Evo, drug mi poslao
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U odnosu na palica, jeste, ako je jeftin plus domaci igrac moze posluzit sa Andrejom na zadnem veznom...nama treba dobar bek, krilo i napadac...
Ma.kakav rat, ovo ulaganje Mirvica ti je dokaz da se radi o predizbornoj kampanji. Bas bi neko dolazio s milionima u ratnu zonu i bacio pare tek tako, to bi bio izuzetno glup potez. A da je Mirvic glup, ne bi bio takav bogatas.
Mozda mi ne zivimo u istoj drzavi.napoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 09:40Ma.kakav rat, ovo ulaganje Mirvica ti je dokaz da se radi o predizbornoj kampanji. Bas bi neko dolazio s milionima u ratnu zonu i bacio pare tek tako, to bi bio izuzetno glup potez. A da je Mirvic glup, ne bi bio takav bogatas.
Ne ja samo kazem da mi nismo svjesni šta nam Mirvic znaci.Treba covjeku spomenik dici.
Samo mu treba dati vremena jer ne može sve sam, dodatni napredak ćemo vidjeti ako uspije dovesti sponzore iz Amerike.amypitar je napisao/la: ↑09 jan 2022, 10:25Ne ja samo kazem da mi nismo svjesni šta nam Mirvic znaci.Treba covjeku spomenik dici.
Imamo najorganovovaniji i finansijski najstabilniji klub u drzaci pa i šire. Bez marke duga i bez repova sto je u Evropi rijetkost, a kamoli ovde.
Hvala ti Boze sto sam navijac Sarajeva.
Kakva negativnost mi ako ispostujemo Mirvica ,a covjek zna sta radi ,mi cemo imati i uradjen kamp i titule,sto ce drugi klubovi moci samo da sanjaju.
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 17 gostiju.