Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hodža
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la hodža » 30 jan 2011, 17:00

Ragazzidelsud87! je napisao/la:Explodiro je ! :D

U revanšu zabija 3 komada ! :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 30 jan 2011, 17:01

hahahha Džeko za 3 glave veci od Silve
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 30 jan 2011, 17:01

moje misljenje utakmica bez veze dzeko dao go i to je sve sto je dobro uradio u 90 minuta

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 30 jan 2011, 17:01

roy_makaay je napisao/la: To znači da si ti jedan isfrustrirani hejter
Kojom logikom ? Citiram "Šbblklljhjabha rakija ... bljkhua DA" . Mislim da ni Paja nema takav upper-hand u diskusiji .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 jan 2011, 17:02

Sad se oslobodio pritiska ... bice jos golova.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 30 jan 2011, 17:02

Osnovno pravilo finog dijaloga je da nemožete(pojedini forumaši) nekoga zvati pljuvačom ako iznese svoj stav koji se razlikuje od vašeg.Drago mi je zbog Džeksona,ali igra kompletne ekipe je ta koja je zaista slaba.Super da je došao prvijenac ali suštinski se ništa ne mijenja,ekipa ne igra za njega a on je taj koji je doveden da daje golove.Svi glumataju zvjezdice ,a prvi i tako reći jedini dobar ubačaj je bio gol.I što jedan reče trebat će još vremena da Edo nadođe,jer ovi bekovi i stoperi nisu iz Gladbaha,Majnca.......

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 30 jan 2011, 17:02

Virtu4l je napisao/la:
Sir Matt je napisao/la:Ne znam zašto se svaki objektivniji pogled na Džeku okarakteriše kao 'hejtanje' . Ako je odigrao za Q , a jeste , zašto to niko neda reći . Dao je gol ? Dao sam i ja danas u prijateljskoj utakmici ali nisam potrčao 70m ?! Šta bi to moglo značiti ?
Zato što takvi kao ti broje apsolutno sve, svaki loš prijem lopte, svaki ofsajd, za svaku polušansu govore da je promašio zicer, se da loše kreće, da je ovo, da je ono... e zato mi je drago što je zabio, nije ni zbog Edina, ni zbog mene, ni zbog Redžepagića... drago mi je zbog VAS gospodo, da napokon shvatite koliko ste ograničeni i koliko vam smeta tuđi uspjeh... pa makar to bio i rođeni brat...

Edin se toliko trudi, nakon svakog lošeg poteza se vidi veliko razočarenje na njegovom licu, to mi jako smeta, jer svi znamo kako mu je i koliku ima želju da uspije... a vi pljujete li pljujete...
Pa sta ako pljuje, ima pravo na to, fino ga ignorises k'o ja i mirna Bosna.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 30 jan 2011, 17:02

Na Bluemoon ista situacija..

Cijelo vrijeme dok je utakmica trajala ovi ga pljuvali i sad ga hvale skroz :)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 jan 2011, 17:02

Ja bi sve pobanovao k'o bilo sta kaze protiv Dzeke.Znam da zvuci "ludo" al' covjek je toliko zaduzio ovu zemlju da bi mu pojedinci kenjali preko foruma.Sve neki igraci u kojima cuci talenat.

Zeludac me zaboli citajuci ovo Allahami.Koji vam je vise qqrac.Lijecite drugacije komplexe il' sta vec.

Ko mu zlo mislio o qrcu mu visio.
Svaka cast majstore,ono nije bilo lahko pogoditi.Trudis se,trcis,vracas u odbrani.

Dominiras
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 30 jan 2011, 17:03

Kojih svih go.vana i debila ima na ovom forumu, to nije normalno. :shock:

Toliko serete al barem isto pojedete vlastita gov.na skoro odmah posle.

Sto se tice Dzeke danas, bio je srednja zalost kao i vecina igraca City-a osim mozda Richardsa i Silve.

Teren katastrofa, a na to nisu navikli igraci City-a dok igraci Notts County jesu jer igra tu skoro svaki vikend lokalna ragbi ekipa.

Inace veliki problem City-a generalno na sredini terena je sto nemaju kreativnost osim Davida Silve.
Zadnja izmjena: Pauk, dana/u 30 jan 2011, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 jan 2011, 17:03

Čestitke Edinu na prvijencu(kapa dolje za prodor i asistenciju Richardsa). Ovo je ono što je Edinu trebalo - pogodak na Otoku, pa makar to bilo i u utakmici sa niželigašem. Mislim da je i Mancini više odahn'o zbog toga što je Edin zabio, negoli što su uopšte izjednačili rezultat, te je žargonski rečeno odradio onu bosansku:"fala qrcu" :mrgreen: . Inače, utakmica za zaborav za svakog igrača City-ja; jednostavno niko nije odigr'o na nivou, počevši od Harta, pa do Džeke(ipak je postig'o gol, pa je on i najzaslužniji što nisu ispali). Drago mi je najviše zbog forumaša sa nickom @Deluxe ili tako nešto, jer je i prije govorio kako je Džeko promašaj, kako nema pojma, kako se nije vidio protiv Wolverhamptona, jer je očigledno da to nije bio govor objektivnosti, već neki drugi govor(nisam jedini primijetio). Da je teren bio bolji, sigurno bi bilo više upotrebljivih lopti, pa bismo možda vidjeli i više golova u mreži Nots County-ja, al' ni ovako nije loše(barem individualno kada je Džeko u pitanju).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 30 jan 2011, 17:04

Ajde ba, odHebite svi u skokovima! Dzeko igra u premijer ligi, i nije tamo bezveze, ne daju se tolike pare bezveze, i ne bi on bio to sto jeste da ne valja i da ne zna igrat. Momak je tek doso u novi klub, ne zna saigrace, ne zna sta od koga ocekivat, i sta treba? Da zabija 3 gola po utakmici, il da uzima sam loptu i dribla i mangupise se??? Momak igra koliko moze, i koliko je to normalno, treba mu vremena da se aklimatizuje i privikne.

Sve neki strucnjaci, svi sve znate...99% ljudi ovdje nikad nije igralo bilo koji sport ni amaterski, da ne govorim profesionalno. Onda serete, a ne znate o cemu pricate. Nizeligasi ne pobijede sami sebe, ko god je sportista to zna, i nije nikakva sramota igrat sa njima, takve utakmice znaju bit najteze, lopta je okrugla. Popustite zato momka nek igra, i ako ne znate uzivat u tome da konacno imamo jednog igraca na svjetskom nivou, nemojte ga ni gledat. I ja vidim da nije u najboljoj formi, al brate, nas je, drag je, ne moram se srat po njemu..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jan 2011, 17:04

Virtu4l je napisao/la:
Sir Matt je napisao/la:Ne znam zašto se svaki objektivniji pogled na Džeku okarakteriše kao 'hejtanje' . Ako je odigrao za Q , a jeste , zašto to niko neda reći . Dao je gol ? Dao sam i ja danas u prijateljskoj utakmici ali nisam potrčao 70m ?! Šta bi to moglo značiti ?
Zato što takvi kao ti broje apsolutno sve, svaki loš prijem lopte, svaki ofsajd, za svaku polušansu govore da je promašio zicer, se da loše kreće, da je ovo, da je ono... e zato mi je drago što je zabio, nije ni zbog Edina, ni zbog mene, ni zbog Redžepagića... drago mi je zbog VAS gospodo, da napokon shvatite koliko ste ograničeni i koliko vam smeta tuđi uspjeh... pa makar to bio i rođeni brat...

Edin se toliko trudi, nakon svakog lošeg poteza se vidi veliko razočarenje na njegovom licu, to mi jako smeta, jer svi znamo kako mu je i koliku ima želju da uspije... a vi pljujete li pljujete...
A ti ko biva od rumenih ocekujes odusevljenje Dzekine igre.Nesto slicno kao sto blue hatovci rasprdjavaju na temi gdje ni oni nisu sigurni zato sto im ljubimac ili iz njihovog plemena nije pozvan na prizivanje kise. :lol:
Inace Dzeko dominira.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jan 2011, 17:04

Joj invazije statusa na facebooku.
DZEKOOOOOOOOOOOO
BRAVO EDINE MAJSTOREEEEEEEE
DZEKOOOO, DIJAMANT !! :lol:

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 30 jan 2011, 17:04

Sir Matt je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la: To znači da si ti jedan isfrustrirani hejter
Kojom logikom ? Citiram "Šbblklljhjabha rakija ... bljkhua DA" . Mislim da ni Paja nema takav upper-hand u diskusiji .
Pa koga boli qrac što si ti danas u prijateljskoj utakmici dao gol,a sebe porediš s Džekom koji po tvom postu nije pretrčo 70m.Toliko o upper-hand diskusiji.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 30 jan 2011, 17:04

edinko je napisao/la:Na tebe i tvoje komenatere(frustrirane)i ovakve kao ti mogu reci samo jednu rijec-FUJ!

Gore je igrati protiv amatera vec protiv prvaka svijeta...svakom pametnom je jasno...
Samo sam realno napisao kako je Džeko odigrao. Džeko je dobio ocenu 6.5, mislim da ti je sve jasno. Da nije bilo gola ocena bi mu bila 5.5 ;) Ti govori fuj, ovo ono, ali buraz to je realnost.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jan 2011, 17:04

SVAKA CAST EDINE ....

Znam da nece moci ali zamolio bih sve one koji iz bilo kojeg razloga nevole sto ga Edin dade da se ne javljaju jedno vrijeme. Mi u Zenici slavimo ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 jan 2011, 17:05

roy_makaay je napisao/la:
To znači da si ti jedan isfrustrirani hejter,a da je on svoj tim ostavio u igri u FA kupu.
Stipu ga nek svrsava na Berbatova,a nas pacenike nek ostavi da slavimo Dijamanta 8-)
Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 30 jan 2011, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jan 2011, 17:05

MrShadow je napisao/la:Na Bluemoon ista situacija..

Cijelo vrijeme dok je utakmica trajala ovi ga pljuvali i sad ga hvale skroz :)
Par njih ga je kritikovalo i evo više se ne javljaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 30 jan 2011, 17:05

Edin nije nista ekstra odigro ali ne mozes reci da je bilo slabo. Kako su onda Barry, Milner, Jo, Zabaleta... odigrali?

Solidna partija dijamanta, nadam se da ce se malo osloboditi nakon gola.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Sheyi i 32 gosta.