FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
2:0 vodimo...bajro i visca
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:2:0 vodimo...bajro i visca
jo bajre sta mu je,imali kakav doping test,sumnjiv mi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
sve će se znati sutra za lazu i bešliju piše na oficijalnoj stranicinick je napisao/la:kad je ova utakmica sa velenjem, sta je sa lazom jeli osto u kazahstanu itd itd...

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- nookey
- Kontakt:
Rekoh vam ja za Bajru, frajer je gigant, samo da tako nastavinick je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:2:0 vodimo...bajro i visca
jo bajre sta mu je,imali kakav doping test,sumnjiv mi

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
i viscu treba pohvaliti, i on je mislim do sad u svakoj dao po golnick je napisao/la:jo bajre sta mu je,imali kakav doping test,sumnjiv miSeyo_TM je napisao/la:2:0 vodimo...bajro i visca

- AmanijakzO
- Kontakt:
Gdje ti je ta informacijaSeyo_TM je napisao/la:2:0 vodimo...bajro i visca

u glavi, nisam je zapisao...AmanijakzO je napisao/la:Gdje ti je ta informacijaSeyo_TM je napisao/la:2:0 vodimo...bajro i visca
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
joj bajre prava haubica...
dobro ce nam doci ove sezone!
dobro ce nam doci ove sezone!

- AmanijakzO
- Kontakt:
Kontrolna utakmica
Željo demolirao Velenje sa 4:1
Piše: O. Škundrić
Nedjelja, 30.01.11. 16:56.
Ekipa aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara, sa visokih je 4:1 savladala Velenje u kontrolnoj utakmici igranoj u Puli.
Sarajevski plavi nalaze se na pripremama u Puli, gdje su danas u kontrolnoj utakmici bili bolji od slovenačke ekipe Velenja rezultatom 4:0.
Sjajni Bajro Spahić postigao je svoj četvrti gol u trećoj prijateljskoj utakmici i tako doveo plave u prednost, a za Željezničar su još pogađali Edin Višća i dva puta Elvir Čolić.
Trener sarajevskih plavih Amar Osim od prve minute na teren je izveo slijedeću ekipu: Šehić, Radovanović, Mešić, Vasilić, Marković, Svraka, Gančev, Zeba, Višća, Bešlija i Spahić.
www.sportsport.ba
Željo demolirao Velenje sa 4:1
Piše: O. Škundrić
Nedjelja, 30.01.11. 16:56.
Ekipa aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara, sa visokih je 4:1 savladala Velenje u kontrolnoj utakmici igranoj u Puli.
Sarajevski plavi nalaze se na pripremama u Puli, gdje su danas u kontrolnoj utakmici bili bolji od slovenačke ekipe Velenja rezultatom 4:0.
Sjajni Bajro Spahić postigao je svoj četvrti gol u trećoj prijateljskoj utakmici i tako doveo plave u prednost, a za Željezničar su još pogađali Edin Višća i dva puta Elvir Čolić.
Trener sarajevskih plavih Amar Osim od prve minute na teren je izveo slijedeću ekipu: Šehić, Radovanović, Mešić, Vasilić, Marković, Svraka, Gančev, Zeba, Višća, Bešlija i Spahić.
www.sportsport.ba
Bajro haubica tri tekme 4 gola.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Bajro fakat poludio
...Visca majstor to se znalo oduvjek
Fino,fino ovo izgleda.

Fino,fino ovo izgleda.
1921-2011
-
- Kontakt:

Ovo ce biti nasa udarna igla u nastavku prvenstva Ako Bog da. Vrijeme je za njegovu erupciju i rasetanje protivnickih mreza. Igraj BAJRAME

strasno...mada prijateljske utakmice nebi trebale puno znaciti ovi rezultati su fenomenalini, pogotovo za bajru da vrati samopuzdanje nakon teske povrede...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Seyo_TM je napisao/la:u glavi, nisam je zapisao...AmanijakzO je napisao/la:Gdje ti je ta informacijaSeyo_TM je napisao/la:2:0 vodimo...bajro i visca

Vasilić, Mešić i Gančev od početka?
Ako cemo realno , nije ovaj Rudar Velenje nesto poseban tim , u Sloveniji je od 10 timova 5 , sa 24 boda.. Ali ponovo , nisam vjerovo da su tako smjesni da cemo ih ovako natrpati , al **** za nas su svi smjesni
Bluemaniaaaaaa

A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
Koliko mi se čini po sastavu, izgleda da je Amar isprobao ili Gančeva ili Mešića na poziciji defanzivnog veznog. Mešić je već jednom igrao tu poziciju (mislim u kupu). Sad je neko od njih dvojice vjerovatno igrao u paru sa Svrakom.elSaik je napisao/la: Vasilić, Mešić i Gančev od početka?
Ma Bajro je gigant vjerujte mi, ja ga znam licno, i lik je gigant kad je imo nekih 18-ak godina isto je na probu u Italiju ili Juve ili Inter nezz sad tacno ( ipak je davno bilo ) i ja msm da je tamo proso probu, i onda trebo tamo da ide da zivi, ali mu roditelji nisu dali tj njegov stari..
Ali znaci veliki je talenat bio, e sad da li je ostalo sta od tog njegovog talenta i da li ce Amra izvuci sve iz njega vidjet cemo, a koliko vidim kako je kreno zabijat izvuko je Amar njego talenat na sunce
Sad mu jos treba dati da igra i u sluzbenim tekmama, ali ne po koju minutu nego da odigra bar 2/3 utakmice i da onda pokaze sta zna...
Ja mu zelim sve najbolje i da zabije bar 10 komada u ovoj polusezoni
Ali znaci veliki je talenat bio, e sad da li je ostalo sta od tog njegovog talenta i da li ce Amra izvuci sve iz njega vidjet cemo, a koliko vidim kako je kreno zabijat izvuko je Amar njego talenat na sunce

Sad mu jos treba dati da igra i u sluzbenim tekmama, ali ne po koju minutu nego da odigra bar 2/3 utakmice i da onda pokaze sta zna...
Ja mu zelim sve najbolje i da zabije bar 10 komada u ovoj polusezoni
Razumijes ti mene burazere moj 

- zlaya_tm87
- Kontakt:
svaka cast za Bajru, skidam mu kapu i bas mi je drago sto je poslije onoga sto mu se desilo na nivou.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
....
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 30 jan 2011, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, greenwood, MoSaZeLjo1921 i 26 gostiju.