NK Zvijezda Gradačac

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj_Bosne » 30 jan 2011, 10:09

sony_91 je napisao/la:Zvijezda nakon Nermina Huseinbašića nije dozvolila dolazak u Omladinac niti Benjaminu Deliću. Stvarno je šteta to što rade u Zvijezdi jer je Deliću bilo bolje da igra u Prvoj ligi negu u Drugoj ligu, međutim kao i mnogo puta prije gosp. Cvitkušić ne dopušta odlazak igračima u Omladinac. Dokle god je takvih odnosa igrači Omladinca će najvjerovanije pojačavati Slobodu a najnoviji slučaj bi trebao biti Bilajac koji bi se nakon Ćehajića mogao zaputiti prema tuzlanskoj Slobodi.
Šteta jbg za to, trebaju pomagati jedni drugim, pa nisu kokurencija :?
Izgleda da stvarno nisu u dobrim odnosima :(
Dragon Town

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 30 jan 2011, 10:14

zmaj_Bosne je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:Zvijezda nakon Nermina Huseinbašića nije dozvolila dolazak u Omladinac niti Benjaminu Deliću. Stvarno je šteta to što rade u Zvijezdi jer je Deliću bilo bolje da igra u Prvoj ligi negu u Drugoj ligu, međutim kao i mnogo puta prije gosp. Cvitkušić ne dopušta odlazak igračima u Omladinac. Dokle god je takvih odnosa igrači Omladinca će najvjerovanije pojačavati Slobodu a najnoviji slučaj bi trebao biti Bilajac koji bi se nakon Ćehajića mogao zaputiti prema tuzlanskoj Slobodi.
Šteta jbg za to, trebaju pomagati jedni drugim, pa nisu kokurencija :?
Izgleda da stvarno nisu u dobrim odnosima :(
Nama bi igrači poput Delića, Sinanovića (koji je več kod nas) bili od velike pomoći, bolje da igraju oni nego da dovodimo igrače iz Slobode tipa Murselović i Zonić koji su kod nas stekli afirmaciju i sada su vraćeni u Slobodu, pa zar nije bolje da Zvijezda šalje nama juniore koji bi kod nas stekli afirmaciju i onda bi ih Zvijezda mogla vraćati kad bi im zatrebali. Omladinac ima zacrtan plan da sljedeće sezone ima početnih 11 sa područja opštine Gradačac jer ima i ovdje kvalitetne djece koja mogu igrati Prvu ligu FBiH samo im treba pružiti priliku.

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 30 jan 2011, 10:32

Kako sam upoznat to nije do Zvijezde nego do vas,sada bi suradivali,kako je poznato suradnja je napravljena izmedu Bosne i Zvijezde,a vi nastavite svojim putem prema PL.ha ha,sada kada gori pod nogama onda bi suradivali,kada vam je nudeno,glat ste odbili i prihvatili radije Slobodu i klubove sa drugih opcina nego sa svoje,ti si prvi pisao protiv Zvijezde,ali svako ce doci gdje mu je mjesto :D :mrgreen: :D

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 30 jan 2011, 10:53

Žbljohar je napisao/la:Kako sam upoznat to nije do Zvijezde nego do vas,sada bi suradivali,kako je poznato suradnja je napravljena izmedu Bosne i Zvijezde,a vi nastavite svojim putem prema PL.ha ha,sada kada gori pod nogama onda bi suradivali,kada vam je nudeno,glat ste odbili i prihvatili radije Slobodu i klubove sa drugih opcina nego sa svoje,ti si prvi pisao protiv Zvijezde,ali svako ce doci gdje mu je mjesto :D :mrgreen: :D
2008. godine slična je ovakva situacija bila, Zvijezda se borila za ulazak u Premijer ligu a mi za Prvu ligu FBiH, trebala su nam dva igrača i išli smo potražiti pomoć od Zvijezde da nam da neka dva juniora ili bilo kakva dva igrača međudim Cvitkušić ni tada nije dao nikome papira, i onda nakon toga mi odemo do Modriče koja će u toj sezoni postat prvak i ljudi nas samo pitali koje pozicije nam trebaju i dobili smo odmah dva igrača bez ikakvih problema i tako je nastala saradnja sa Modričom, a što se Slobode tiče oni su vam uzeli igrača ispred nosa, Ćehajić je nuđen Zvijezdi međutim Vaša Uprava ga je odbila. Mi nikad nismo niti imali za cilj tu Premijer ligu jer i ovo nam je previše. Mi smo uvijek bili za saradnju međutim gosp. Cvitkušić i još jedan čovjek neće ni da čuju za to. Sjetite se samo primjera Iskrić i Đonlić, njih dva su prvi igrači koje su nekako završili kod nas u eri Cvitkušića, Đonlić došao povrijeđen iz vaših juniora i nakon dva mjeseca terapija i svega mi njega osposobimo i on zaigra u zadnjih 5. kola i pokaže napredak. Početkom zimskog prijelanog roka njega i Iskrića zovu čelni ljudi Zvijezde i uvjeravaju ih kako imaju sigurno mjesto u 18 Zvijezde mada smo ih upozoravali da zapravo idu u Bosnu, međutim njih dva traže papire iz Omladinca koji ih je mogao zadržati međutim nismo htjeli. Čim su dobili papire i predali ih isti trenutak bivaju prebačeni u Bosnu iako im je govoreno da dolaze u Zvijezdu. Saradnja sa Bosnom, nema tu drug nikakve saradnje, gore ko god da je otišao nije se u Zvijezdu vratio,jer nije kvalitetna liga da bi neko mogao napredovati u toj mjeri da se vrati u Zvijezdu. Mi nikad nismo bili protiv saradnje sa Zviezdom, ali kad god smo pokušali to se ovako završi, ja nikad nisam govorio protiv Zvijezde, to je klub sa moje opštine i on je klub svih nas, mislim na stanovnike općine Gradačac
Zadnja izmjena: sony_91, dana/u 30 jan 2011, 15:35, ukupno mijenjano 2 puta.

NKZG
Kontakt:

Post Postao/la NKZG » 30 jan 2011, 11:10

Spominjel se kakav golman, necemo valjda ostati samo na Smaji za proljece

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 30 jan 2011, 17:25

sony_91 je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:Kako sam upoznat to nije do Zvijezde nego do vas,sada bi suradivali,kako je poznato suradnja je napravljena izmedu Bosne i Zvijezde,a vi nastavite svojim putem prema PL.ha ha,sada kada gori pod nogama onda bi suradivali,kada vam je nudeno,glat ste odbili i prihvatili radije Slobodu i klubove sa drugih opcina nego sa svoje,ti si prvi pisao protiv Zvijezde,ali svako ce doci gdje mu je mjesto :D :mrgreen: :D
2008. godine slična je ovakva situacija bila, Zvijezda se borila za ulazak u Premijer ligu a mi za Prvu ligu FBiH, trebala su nam dva igrača i išli smo potražiti pomoć od Zvijezde da nam da neka dva juniora ili bilo kakva dva igrača međudim Cvitkušić ni tada nije dao nikome papira, i onda nakon toga mi odemo do Modriče koja će u toj sezoni postat prvak i ljudi nas samo pitali koje pozicije nam trebaju i dobili smo odmah dva igrača bez ikakvih problema i tako je nastala saradnja sa Modričom, a što se Slobode tiče oni su vam uzeli igrača ispred nosa, Ćehajić je nuđen Zvijezdi međutim Vaša Uprava ga je odbila. Mi nikad nismo niti imali za cilj tu Premijer ligu jer i ovo nam je previše. Mi smo uvijek bili za saradnju međutim gosp. Cvitkušić i još jedan čovjek neće ni da čuju za to. Sjetite se samo primjera Iskrić i Đonlić, njih dva su prvi igrači koje su nekako završili kod nas u eri Cvitkušića, Đonlić došao povrijeđen iz vaših juniora i nakon dva mjeseca terapija i svega mi njega osposobimo i on zaigra u zadnjih 5. kola i pokaže napredak. Početkom zimskog prijelanog roka njega i Iskrića zovu čelni ljudi Zvijezde i uvjeravaju ih kako imaju sigurno mjesto u 18 Zvijezde mada smo ih upozoravali da zapravo idu u Bosnu, međutim njih dva traže papire iz Omladinca koji ih je mogao zadržati međutim nismo htjeli. Čim su dobili papire i predali ih isti trenutak bivaju prebačeni u Bosnu iako im je govoreno da dolaze u Zvijezdu. Saradnja sa Bosnom, nema tu drug nikakve saradnje, gore ko god da je otišao nije se u Zvijezdu vratio,jer nije kvalitetna liga da bi neko mogao napredovati u toj mjeri da se vrati u Zvijezdu. Mi nikad nismo bili protiv saradnje sa Zviezdom, ali kad god smo pokušali to se ovako završi, ja nikad nisam govorio protiv Zvijezde, to je klub sa moje opštine i on je klub svih nas, mislim na stanovnike općine Gradačac
Zvijezda je tada ulazila uPL i bilo je glupo traziti bilo kakvu pomoc,ali eto dobili ste od sampiona,igrate sada u kvalitetnijoj ligi nego oni,uzvrati te im pomoc. :D :mrgreen: :D
Zadnja izmjena: Žbljohar, dana/u 30 jan 2011, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 30 jan 2011, 17:29

Žbljohar je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
Zvijezda je tada ulazila uPL i bilo je glupo traziti bilo kakvu pomoc.
Ali i tada je bilo igrača koje su nam mogli poslati ali završilo je kako je završilo, nadam se da će imati na kraju sluha čelnici Zvijezde i na kraju pustiti Delića.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 30 jan 2011, 19:55

http://www.facebook.com/home.php?#!/gro ... 3078494819

Ma vidi, vi mionicani fkt pucate od ljubavi prema Zvijezdi ;)

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 30 jan 2011, 20:45

Ma ovaj sony valja čiste gluposti, kakva pomoć i kakva saradnja. Pa uprava omladinca je bježala od zvijezde i molila boga da odmah prve godine zvijezda ispadne iz premijer lige. Sada kada su ih napustili svi sponzori, kada od Bimala ne dobijaju 60 000 KM, ko fol sarađivali bi sa zvijezdom. Ali nije ovo tema omladinca i neću više o njima, nego koliko naši ostaju u Medulinu i kada se vraćaju u Gradačac
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 30 jan 2011, 21:40

husein veličanstveni je napisao/la:Ma ovaj sony valja čiste gluposti, kakva pomoć i kakva saradnja. Pa uprava omladinca je bježala od zvijezde i molila boga da odmah prve godine zvijezda ispadne iz premijer lige. Sada kada su ih napustili svi sponzori, kada od Bimala ne dobijaju 60 000 KM, ko fol sarađivali bi sa zvijezdom. Ali nije ovo tema omladinca i neću više o njima, nego koliko naši ostaju u Medulinu i kada se vraćaju u Gradačac
Osam dana ostaju, čini mi se. Trebalo bi se vratiti najkasnije do naredne srijede.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 30 jan 2011, 22:04

Znate li hoce li biti jos nekih pojacanja,ovdje je neko spominjao nekakve argentince ili brazilce, sta je sa njima, kada oni dolaze ?

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 30 jan 2011, 22:56

Bosanski zmaj je napisao/la:Znate li hoce li biti jos nekih pojacanja,ovdje je neko spominjao nekakve argentince ili brazilce, sta je sa njima, kada oni dolaze ?
Nisam baš siguran da ima puno istine u tome. Ne znam, mislim da je sada ekipa kompletirana, te da će se sada raditi na selektiranju igrača. Pripremne utakmice u Medulinu će Joviću pomoći da odabere uži sastav, koji će konkurirati za prvih jedanaest u proljeće.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 30 jan 2011, 23:32

Macehinski odnos kluba prema djeci Zvijezde je nesto cega se treba stidjeti.Pozdravio sam dobre poteze za pojacanja,ali isto tako mi se gadi nacin na koji se ponasaju prema pojedinim lokalnim igracima.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 31 jan 2011, 11:07

aj ne laprdaj zvao je bilija da dodje ali bili nije htjeo neznam sto i kako valjda se nisu mogli dogovorit znaci ako ima u Omlandicu kakav igrac da Zvijezdi treba konktatirali bi ga a mislim da je se bili pokazo zadnju polusezonu kao najbolji igrac Omlandica zato je i konktatiran i ja bi volio da se odigra prijateljska tekma sa Omladincem sto cu di Cvisu predlozit naravno ako se trener slozije sa time ;)

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 31 jan 2011, 11:14

Bosanski zmaj je napisao/la:Znate li hoce li biti jos nekih pojacanja,ovdje je neko spominjao nekakve argentince ili brazilce, sta je sa njima, kada oni dolaze ?
kako sam ja cuo da bi taj Argentinac trebo se prikljucit treninzima dok su tamo na pripremama sacekajmo malo pa semo vidit :)

NKZG
Kontakt:

Post Postao/la NKZG » 31 jan 2011, 11:38

Fatko je napisao/la:
aj ne laprdaj zvao je bilija da dodje ali bili nije htjeo neznam sto i kako valjda se nisu mogli dogovorit znaci ako ima u Omlandicu kakav igrac da Zvijezdi treba konktatirali bi ga a mislim da je se bili pokazo zadnju polusezonu kao najbolji igrac Omlandica zato je i konktatiran i ja bi volio da se odigra prijateljska tekma sa Omladincem sto cu di Cvisu predlozit naravno ako se trener slozije sa time ;)
WEB SITE NK Omladinac je napisao/la:Od igrača koji imaju ugovor sa NK "Omladinac" danas su se na prozivci pojavili kapiten Bratanović zatim Bilajac, Huseinbašić Adnan, Huseinbašić Nedim, Huseinagić, Mujanović, Omeragić, Lukić, Deliomerović, Alimanović, Arnautović, Rahmanović, Djedović, Sinanović i Hasanović. Današnjoj prozivci prisustvovalo je i sedam novih imena, neki od njih će odmah da potpišu ugovor dok će se ostali pokušati nametnuti stručnom štabu u narednom periodu. Od novih imena tu su Topčagić Edvin, Topčagić Elmedin, Topčagić Damir, Sivić Semir, Ahmetašević Enko, Delić Benjamin i Đonlić Nedim.
Osim Bilajca ja nevidim ni jednog od ovih da mogu igrat za Zvijezdu, trenutno nemaju ni za sebe :lol: :lol: :lol: , mislim da bi mozda trebali pustiti ovog Delica da ide u Kambere, ozibljnije se valjda radi u Kamberima nego u Bosni, a sto se prijateljske tice lagano bi im utrpali pet sest komada i to je to

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 31 jan 2011, 14:32

Ekipa Zvijezde iz Gradačca danas je otputovala na pripreme u Medulin, gdje će se Zmajevi pripremati za proljetni dio polusezone u Premijer fudbalskoj ligi Bosne i Hercegovine.
Trener gradačačke ekipe Dragan Jović jutros je okupio 22 fudbalera, koje je odlučio povesti na pripreme koje će se održati u Medulinu.
Na spisku se nalaze slijedeći igrači: Smajić Raif, Jukan Adel, Nezić Muamer, Prljača Emir, Bedak Mersad, Ristić Dragan, Husić Senad, Stokić Joco, Delić Armin, Hasić Šerif, Moranjkić Jasmin, Jusić Rusmir, Jahić Omer, Suljić Adnan, Nuhanović Samir, Nikić Branislav, Hamzić Amir, Đelmić Ognjen, Prodanović Ilija, Tosunović Damir, Karadža Alvin i Mašić Eldin.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 31 jan 2011, 16:56

skituljac je napisao/la:Macehinski odnos kluba prema djeci Zvijezde je nesto cega se treba stidjeti.Pozdravio sam dobre poteze za pojacanja,ali isto tako mi se gadi nacin na koji se ponasaju prema pojedinim lokalnim igracima.
nedžad je napisao/la:Ekipa Zvijezde iz Gradačca danas je otputovala na pripreme u Medulin, gdje će se Zmajevi pripremati za proljetni dio polusezone u Premijer fudbalskoj ligi Bosne i Hercegovine.
Trener gradačačke ekipe Dragan Jović jutros je okupio 22 fudbalera, koje je odlučio povesti na pripreme koje će se održati u Medulinu.
Na spisku se nalaze slijedeći igrači: Smajić Raif, Jukan Adel, Nezić Muamer, Prljača Emir, Bedak Mersad, Ristić Dragan, Husić Senad, Stokić Joco, Delić Armin, Hasić Šerif, Moranjkić Jasmin, Jusić Rusmir, Jahić Omer, Suljić Adnan, Nuhanović Samir, Nikić Branislav, Hamzić Amir, Đelmić Ognjen, Prodanović Ilija, Tosunović Damir, Karadža Alvin i Mašić Eldin.
Izgleda da tebe nema na spisku pa si kivan :mrgreen: :mrgreen:
Ruku na srce mi i nemamo više nekih boljih juniora koji bi mogli igrati u premijer ligi. Možda samo još onaj Mujčić.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 31 jan 2011, 17:33

husein veličanstveni je napisao/la:
skituljac je napisao/la:Macehinski odnos kluba prema djeci Zvijezde je nesto cega se treba stidjeti.Pozdravio sam dobre poteze za pojacanja,ali isto tako mi se gadi nacin na koji se ponasaju prema pojedinim lokalnim igracima.
nedžad je napisao/la:Ekipa Zvijezde iz Gradačca danas je otputovala na pripreme u Medulin, gdje će se Zmajevi pripremati za proljetni dio polusezone u Premijer fudbalskoj ligi Bosne i Hercegovine.
Izgleda da tebe nema na spisku pa si kivan :mrgreen: :mrgreen:
Ruku na srce mi i nemamo više nekih boljih juniora koji bi mogli igrati u premijer ligi. Možda samo još onaj Mujčić.
Potpisujem,istog sam misljenja da nemamo domacu kvalitetu,nazalost,volio bih da nisam u pravu!

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 31 jan 2011, 19:26

Nogometaši Zvijezde jutros su otputovali u Medulin gdje će odraditi drugi dio priprema za proljetni dio šampionata Bosne i Hercegovine.
Ekspedicija Zmajeva zaputila se u Medulin, nekad ribarsko mjesto, a danas moderno turističko odredište, koje se nalazi svega nekoliko kilometara od Pule.
U Sportskom centru u Medulinu šef stručnog štaba Zvijezde, Dragan Jović, imat će na raspolaganju 22 igrača, među kojima i novajlije Ognjen Đelmić, Dragan Ristić, Šerif Hasić, Alvin Karadža, kao i Joco Stokić, te ilija Prodanović, igrači koji su prije nekoliko dana potpisali za gradačakog premijerligaša.
Na popisu je i nekoliko juniora, koji će se pokušati nametnuti stručnom štabu u narednim danima.

Zvijezda će u Medulinu provesti šest dana, te odigrati i nekoliko pripremnih utakmica. Prva na programu je 3. februara protiv slovenske momčadi Triglava iz Kranja.

Istaknut ćemo kako je momčad iz Gradačca dobila i novog sponzora. Riječ je o sportskoj opremi marke „Zeus“.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.