meni dvije najjače teme na forumu hahaah

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
PriznajuEC3 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 19:40Da sam zavrsio medicinsku isao bih u inostranstvo sigurno a ovako ne znam ni kakvi poslovi su dostupni sa gimazijom a prekvalifikacije ne priznaju vise koliko sam cuo.OldFashioned je napisao/la: ↑08 jan 2022, 19:33Najlakše sjedit' kući i govorit', ne može...
Teško jeste ali nije baš nemoguće kao što se predstavlja.
Ako već misliš ostajat' ovdje, onda radi nešto u početku, ne biraj dok ne stekneš radnu naviku.
Lakše je sa poslom tražiti posao bolji ili u struci. Kuća i kafenisanje će te pojesti.
Nemas ti pojma sta su dobre teme
Thanks bro
Zapratila Rada. Čuješ se ti s njom ili stoji onako
.
Brini se ti o mitomaniji dežurni , a u tvome gradu pade mrtva glava ...
Hahaha wtf? Kakve je imam veze sa ovim? Na kakvim si ti opijatima?bombaysaphire je napisao/la: ↑09 jan 2022, 14:53Brini se ti o mitomaniji dežurni , a u tvome gradu pade mrtva glava ...
Za tebe su krivci sigurno oni drugi![]()
Neslužbeno doznajemo kako se radi o muškoj osobi koja je u ruševinu ušla tragajući za starim željezom. U trenutku kada je muškarac izvukao dio željeza iz ruševina, na njega se obrušio zid koji ga je zatrpao i usmrtio. Vatrogasci su nakon izvlačenja stradalog napustili mjesto nesreće, a tijelo su odvezli mrtvozornici. Tu su i dalje djelatnici policije.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 45 gostiju.