FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima i Vicko Ševelj, nemojte na njega zaboraviti 

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Sta kazete za Boju?

-
- Kontakt:
On to treba tek za iducu sezonu da radi, sad ima sta ima. Tek kad snimi ekipu onda moze donositi odluke u vezi ko ostaje odnosno koga dovesti.feniksptica je napisao/la: ↑08 jan 2022, 21:01Dovodimo igrace prije nego je trener i dosao. I onda poslije opet tjeramo trenera prije svih igraca i ostalih. Nikad da naucimo.
Ne ulazeci u to dobri losi igraci, al valjda i trener treba tu nesto aminovati, a sumnjam da ga je ko pitao za Suljica pa vjerovatno i Secerovica
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E yebiga sad, eto on nije znao da imaju 2 dogovorena igrača, ako mu odgovaraju da će potpisati odmah. De ba, mojne suplje, nije ni Vasoski lud..feniksptica je napisao/la: ↑08 jan 2022, 21:01Dovodimo igrace prije nego je trener i dosao. I onda poslije opet tjeramo trenera prije svih igraca i ostalih. Nikad da naucimo.
Ne ulazeci u to dobri losi igraci, al valjda i trener treba tu nesto aminovati, a sumnjam da ga je ko pitao za Suljica pa vjerovatno i Secerovica
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Izgleda trasu će aBd biti interesantno 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Moram priznati za sada fenomenalan posao Mirvića i Kepčije. Sretno makedoncu na klupi, još ako se dogovor sa Avramovskim postigne, to će biti pun pogodak. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Plava takodjer

1946-1987
NazorUso je napisao/la: ↑06 jan 2022, 15:46https://www.transfermarkt.com/daniel-av ... ler/193289
✍![]()
A REKAO SAM DA JE SAMO PITANJE VREMENA

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Daj Bože da dođe do tih slatkih muka, ali kako sad ukomponovati Ševelja, Đokanovića, Kapića, Bodula i Avramovskog?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Fino, Bodul noga, ostali nek se tuku za prvih 11.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 21:47Daj Bože da dođe do tih slatkih muka, ali kako sad ukomponovati Ševelja, Đokanovića, Kapića, Bodula i Avramovskog?
Ne smijem ni pomisliti u narednoj sezoni kakvu ce ekipu napraviti Mirvic.
Tek kad se oslobodimo škarta,pa na ovu ekipu jos dograditi ekipu.
Tek kad se oslobodimo škarta,pa na ovu ekipu jos dograditi ekipu.
Iskreno dao bi momku sansu jos pola sezone ali realno gledano nisam siguran da moze dobiti neku specijalnu priliku da se pokaze pogotovo sada kad dolaze novi igraci na njegovoj poziciji ,ako cemo realno on kod trenera koji ga je doveo nije mogao da bude prvi izbor sta ocekivati kod nekoga ko ga ne poznaje.
Plus sto je stranac a ja se vodim cinjenicom ako vec imamo stranca da on mora biti od domaceg igraca.Mi smo u situaciji da nam ni jedan stranac(sem Fanima) nije bolji od ovih i to je problem,ja da se pitam sve bi sve trenutne strance raspustio jel nicemu vise ne doprinose od nasih "lokalaca" a morali bi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Đokanovic prvih 11, Ševelj sad za sad klupa, ali svakako ce imati svoju minutažu na dva fronta, jer pored zadnjeg veznog može igrati i stopera.Svaki od trojca Kapić, Bodul i Avramovski najbolje se snalazi na ofanzivnom veznom.Vasoskom ce "olakšavajuca" okolnost biti sto Bodula nema do početka aprila, a kad odradi kaznu i vrati se u roster, bit ce vjerovatno na klupi neko vrijeme i povremeno ulaziti. Avramovski mu je miljenik za kojeg se on lično zalaže da dođe, tako da su neke stvari jasne.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 21:47Daj Bože da dođe do tih slatkih muka, ali kako sad ukomponovati Ševelja, Đokanovića, Kapića, Bodula i Avramovskog?
Ma tesko da cemo ga dovest, realno ostat ce on u turskoj ili ce put grcke, kipra, izraela i rumunije... nemojte se previse nadati... nadam se da ce nas iznenaditi nekim kojeg nismo ni spominjali...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Dizdarevicumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 21:47Daj Bože da dođe do tih slatkih muka, ali kako sad ukomponovati Ševelja, Đokanovića, Kapića, Bodula i Avramovskog?
Sabanovic-Lazic-((Mujakic))-(Pidro)
Djokanovic-Kapic
(Kobiljar)-((Avramovski))-Suljic
Bagaric
()-igraci umjesto koji treba dovesti pojacanje
(())-igraci koji nisu jos potpisali
Ako Avramovski potpise,Bodul moze zaboraviti na minutazu.Daniel je bas preskup igrac,valjda ga Vasoski uspije nesto nagovoriti.
Treba desno krilo i lijevi bek
Nadam se da je Nihad fkt zavrsen
Fanimo nije zasluzio da mu se daje vise sansi.Pustit ga cim prva pismena ponuda stigne.
Secerovic za rotacije,Palic otjerat
Bagaricu zacrtati cilj 8+golova na proljece ili i njemu na ljeto noga.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 jan 2022, 22:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Šta bi na tabiji večeras? Jel to neka ložiona ili...?
MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 jan 2022, 22:07Šta bi na tabiji večeras? Jel to neka ložiona ili...?
Ma loziona brate, sta ce biti, tek za sutra je to najavljeno, opcenito sto znamo vec par dana mujakic i secerovic, ili jedan od njih dvojice secerovic... ponedeljak, trener, a niko da kaze i objavi jel sta sa topicem bilo...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Kyle88, miguelramos, MSOZ101, nedimmmm1337 i 46 gostiju.