Hahahaha

Đubro, nisam jedini koji je gledao tu seriju?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hahahaha
Đubro, nisam jedini koji je gledao tu seriju?
Ima jos bolesnika
Šuti, meni je ovo ok. Svi znamo da nije neka igračina ali opet kontam šta ako prodamo Đokanovića a Palić je lošiji i od Šećerovića, ovaj makar ima nekog iskustva. Ko od nas ne bi volio klasu na svakoj poziciji ali za ono koliko imamo on je po meni solidan. Ko zna kakav će Kapić biti.
Crne Zvijeri, prekinule tekmu s Dinamom
Kao da ovdje neko nekog gleda ba, svi gledaju lige petice i ovaj nas qrac od lige, eventualno Sr i Hr. Nego se animozitet stvara jer je momak igrao u Zelji i tad bio los. Sta se moglo desit u ove 3-4 sezone otkad je bio vani, Bog zna.Historicar je napisao/la: ↑08 jan 2022, 20:18Vjerujem da ce Đokanović - Šečerović biti tandem zadnjih veznih, a Kapić/Bodul na ofanzivnom veznom.Kapić nije zadnji vezni, to nikad nije bio.Dobre igre na ofanzivnom veznom su ga i prodale iz Gorice u Grashopers, a kasnije je to igrao i u Šerifu.U prvom mandatu kod nas to nije mogao igrati pored tada nedodirljivog Rahmanovića.
I ne znam gdje su to pojedinci gledali Šečerovića, pa su zaključili da je taraba ?
Bio je standardan u Larisi, u prvoj ligi Grčke.Baš ovaj portal je često pisao da se tamo fino snašao i da dobro igra.E sad, pitanje je zašto kasnije nije napravio neki iskorak.U zadnjem klubu u Armeniji je imao pristojnu statistiku za polusezonu.napoleon72 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 20:30Kao da ovdje neko nekog gleda ba, svi gledaju lige petice i ovaj nas qrac od lige, eventualno Sr i Hr. Nego se animozitet stvara jer je momak igrao u Zelji i tad bio los. Sta se moglo desit u ove 3-4 sezone otkad je bio vani, Bog zna.Historicar je napisao/la: ↑08 jan 2022, 20:18Vjerujem da ce Đokanović - Šečerović biti tandem zadnjih veznih, a Kapić/Bodul na ofanzivnom veznom.Kapić nije zadnji vezni, to nikad nije bio.Dobre igre na ofanzivnom veznom su ga i prodale iz Gorice u Grashopers, a kasnije je to igrao i u Šerifu.U prvom mandatu kod nas to nije mogao igrati pored tada nedodirljivog Rahmanovića.
I ne znam gdje su to pojedinci gledali Šečerovića, pa su zaključili da je taraba ?
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, OzmoodPinglewood i 58 gostiju.