bilo da je otisao u Sarajevo ili Zrinjski opet bi rekao drago mi je sto sam u najvecem klubu u drzavi, to bukvalno svaki fudbaler govori jer nije niko visok IQ u pitanju.Napapijri je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:19Pogrijesio je kod najveci jer najtrofejniji ne znaci nuzno i najveci, nisu bez razloga to dva pojma. Misljenja sam da je pojam najveci cisto subjektivne prirode, a najtrofejniji je svakako ono objektivno i slazem se da tada nije pogrijesio. Ovo prvo je ono sto nekima smeta, sto je opet razumljivo, ali nije razlog da se kvalitetan igrac ne dovede.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije to nikakva prica za sirotinju,dovoljno je jedan incident u ovakvoj atmosferi i to vise niko ne zaustavi.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:10Kakav rat, priča za sirotinju sitnog zuba. Pet godina se najavljuje rat, odnosno vrši obično spinovanje. Šta misliš kako bi neko od njih trojice sakupljao glasove i poene da ne udara po nacionalističkim stvarima?
Ali evo da je tako kao sto ti kazes oni na taj nacin sakupljaju poene vec 25 god zato smo tu gdje jesmo i nista nam ne napreduje pa tako ni sport.
Nevjerovatno je da se uopšte o ovome i polemiše. Pa bukvalno nema igrača koji kada dođe kod nas ili Želju ne kaže došao sam u najveći i najbolji klub u državiSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:22bilo da je otisao u Sarajevo ili Zrinjski opet bi rekao drago mi je sto sam u najvecem klubu u drzavi, to bukvalno svaki fudbaler govori jer nije niko visok IQ u pitanju.Napapijri je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:19Pogrijesio je kod najveci jer najtrofejniji ne znaci nuzno i najveci, nisu bez razloga to dva pojma. Misljenja sam da je pojam najveci cisto subjektivne prirode, a najtrofejniji je svakako ono objektivno i slazem se da tada nije pogrijesio. Ovo prvo je ono sto nekima smeta, sto je opet razumljivo, ali nije razlog da se kvalitetan igrac ne dovede.

Sad će reć za nas isto ovo što je rekao za kone. Šta oni znaju bgt, plaćenici obični, i tako ih treba i gledati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Ja ne mogu vjerovati da ovde jos ljudi pričaju o nekom ratu. Je li se vi zezate? Sve dok nam austrijske, njemačke, italijanske, ruske banke daju kredite, ako nam MMF daje kredite i zadužuju nas sve više, mi ovde pricamo o nekakvom ratu. Mislite da bi te banke i njihove države dozvolile da izgube milijarde u kreditima i kamatama? Stranka koja je najveći gubitak u saradnji sa svoji pajdasima sa kojima vec desetljećima istu matricu vrte, bacaju priču o ratu, a ne pričaju da su sve životne namirnice poskupile u prosjeku od 100 do 300%.fks74 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:21Nije to priča za sirotinju, mi smo na ivici rata. Nadam se da će razum prevagnuti ali treba biti oprezan.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:10Kakav rat, priča za sirotinju sitnog zuba. Pet godina se najavljuje rat, odnosno vrši obično spinovanje. Šta misliš kako bi neko od njih trojice sakupljao glasove i poene da ne udara po nacionalističkim stvarima?
Kakav ba rat? Gamad nas dovelo do dna I sad bacaju suplju za neuko stanovništvo ove napaćene države.
Evo i oni tebe selame!
Ako pocne rat ono prva puškaranja (NE DAJ BOZE) koliko se ima vremena da se pobjegne dok sve ne zatvori po vasim procjenama? Ima li bar 7dana fore?
Pitam za jarana.
Pitam za jarana.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako bi Djokanovica prodali na kraju sezone, ne bi bilo lose ovog zaganjati.
Dobro čita igru protivnika, a i u napad se voli ukljucivati iz drugog plana. Pravi moderni DM.
https://www.transfermarkt.com/luka-mark ... ler/725516
Dobro čita igru protivnika, a i u napad se voli ukljucivati iz drugog plana. Pravi moderni DM.
https://www.transfermarkt.com/luka-mark ... ler/725516
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Normalno da je tako. Ove izjave su vazda proforme bile, ja ne znam ko njima pridaje neki značaj. Šta je trebao reći kad je potpisao? "Sretan sam što sam došao u Željezničar, veliki klub, ali veliko je i Sarajevo". Nije ovo samo kod nas, već u čitavom svijetu.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:22bilo da je otisao u Sarajevo ili Zrinjski opet bi rekao drago mi je sto sam u najvecem klubu u drzavi, to bukvalno svaki fudbaler govori jer nije niko visok IQ u pitanju.Napapijri je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:19Pogrijesio je kod najveci jer najtrofejniji ne znaci nuzno i najveci, nisu bez razloga to dva pojma. Misljenja sam da je pojam najveci cisto subjektivne prirode, a najtrofejniji je svakako ono objektivno i slazem se da tada nije pogrijesio. Ovo prvo je ono sto nekima smeta, sto je opet razumljivo, ali nije razlog da se kvalitetan igrac ne dovede.
Ko je profesionalac, to je totalno nebitno gdje je igrao, on će davati sve od sebe, gdje god bio.
Šta bi onda Morati trebali uraditi, objesiti ga, igrao za Real i Atletico. Ibrahimović igrao i za Inter, i za Milan, i za Juve. Ništa mrže mi nema od ovako nekih navijačkih šupljaka.
@Napapijri
Ko je najtrofejniji, taj je u tom trenutku i najveći. Kako bi došao do statusa "najvećeg", ako to ne dokazuje trofejima?
Sta ovo smecari napadaju HZ zbog nekog transparenta na mostu ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kakav incident kralju? Pa i opstaju na vlasti toliko dugo, zato što je narod neuk, glup i zatucan. Čim malo padne rejting po medijima, eto Dodika s nekom izjavom, eto Bakira, eto Čovića. Njima taj rat dođe kao bingo, jer zna da se krezavi narod pali samo na to.samoSA je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:27Nije to nikakva prica za sirotinju,dovoljno je jedan incident u ovakvoj atmosferi i to vise niko ne zaustavi.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:10Kakav rat, priča za sirotinju sitnog zuba. Pet godina se najavljuje rat, odnosno vrši obično spinovanje. Šta misliš kako bi neko od njih trojice sakupljao glasove i poene da ne udara po nacionalističkim stvarima?
Ali evo da je tako kao sto ti kazes oni na taj nacin sakupljaju poene vec 25 god zato smo tu gdje jesmo i nista nam ne napreduje pa tako ni sport.
Meni je Dodik običan populist, njega zanima samo da mlati pare i sebe ozbjeđuju, boli njega tuki za rat, genocid, Srbe itd. Boli ga kurko, ali mu treba nešto od toga da ostane na vlasti.
Narod ti je ogledalo vlasti, to zapamti. Znaš kad bi ova tei idiota mogla negdje drugo proći, u Njemačkoj, Austriji i ostalim normalnim zemljama? Tu se narod pobuni u roku od 24h.
Da ne idemo dalje, tema je naš klub.

- napoleon72
- Kontakt:
Rodjendanska parola jednom Hordasu, uz inicijale, al glupi novinari poletjeli da dizu tenzije. Ko se rodio 9.1. tesko njemu, ne smijes mu u javnosti cestitat rodjendan, odmah polete da pisu o provokacijama.
@obrijanopile upravo to, milioni stranog kapitala su se slili ovdje, i neko jos misli da je rat moguc. Predizborne igrice, ovako nam je zadnjih 25 god i opet neko misli da ce se nesta desit. Incidenti su moguci, al rat ne. Bio je incident u CG oko ustolicenja, bio je na KiM oko one akcije specijalaca, pa sta bi od svega?
Al odmakli smo od teme vala.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa jesu tad bili najtrofejniji

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Kakav rat na ovoj temi, treba katanac admin da stavi.
Secerovic nije vrijedan nikakvog videa, ni neke najave unaprijed.
Secerovic nije vrijedan nikakvog videa, ni neke najave unaprijed.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- napoleon72
- Kontakt:
Ma Secerovic bolji igrac od Palica, slabiji od npr Crepulje. Kako god upgrade je na toj poziciji. Ako se bude igralo 4231, Kapic i Peci bi mogli bit prva, Secerovic top rezerva.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Upravo to, izolovani incidenti, koji će biti isplanirani i već se planiraju, su mogući. To smo već vidjeli u CG i na Kosovu. Sve ostalo je za one koji su završili max četiri razreda osnovne, a takvih je, nažalost, većina u ovoj drzavi.napoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:51Rodjendanska parola jednom Hordasu, uz inicijale, al glupi novinari poletjeli da dizu tenzije. Ko se rodio 9.1. tesko njemu, ne smijes mu u javnosti cestitat rodjendan, odmah polete da pisu o provokacijama.
@obrijanopile upravo to, milioni stranog kapitala su se slili ovdje, i neko jos misli da je rat moguc. Predizborne igrice, ovako nam je zadnjih 25 god i opet neko misli da ce se nesta desit. Incidenti su moguci, al rat ne. Bio je incident u CG oko ustolicenja, bio je na KiM oko one akcije specijalaca, pa sta bi od svega?
Slazem ses tim da je se odmaklo od teme i predlažem ovima koji bi o ratu da naprave posebnu temu o ratu, a da ovde ne kvare sve ono pozitivno sto se trenutno dešava u klubu i oko kluba.
Sto se tice 9.1. i tu smo mi krivi. Doveli smo se dotle da sa na taj datum, kod nas, ne smije nista obilježiti jer tobože se odmah podržava manji entitet. A upravo je suprotno...
Evo i oni tebe selame!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mirvić i kompanija misli da jeste, tako da..
Sto je najtuznije, liku je izgleda rodjendan bio juce, 8.1. Hahahahanapoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:51Rodjendanska parola jednom Hordasu, uz inicijale, al glupi novinari poletjeli da dizu tenzije. Ko se rodio 9.1. tesko njemu, ne smijes mu u javnosti cestitat rodjendan, odmah polete da pisu o provokacijama.
Što se mene tiče, lično nemam problem sa izjavom Šećerovića, svaki igrač tako radi, dok sa druge strane, može biti Ngolo Kante, nikad ga voljeti neću radi činjenice da je igrao za anam one. Valjda su sposobni naći neke igrače koji se nisu kleli u želju.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa covjek ni dresa obukao nije ovdje ga vec otpisali, los, nikakav, greska, uzasno, a mi u takvoj situaciji da bilo ko dodje tesko moze biti losiji od ovih sto su do sada igrali i kako su igrali.
Ako ne vjerujete Mirvicu i ljudima sto je doveo onda ne vjerujete za sve, a ne Suljic nam je vrhunsko pojacanje, ovaj drugi je propast, a nisu ni dresa obukli. Polako, teren je jedino mjerilo sta vec nismo to naucili?
Ako ne vjerujete Mirvicu i ljudima sto je doveo onda ne vjerujete za sve, a ne Suljic nam je vrhunsko pojacanje, ovaj drugi je propast, a nisu ni dresa obukli. Polako, teren je jedino mjerilo sta vec nismo to naucili?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ja, sinoc je i bakljada bila hahahahaspezial je napisao/la: ↑09 jan 2022, 14:05Sto je najtuznije, liku je izgleda rodjendan bio juce, 8.1. Hahahahanapoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:51Rodjendanska parola jednom Hordasu, uz inicijale, al glupi novinari poletjeli da dizu tenzije. Ko se rodio 9.1. tesko njemu, ne smijes mu u javnosti cestitat rodjendan, odmah polete da pisu o provokacijama.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ko ce dočekati sutra i ta predstavljanja, prozivku, izjave, slike, najave......
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, Vanja8 i 57 gostiju.