MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 jan 2022, 22:07Šta bi na tabiji večeras? Jel to neka ložiona ili...?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 jan 2022, 22:07Šta bi na tabiji večeras? Jel to neka ložiona ili...?
Hvala buraz. Ja k'o francuska sobarica, yebaji ga.Rule_hz je napisao/la: ↑08 jan 2022, 22:08MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 jan 2022, 22:07Šta bi na tabiji večeras? Jel to neka ložiona ili...?
Ma loziona brate, sta ce biti, tek za sutra je to najavljeno, opcenito sto znamo vec par dana mujakic i secerovic, ili jedan od njih dvojice secerovic... ponedeljak, trener, a niko da kaze i objavi jel sta sa topicem bilo...
MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 jan 2022, 22:11Hvala buraz. Ja k'o francuska sobarica, yebaji ga.Rule_hz je napisao/la: ↑08 jan 2022, 22:08MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 jan 2022, 22:07Šta bi na tabiji večeras? Jel to neka ložiona ili...?
Ma loziona brate, sta ce biti, tek za sutra je to najavljeno, opcenito sto znamo vec par dana mujakic i secerovic, ili jedan od njih dvojice secerovic... ponedeljak, trener, a niko da kaze i objavi jel sta sa topicem bilo...
Samo nek se dolazi. Od pojedinih vedeta sam čir na dvanaestercu fasov'o.Rule_hz je napisao/la: ↑08 jan 2022, 22:16
Kad dodje kapitalno pojacanje na poruku sa brojem clanske
Ma vala ni ja vise ne znam sta da mislim o njemu. Opravdavao sam ga cijelu polusezonu, doduse frajer je i dosta vremena igrao krilo al mi je sam od sebe nekakav pogubljen, indisponiran pa na trenutke i nezaintersovan..
Jesenas, nakon što je kao špic uhvatio jedan fin kontinuitet nastupa i golova, Sablić ga prebacio na krilo
Pidro izgleda dobro kad hoce, pod hitno dovesti jos 1 LB da se ne opusti kao do sad ,puca mu q kako igra jer evo 2 godine covjek nema konkurencije.johntravolta123 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 22:47Ja ne znam sta se navalilo na lijevog beka...
Pidro se dozvao i bio je konstantno dobar ako ne i najbolji.
Za repku u Americi odigrao dobro.
Ako ovako nastavi mogle bi se pare uzeti na njemu.
To se slazem sa tobom ...f0rest1946 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 23:05Pidro izgleda dobro kad hoce, pod hitno dovesti jos 1 LB da se ne opusti kao do sad ,puca mu q kako igra jer evo 2 godine covjek nema konkurencije.johntravolta123 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 22:47Ja ne znam sta se navalilo na lijevog beka...
Konkurencija je jako bitna za sve igrace![]()
Stoji to, ali moraš imati zamjenu za Pidru. Imamović vjerovatno to nije, Islamović izlazi iz teške povrede, tako da i sa njim si na klackalici. Dovedeš sad Markovića i imaš dvojicu odličnih bekova za ovu ligu, plus ako za Pidru dođe neka ponuda na ljeto imat ćeš već uigranog lijevog beka. Realno sljedeći su za prodaju Pidro, Đokanović i Šabanović, moraš im tražiti zamjene već sada.johntravolta123 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 22:47Ja ne znam sta se navalilo na lijevog beka...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], atomskaNavika, boki86, broj6, Fudo, lakilone, MaroonBjelave, mosarajvosa83, OsmanhodzicBuco, Samozdravlje, tajsamja, umrobihzbogtebe1946 i 183 gosta.