FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma moze se Husarić napušiti svima nama. Sta kao on nije uvalio svog polovnjaka pa sad laje na Avramovskog? I onda klasična seoska šuplja bolje ulagati u svoju djecu. Joj sto ne mogu tih mudrosera!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Paćenik pravi. Zamisli debila, samog sebe po forumu hvaliZukanovic je napisao/la: ↑08 jan 2022, 15:04Sta se sve pise na FB zbog Daniel AvramovskiHusaric naravno prvi koji sere. i ovi drugi
" Sarajevo pusti malog Drinu da pređe u Velež, a onda ih taj isti mali dobije na Kosevu. Niko nije snosio sankcije iz kluba, kako se moglo desiti da jedan takav dragulj (2004 godište) ode iz Sarajeva. Problem je struka. Ništa vise."
"Sta se vise glupirate,dovodite vi,a i ostali klubovi polovne igrace iz regiona, dok nasa djeca uzalud treniraju i propadaju."
" Bravo Lato umjesto ulagati u svoju djecu, oni dovode bez veze igrace kome treba platiti sve od hrane do krova nad glavom. I posle sest mjeseci pitanje je hoceli ostati tu i sta su dobili nista, ulazite pare u svoju skplu fudbala stoko"
evo i Husaric
"Jak mu CV,bio na moru odmaro 4 mjeseca!
Mi u ovoj drzavi ili smo glupi ili ćoravi?!Sreca ne moze se lagat vise niko!
"

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Gledaj debila, a Pirić Kapara mu godinu dana odmarao, prvo Maribor, pa ga šutnuše iz Atromitosa.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Srebrenički papak je Vladana Kovačevića maltene četnikom nazvao, nema se šta dalje pričati.
Na kojoj je fb stranici to Husara pisao ?
- napoleon72
- Kontakt:
Postoji li odvratnija osoba u BH sportu od Admira Husarica?
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Kod SinanaHistoricar je napisao/la: ↑08 jan 2022, 15:14Srebrenički papak je Vladana Kovačevića maltene četnikom nazvao, nema se šta dalje pričati.
-
- Kontakt:
Dizdarević - Sahinovic
Šabanovic - Oremuš
Pidro - Ševelj
Mujakić - Kurdić
Dupovac - Trako
Djokanovic - Šecerović
Kapić - Ramic
Avramovski - Velkoski
Fanimo?? - Cmiljanić
Suljic- Varesanovic
Bagaric - Ahmetovic.
Evo tima
Lazic, Hebibovic, Palić, Kobiljar, Bodul, ovim bi se zahvalio. Pa na ljeto se zahvaliti Velkoskom, Ahmetu i ko podbaci na proljeće pa fino slozit tim za narednu sezonu.
Šabanovic - Oremuš
Pidro - Ševelj
Mujakić - Kurdić
Dupovac - Trako
Djokanovic - Šecerović
Kapić - Ramic
Avramovski - Velkoski
Fanimo?? - Cmiljanić
Suljic- Varesanovic
Bagaric - Ahmetovic.
Evo tima

Lazic, Hebibovic, Palić, Kobiljar, Bodul, ovim bi se zahvalio. Pa na ljeto se zahvaliti Velkoskom, Ahmetu i ko podbaci na proljeće pa fino slozit tim za narednu sezonu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne bih ja Husaru vrijedjao i nazivao pogrdnim imenima, to je gospodin koji nema ukusa za oblacenje, jos manje za fudbal, ima dugacak i prljav jezik, ali je ako nista jako duhovit svojim komentarima koji veze s mozgom nemaju. Husara nas 

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- napoleon72
- Kontakt:
Zasto se zahvaliti Lazicu, Bodulu i Kobiljaru, a ne Kurdicu, Velkoskom, Ahmetovicu i Dalu? Lazic je odlican stoper, Kobiljar statisticki los al jedini pokretljiv igrac na terenu, Bodul se itekako moze iskoristit u pravim rukama. Kurdic i Varesanovic, da su sto put nasi, nemaju kvalitet. Krste i Merso su u poznim godinama i bilo bi lijepo organizovat neku prijateljsku utakmicu za njih, da se kulturno rastanemo. Barem za Mersu, Krste mozda konta jos negdje igrat 1-2 sezone.bordobijeli je napisao/la: ↑08 jan 2022, 15:21Dizdarević - Sahinovic
Šabanovic - Oremuš
Pidro - Ševelj
Mujakić - Kurdić
Dupovac - Trako
Djokanovic - Šecerović
Kapić - Ramic
Avramovski - Velkoski
Fanimo?? - Cmiljanić
Suljic- Varesanovic
Bagaric - Ahmetovic.
Evo tima![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bodula obavezno sutnuti, suspendovan je do aprila, nismo ulozili zalbu, znaci sigurno ce biti na tribinama do tad. Bolje njega nogirati i dovesti za njegovu platu Avramovskognapoleon72 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 15:31Zasto se zahvaliti Lazicu, Bodulu i Kobiljaru, a ne Kurdicu, Velkoskom, Ahmetovicu i Dalu? Lazic je odlican stoper, Kobiljar statisticki los al jedini pokretljiv igrac na terenu, Bodul se itekako moze iskoristit u pravim rukama. Kurdic i Varesanovic, da su sto put nasi, nemaju kvalitet. Krste i Merso su u poznim godinama i bilo bi lijepo organizovat neku prijateljsku utakmicu za njih, da se kulturno rastanemo. Barem za Mersu, Krste mozda konta jos negdje igrat 1-2 sezone.bordobijeli je napisao/la: ↑08 jan 2022, 15:21Dizdarević - Sahinovic
Šabanovic - Oremuš
Pidro - Ševelj
Mujakić - Kurdić
Dupovac - Trako
Djokanovic - Šecerović
Kapić - Ramic
Avramovski - Velkoski
Fanimo?? - Cmiljanić
Suljic- Varesanovic
Bagaric - Ahmetovic.
Evo tima![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Obični kriminalac, to i ptice na grani znaju.JavierBosnia je napisao/la: ↑08 jan 2022, 15:26Ne bih ja Husaru vrijedjao i nazivao pogrdnim imenima, to je gospodin koji nema ukusa za oblacenje, jos manje za fudbal, ima dugacak i prljav jezik, ali je ako nista jako duhovit svojim komentarima koji veze s mozgom nemaju. Husara nas![]()

-
- Kontakt:
Bodul ima veliku kaznu, a meni nije legao, loše se krece.napoleon72 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 15:31Zasto se zahvaliti Lazicu, Bodulu i Kobiljaru, a ne Kurdicu, Velkoskom, Ahmetovicu i Dalu? Lazic je odlican stoper, Kobiljar statisticki los al jedini pokretljiv igrac na terenu, Bodul se itekako moze iskoristit u pravim rukama. Kurdic i Varesanovic, da su sto put nasi, nemaju kvalitet. Krste i Merso su u poznim godinama i bilo bi lijepo organizovat neku prijateljsku utakmicu za njih, da se kulturno rastanemo. Barem za Mersu, Krste mozda konta jos negdje igrat 1-2 sezone.bordobijeli je napisao/la: ↑08 jan 2022, 15:21Dizdarević - Sahinovic
Šabanovic - Oremuš
Pidro - Ševelj
Mujakić - Kurdić
Dupovac - Trako
Djokanovic - Šecerović
Kapić - Ramic
Avramovski - Velkoski
Fanimo?? - Cmiljanić
Suljic- Varesanovic
Bagaric - Ahmetovic.
Evo tima![]()
Lazic ima godina, stranac je i spor igrac. Kobiljar mi je ko muha bez glave ne volim takve igrače. Kurdic mi je sasvim solidan, mlad, akademac, reprezentativac. Velkoski i Ahmet pa eto neka ih do kraja sezone pa onda se zahvaliti. Ovo je moje neko vidjenje sigurno da ima i sto drugacije vide stvari i poštujem to.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Glavni je problem sto mi imamo stranaca koji popunjavaju taj broj bezveze.
Cmiljanic, Velkoski, Sevelj, Oremus, pa dodaj i Fanima kojeg nismo imali ovu polusezonu skoro.
To je 4-5 igraca koji ti ne igraju, il koji slabo igraju ili koji lose igraju tako da ti ne donose nista. Radije bih gledao i Traku i Ramica i Dervisagica ne bi nista losiji od njih bili
Cmiljanic, Velkoski, Sevelj, Oremus, pa dodaj i Fanima kojeg nismo imali ovu polusezonu skoro.
To je 4-5 igraca koji ti ne igraju, il koji slabo igraju ili koji lose igraju tako da ti ne donose nista. Radije bih gledao i Traku i Ramica i Dervisagica ne bi nista losiji od njih bili
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑08 jan 2022, 15:13Gledaj debila, a Pirić Kapara mu godinu dana odmarao, prvo Maribor, pa ga šutnuše iz Atromitosa.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
SARAJEVO SIAMO NOI
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ima jos kod makedonaca
“ Da, istina je da sam Avramovskog preporučio sarajevskom rukovodstvu. Treba li trošiti riječi o našem reprezentativcu. Imamo odličnu saradnju u Vardaru, pa želim da dođe u Sarajevo. "Za sada postoje kontakti, pregovori su u početnoj fazi, pa ćemo vidjeti da li će biti dogovora i zvaničnog transfera ", rekao je novi trener Sarajeva
Zastone je napisao/la: ↑08 jan 2022, 16:23Ima jos kod makedonaca
“ Da, istina je da sam Avramovskog preporučio sarajevskom rukovodstvu. Treba li trošiti riječi o našem reprezentativcu. Imamo odličnu saradnju u Vardaru, pa želim da dođe u Sarajevo. "Za sada postoje kontakti, pregovori su u početnoj fazi, pa ćemo vidjeti da li će biti dogovora i zvaničnog transfera ", rekao je novi trener Sarajeva

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, misstianopenaldo i 43 gosta.