I ova tema napokon da zivne jbt

manje od mjesec dana do meca sa Slavijom,nadam se da ce se jos neko kvalitetan dovesti,i da krenemo dobro u nastavk sezone,naravno uz pun stadion,i punu novu tribinu sa najvatrenijim navijacima.Vidjecemo sta ce biti sa ovim momcima na probi,koji su mladi,ali moglo se nesto iz nase skole probrati.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Crnogorac blizu povratka u Slobodu
Gradimir Crnogorac, karijeru neće nastaviti u Kazahstanu gdje je proveo proteklu sezonu, i prema posljednjim informacijama, vrlo blizu je povratka u tuzlansku Slobodu.
Podsjetimo, Crnogorac je prošle sezone kada se Sloboda borila za opstanak bio jedan od najboljih igrača tuzlanskog tima, da bi nakon te sezone potpisao šestomjesečni ugovor sa kazahstanskom ekipom FC Atyrau, nakon isteka ugovora, potpisao je novi ugovor na dvije godine ali kako stvari stoje, neće ga odraditi.
U klub je došao novi trener i rekao je da igru želi graditi samo na domaćim igračima bez stranih igrača, tako da su svi stranci u tom timu, među kojima i ja, sada slobodni igrači, kazao je Crnogorac za Sportin.ba.
Dobre igre Gradimira Crnogorca u Kazahstanu nisu prošle nezapaženo, pa postoji mogućnost da karijeru nastavi u Rusiji gdje je nekada igrao, ukoliko se to ne dogodi, izgledan je povratak na Tušanj.
Da, istina je, sada postoji nekoliko opcija za odlazak ali ćemo vidjeti. Čekat ću do 1. februara da vidim šta će biti, ukoliko mi se niko ne javi, izgledno je da ću karijeru nastaviti u BiH.
To znači da nije samo Sloboda opcija iz Premijer lige?
Pa, Sloboda iskren da budem, ima prednost nad ostalima, Sloboda je moj klub i normalno je da prvo razmišljam o povratku u Slobodu. Sve ćemo znati za nekoliko dana, kazao je Gradimir Crnogorac.
Bice Grado Rio Ferdinand,Rio Ferdinand