Pa u tvome gradu i dalje ima bruku ruševina koje niko ne dira buraz , evo imamo smrtni slučaj . Ja uvijek krećem od svog dvorišta , a u tvom dvorištu itekako ima dosta posla da se sredi .BenWhite je napisao/la: ↑09 jan 2022, 15:02Hahaha wtf? Kakve je imam veze sa ovim? Na kakvim si ti opijatima?bombaysaphire je napisao/la: ↑09 jan 2022, 14:53Brini se ti o mitomaniji dežurni , a u tvome gradu pade mrtva glava ...
Za tebe su krivci sigurno oni drugi![]()
Neslužbeno doznajemo kako se radi o muškoj osobi koja je u ruševinu ušla tragajući za starim željezom. U trenutku kada je muškarac izvukao dio željeza iz ruševina, na njega se obrušio zid koji ga je zatrpao i usmrtio. Vatrogasci su nakon izvlačenja stradalog napustili mjesto nesreće, a tijelo su odvezli mrtvozornici. Tu su i dalje djelatnici policije.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
U kojem gradu, koji nivo?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Diskretna matematika
Zadnja izmjena: EC3, dana/u 09 jan 2022, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ako ti ne mogu pomoći videozapisi Adisa Nukića, ne može ti ni bog pomoć
Izmedju ostalogArtemisFowl je napisao/la: ↑09 jan 2022, 15:32Ako ti ne mogu pomoći videozapisi Adisa Nukića, ne može ti ni bog pomoć

Poslao sam mu kontakt bivseg asistenta sa FITa Emira, mislim da bude u Sa sad, lik je Tito za instrukcije...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- AshburtonG
- Kontakt:
Jel to onaj "selam alejkum"?ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 jan 2022, 15:32Ako ti ne mogu pomoći videozapisi Adisa Nukića, ne može ti ni bog pomoć
3 matematike sam uz njegovu pomoc polozio.

Nema jaceg u ovom dijelu evropeAshburtonG je napisao/la: ↑09 jan 2022, 15:44Jel to onaj "selam alejkum"?ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 jan 2022, 15:32Ako ti ne mogu pomoći videozapisi Adisa Nukića, ne može ti ni bog pomoć
3 matematike sam uz njegovu pomoc polozio.![]()

- AshburtonG
- Kontakt:
Allah ga nagradio. Njemu je dzennet zagarantovan 100%.
Toni Milun goat
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Jos pjevao na onom nekom "skrivenom" partiju jednom cini mi se 

Treba čitati clanak. Rekao je da ne pjeva poslije tog partija

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mescini momak hoce sve guzovace, cim on nece da radi, a samo gleda gdje je kolika plata, nema njemu pomoci

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ne znam zasto otkriva privatne razgovorekraljttbvb je napisao/la: ↑09 jan 2022, 18:16Mescini momak hoce sve guzovace, cim on nece da radi, a samo gleda gdje je kolika plata, nema njemu pomoci![]()

-
- Kontakt:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
To je taj, legenda FET-aAshburtonG je napisao/la: ↑09 jan 2022, 15:44Jel to onaj "selam alejkum"?ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 jan 2022, 15:32Ako ti ne mogu pomoći videozapisi Adisa Nukića, ne može ti ni bog pomoć
3 matematike sam uz njegovu pomoc polozio.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.