donijeti odluku.
Pustit ce ga ali ga mogu deportovat u sljedecim danima/satima. Koja glupost jbt hahahahah
Tacno vidis da su ove mjere cista politika.
Primjer evo, vakcinisan sam i pozitivan sam na virus od jucer. Prvi test bio negativan kad je tek pocela temperatura, i spadala i vracala se. Odem do doma zdravlja izmjere mi temp i nemam i puste me, obidjem sve zivo tu, vratim se kuci, ponovo temp i 5 dnaa kasnije pozitivan i dobijem 14 dana karantin. Koja budalestina mame mi hahaha
Tacno vidis da su ove mjere cista politika.
Primjer evo, vakcinisan sam i pozitivan sam na virus od jucer. Prvi test bio negativan kad je tek pocela temperatura, i spadala i vracala se. Odem do doma zdravlja izmjere mi temp i nemam i puste me, obidjem sve zivo tu, vratim se kuci, ponovo temp i 5 dnaa kasnije pozitivan i dobijem 14 dana karantin. Koja budalestina mame mi hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.