A jest sto posto...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
amypitar je napisao/la: ↑09 jan 2022, 10:25Ne ja samo kazem da mi nismo svjesni šta nam Mirvic znaci.Treba covjeku spomenik dici.
Imamo najorganovovaniji i finansijski najstabilniji klub u drzaci pa i šire. Bez marke duga i bez repova sto je u Evropi rijetkost, a kamoli ovde.
Hvala ti Boze sto sam navijac Sarajeva.
Kakva negativnost mi ako ispostujemo Mirvica ,a covjek zna sta radi ,mi cemo imati i uradjen kamp i titule,sto ce drugi klubovi moci samo da sanjaju.
Ma razumijem ja to, drugo je kad nadjes Bosanca sa parama( nebitno jel multimilioner ili milijarder ili obicni) i nekog ko nema para a kurci se tudjim parama, da smo mi njega nasli u prvoj eri, kad je Tan dolazio sve bi ono bilo sto je planirano, a kusturice ibrakovici dino kunto panto sabrine ilijevski i tako ti... drugo je kad nadjes Osobu koja ulaze svoj sopstveni novac i koji je zeljan profita i uspjeha a ne onako samo reda radi... Ocito da Mirvic ima usadjenu radnu etiku, kao i zelja za uspjesima i ostalo.. Sto se tice toga ne sumnjam u njegov kvalitet i vjerujem da ce sve uciniti da postane uspjesan i u sportiskoj ulozi, i vjerujem da ce doci i sponzori i drugi ulagaci sa njim.. kao i stadion na red... ovo sto radi do sada mi se svidja i ovo je prava odlika vlasnika i direktora kluba ili firme nebitno... a ne dodjes jednom u 3 godine nije to isto...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa ne nosi milione u djepu niti daje na ruke kad se ugovor potpisenapoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 09:40Ma.kakav rat, ovo ulaganje Mirvica ti je dokaz da se radi o predizbornoj kampanji. Bas bi neko dolazio s milionima u ratnu zonu i bacio pare tek tako, to bi bio izuzetno glup potez. A da je Mirvic glup, ne bi bio takav bogatas.
A fudbal nam rinaka i ovako a mogu misliti sada ,pa cak i da se ne zarati u ovakvoj atmosferi ganjat loptu.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Izgleda da jeste...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
https://fb.watch/aqsoQOb1KG/
Eto vam video
Odlican post, slazem se, trebamo covjeku biti zahvalni do groba na ovome sta radi u ovakvim okolnostima.
Shinjiji Kagawa reaguj Mirviću

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Slazem se,tako nam je evo od rata zato i nema ulaganja kako u terene tako ni u klubove opcenito zato i jesmo zadnja liga koja jos po blatu ganja loptu
Mi mozemo biti zahvalni od Tana pa evo do Mirvica svima.
Neka ide u najveći i najtrofejniji klub u BiH, kako je rekao nekad. Pakaš od čovjeka
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Hoce li nam Secerovic reci, lijepo je doci u drugi najveci klub u Sarajevu, kad potpise? Feces plavi!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Rekao je najtrofejniji, i jedan od najvecih, i momak nista nije pogrijesio. Prije 4 godine je Zeljeznicar bio najtrofejniji klub, a sigurno da je i jedan od najvecih, svidjalo se to nama ili ne. Najveci nije, drugi najveci sigurno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Uz posiljku secera koja nam dolazi iz daleke zemlje Armenije dolazi jos jedna posiljka u paketu da se izvine navijacima i objasne da smo mi ipak najveci klub u drzavi. Zato se snima i spot, zato ce tu biti navijaci prisutni da malo uhvate za vrat ako bude trebalo. Drugi u paketicu je...
-
- Kontakt:
Kad smo već počeli o Makedoncima, moja želja bi bio Remzifaik Selmani.
On je kapacitet da ovdje eksplodira, nešto kao što je Krste napravio nakon svog dolaska. Čovjek je špic, može igrati i krilo, ali je prvenstveno špic.
Ističe mu ugovor na ljeto 2022. godine, dakle sad bi se mogao otkupiti za neku siću. Mirčevski kojeg je Vasoski vodio u Akademiji je sad prekrupan zalogaj, a ovaj definitivno još nije. Do ljeta će postati.
Igra za Renovu, ima 24 godine, puno prije bih pokušao njega dovesti nego neke veterane koji se ovdje spominju.
On je kapacitet da ovdje eksplodira, nešto kao što je Krste napravio nakon svog dolaska. Čovjek je špic, može igrati i krilo, ali je prvenstveno špic.
Ističe mu ugovor na ljeto 2022. godine, dakle sad bi se mogao otkupiti za neku siću. Mirčevski kojeg je Vasoski vodio u Akademiji je sad prekrupan zalogaj, a ovaj definitivno još nije. Do ljeta će postati.
Igra za Renovu, ima 24 godine, puno prije bih pokušao njega dovesti nego neke veterane koji se ovdje spominju.
Jao LeMdru treba dovesti i parkirati ga pred istok.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kakav rat, priča za sirotinju sitnog zuba. Pet godina se najavljuje rat, odnosno vrši obično spinovanje. Šta misliš kako bi neko od njih trojice sakupljao glasove i poene da ne udara po nacionalističkim stvarima?
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pogrijesio je kod najveci jer najtrofejniji ne znaci nuzno i najveci, nisu bez razloga to dva pojma. Misljenja sam da je pojam najveci cisto subjektivne prirode, a najtrofejniji je svakako ono objektivno i slazem se da tada nije pogrijesio. Ovo prvo je ono sto nekima smeta, sto je opet razumljivo, ali nije razlog da se kvalitetan igrac ne dovede.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nije to priča za sirotinju, mi smo na ivici rata. Nadam se da će razum prevagnuti ali treba biti oprezan.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:10Kakav rat, priča za sirotinju sitnog zuba. Pet godina se najavljuje rat, odnosno vrši obično spinovanje. Šta misliš kako bi neko od njih trojice sakupljao glasove i poene da ne udara po nacionalističkim stvarima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.