Kako ovi ljudi prave dobar klip

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma ovcina je jedan od onih igraca sto bi rado svako pokupio iz lige, trkac i borac... super pojacanje ako dodje.
Prvo, mislim da mmf prvi put nije odobrio kredit, aobrijanopile je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:29Ja ne mogu vjerovati da ovde jos ljudi pričaju o nekom ratu. Je li se vi zezate? Sve dok nam austrijske, njemačke, italijanske, ruske banke daju kredite, ako nam MMF daje kredite i zadužuju nas sve više, mi ovde pricamo o nekakvom ratu. Mislite da bi te banke i njihove države dozvolile da izgube milijarde u kreditima i kamatama? Stranka koja je najveći gubitak u saradnji sa svoji pajdasima sa kojima vec desetljećima istu matricu vrte, bacaju priču o ratu, a ne pričaju da su sve životne namirnice poskupile u prosjeku od 100 do 300%.fks74 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:21Nije to priča za sirotinju, mi smo na ivici rata. Nadam se da će razum prevagnuti ali treba biti oprezan.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:10
Kakav rat, priča za sirotinju sitnog zuba. Pet godina se najavljuje rat, odnosno vrši obično spinovanje. Šta misliš kako bi neko od njih trojice sakupljao glasove i poene da ne udara po nacionalističkim stvarima?
Kakav ba rat? Gamad nas dovelo do dna I sad bacaju suplju za neuko stanovništvo ove napaćene države.
Desno krilo. U Trebinju i beka, nema Halida, dobio je crveni protiv Veleza. A i nek se bore za poziciju, Oremus je stranac a nije bolji ni od jednog, njega bismo se onda trebali rijesit.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 jan 2022, 16:52gdje bi Ovčina igrao? ne bi bilo fer prema Šabanoviću da ga istjeramo iz prve postave nakon jako dobre polusezone.
Sutra je pres u 11 na kojem će se i Mirvić obratiti sa trenerom + prozivka igrača pa kontam da će sve tad biti?
Jeftina rezerva pidri, igrac za rotacijuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jan 2022, 15:43Ma dobro neko neki dan napisa,kod novog trenera svi krecu od 0
@Maroon99 ne sluti![]()
Ovčina produzuje u Veležu,uz povećanje plate, izvinite na upadu,da se ne nadate previše, pozdrav drugovinapoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 16:55Desno krilo. U Trebinju i beka, nema Halida, dobio je crveni protiv Veleza. A i nek se bore za poziciju, Oremus je stranac a nije bolji ni od jednog, njega bismo se onda trebali rijesit.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 jan 2022, 16:52gdje bi Ovčina igrao? ne bi bilo fer prema Šabanoviću da ga istjeramo iz prve postave nakon jako dobre polusezone.
Jest se moj qurac zahvalio, dosao bi on nazad pjeske da je kontaktiran !
Cek,jel to fkt kontaktiran?Maroon99 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 16:56Jeftina rezerva pidri, igrac za rotacijuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jan 2022, 15:43Ma dobro neko neki dan napisa,kod novog trenera svi krecu od 0
@Maroon99 ne sluti![]()
Ma svi to gledaju prvo, normalna pojava kod nas jbg