Ragazzidelsud87! je napisao/la:Explodiro je !
U revanšu zabija 3 komada !

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ragazzidelsud87! je napisao/la:Explodiro je !
Kojom logikom ? Citiram "Šbblklljhjabha rakija ... bljkhua DA" . Mislim da ni Paja nema takav upper-hand u diskusiji .roy_makaay je napisao/la: To znači da si ti jedan isfrustrirani hejter
Pa sta ako pljuje, ima pravo na to, fino ga ignorises k'o ja i mirna Bosna.Virtu4l je napisao/la:Zato što takvi kao ti broje apsolutno sve, svaki loš prijem lopte, svaki ofsajd, za svaku polušansu govore da je promašio zicer, se da loše kreće, da je ovo, da je ono... e zato mi je drago što je zabio, nije ni zbog Edina, ni zbog mene, ni zbog Redžepagića... drago mi je zbog VAS gospodo, da napokon shvatite koliko ste ograničeni i koliko vam smeta tuđi uspjeh... pa makar to bio i rođeni brat...Sir Matt je napisao/la:Ne znam zašto se svaki objektivniji pogled na Džeku okarakteriše kao 'hejtanje' . Ako je odigrao za Q , a jeste , zašto to niko neda reći . Dao je gol ? Dao sam i ja danas u prijateljskoj utakmici ali nisam potrčao 70m ?! Šta bi to moglo značiti ?
Edin se toliko trudi, nakon svakog lošeg poteza se vidi veliko razočarenje na njegovom licu, to mi jako smeta, jer svi znamo kako mu je i koliku ima želju da uspije... a vi pljujete li pljujete...
A ti ko biva od rumenih ocekujes odusevljenje Dzekine igre.Nesto slicno kao sto blue hatovci rasprdjavaju na temi gdje ni oni nisu sigurni zato sto im ljubimac ili iz njihovog plemena nije pozvan na prizivanje kise.Virtu4l je napisao/la:Zato što takvi kao ti broje apsolutno sve, svaki loš prijem lopte, svaki ofsajd, za svaku polušansu govore da je promašio zicer, se da loše kreće, da je ovo, da je ono... e zato mi je drago što je zabio, nije ni zbog Edina, ni zbog mene, ni zbog Redžepagića... drago mi je zbog VAS gospodo, da napokon shvatite koliko ste ograničeni i koliko vam smeta tuđi uspjeh... pa makar to bio i rođeni brat...Sir Matt je napisao/la:Ne znam zašto se svaki objektivniji pogled na Džeku okarakteriše kao 'hejtanje' . Ako je odigrao za Q , a jeste , zašto to niko neda reći . Dao je gol ? Dao sam i ja danas u prijateljskoj utakmici ali nisam potrčao 70m ?! Šta bi to moglo značiti ?
Edin se toliko trudi, nakon svakog lošeg poteza se vidi veliko razočarenje na njegovom licu, to mi jako smeta, jer svi znamo kako mu je i koliku ima želju da uspije... a vi pljujete li pljujete...
Pa koga boli qrac što si ti danas u prijateljskoj utakmici dao gol,a sebe porediš s Džekom koji po tvom postu nije pretrčo 70m.Toliko o upper-hand diskusiji.Sir Matt je napisao/la:Kojom logikom ? Citiram "Šbblklljhjabha rakija ... bljkhua DA" . Mislim da ni Paja nema takav upper-hand u diskusiji .roy_makaay je napisao/la: To znači da si ti jedan isfrustrirani hejter
Samo sam realno napisao kako je Džeko odigrao. Džeko je dobio ocenu 6.5, mislim da ti je sve jasno. Da nije bilo gola ocena bi mu bila 5.5edinko je napisao/la:Na tebe i tvoje komenatere(frustrirane)i ovakve kao ti mogu reci samo jednu rijec-FUJ!
Gore je igrati protiv amatera vec protiv prvaka svijeta...svakom pametnom je jasno...
Stipu ga nek svrsava na Berbatova,a nas pacenike nek ostavi da slavimo Dijamantaroy_makaay je napisao/la:To znači da si ti jedan isfrustrirani hejter,a da je on svoj tim ostavio u igri u FA kupu.Sir Matt je napisao/la:Ne znam zašto se svaki objektivniji pogled na Džeku okarakteriše kao 'hejtanje' . Ako je odigrao za Q , a jeste , zašto to niko neda reći . Dao je gol ? Dao sam i ja danas u prijateljskoj utakmici ali nisam potrčao 70m ?! Šta bi to moglo značiti ?
Par njih ga je kritikovalo i evo više se ne javljaju.MrShadow je napisao/la:Na Bluemoon ista situacija..
Cijelo vrijeme dok je utakmica trajala ovi ga pljuvali i sad ga hvale skroz