Prijavljen si transfermarktu, odgovorili su na prijavu. Čisto sumnjam da će Njemci blago reagovati na nacizam i fašizam
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Evo dobio otkaz
-
GradKamena2
- Kontakt:
Prođe li nam jedna šema sa jednim igračem iz Sarajeva,u plavom dijelu grada ce bit suicida.
Pazi ti samo imena i pojacanje u sarajevskim velikanima...
Ovi sa Koseva dovode Suljica i Secerovica od 30 godina. Spominje se Sliskovic (30).. onaj makedonac. Dok se u Zelji najavljaju povratak (polu)penzionera Stilica i Cocalica. U ekipi vec Zec, Kosoric, Bekric.

Hajd makar u taborima Zelje i nema eufore i slicno, dok vamo kako se pise po medijama i najavljuje ko da se dovode Medunjanin, Pjanic...
Ovi sa Koseva dovode Suljica i Secerovica od 30 godina. Spominje se Sliskovic (30).. onaj makedonac. Dok se u Zelji najavljaju povratak (polu)penzionera Stilica i Cocalica. U ekipi vec Zec, Kosoric, Bekric.
Hajd makar u taborima Zelje i nema eufore i slicno, dok vamo kako se pise po medijama i najavljuje ko da se dovode Medunjanin, Pjanic...
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 09 jan 2022, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Transfer bomba, golman iz pretposljednje momčadi prve malteške lige. Pojačanje vrijedno opstanka!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
GradKamena2 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 19:12Prođe li nam jedna šema sa jednim igračem iz Sarajeva,u plavom dijelu grada ce bit suicida.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jel cemu?GradKamena2 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 19:12Prođe li nam jedna šema sa jednim igračem iz Sarajeva,u plavom dijelu grada ce bit suicida.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
GradKamena2
- Kontakt:
Jači bi odma bili još bar 20 %Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 19:17Jel cemu?GradKamena2 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 19:12Prođe li nam jedna šema sa jednim igračem iz Sarajeva,u plavom dijelu grada ce bit suicida.
- svrakino1921
- Kontakt:
Prozivku će Mulalić najvjerovatnije obaviti u četvrtak 13. januara.
“Ranije je s Ivkovićem planirano da se krene 10. januara, ali to je rano. U četvrtak ćemo vjerovatno krenuti. Vidim da ima nezadovoljnih igrača i neka idu. Ne treba mi niko ko neće srcem i dušom biti tu za klub. Ima pozitivnih ljudi u Upravi koji su došli da pomognu i odvajaju svoje vrijeme za Želju. Ne znam koliko igrača hoće raskid. Tražit ćemo nove igrače po pozicijama na kojim pojedinci odu. Ne treba biti ni negativan, a ni previše optimističan. Šuti, radi, hrabro uđi u taj posao, ali naravno ni to samo neće pomoći, treba nam i znanja. Pametniji sam u nekim stvarima nego kad sam tu bio prvi put, to su mi bile prve utakmice u trenerskoj karijeri, a nakon toga sam ih vodio oko 180. Meni je ovakva situacija da dignem nešto na veći nivo. Neko to cijeni više, neko manje, ali to mi je motivacija, vjerujte”, poručio je za kraj Mulalić.
Tako je Edise
Edis je lud
Edis je jak
Edis je Zeljin Manijak
“Ranije je s Ivkovićem planirano da se krene 10. januara, ali to je rano. U četvrtak ćemo vjerovatno krenuti. Vidim da ima nezadovoljnih igrača i neka idu. Ne treba mi niko ko neće srcem i dušom biti tu za klub. Ima pozitivnih ljudi u Upravi koji su došli da pomognu i odvajaju svoje vrijeme za Želju. Ne znam koliko igrača hoće raskid. Tražit ćemo nove igrače po pozicijama na kojim pojedinci odu. Ne treba biti ni negativan, a ni previše optimističan. Šuti, radi, hrabro uđi u taj posao, ali naravno ni to samo neće pomoći, treba nam i znanja. Pametniji sam u nekim stvarima nego kad sam tu bio prvi put, to su mi bile prve utakmice u trenerskoj karijeri, a nakon toga sam ih vodio oko 180. Meni je ovakva situacija da dignem nešto na veći nivo. Neko to cijeni više, neko manje, ali to mi je motivacija, vjerujte”, poručio je za kraj Mulalić.
Tako je Edise
Edis je lud
Edis je jak
Edis je Zeljin Manijak
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jel trenutno igra u Zelji ili je bivsi igrac?GradKamena2 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 19:19Jači bi odma bili još bar 20 %Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 19:17Jel cemu?GradKamena2 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 19:12Prođe li nam jedna šema sa jednim igračem iz Sarajeva,u plavom dijelu grada ce bit suicida.![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Pobogu zar željo ima igrače koji bi nama bili pojačanja?Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 19:22Jel trenutno igra u Zelji ili je bivsi igrac?![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zato i pitam jel bivsi?Rigoletto je napisao/la: ↑09 jan 2022, 19:30Pobogu zar željo ima igrače koji bi nama bili pojačanja?![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
U Zelji nema igraca za kojeg bi bili jaci 20% to je sigurnoAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 19:30Zato i pitam jel bivsi?![]()
E cuj Secerovic veliko pojačanje i to za napadacki fudbal kakav planiraju igrati. Pa jel se ovo neko zeza?
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zamisli komentarišeš pojačanja najtrofejnijeg kluba u državi, a klub ti ima 10 mil + dugova

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da bi se napadalo prvo treba zaustaviti protivnički napad. Znači mora se prvo oduzeti lopta od protivničkih igrača.NotOccasionalFan je napisao/la: ↑09 jan 2022, 21:00Hahaahaha, Secerovic nije kreativan ni kad kucu treba okreciti
15 miliona +GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jan 2022, 21:21Zamisli komentarišeš pojačanja najtrofejnijeg kluba u državi, a klub ti ima 10 mil + dugova![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.