Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pored silnih argumenata Rogerovca i nadalovaca, prije svega rogerovaca a prednjače oni, elegancija rogera, najbolji forhend, stav na terenu, ovaj je ipak najbolji, Nole lazirao Covid
Je li lažirana i ova slika kao Novakova potvrda?Mig_Mig je napisao/la: ↑08 jan 2022, 14:04Pored silnih argumenata Rogerovca i nadalovaca, prije svega rogerovaca a prednjače oni, elegancija rogera, najbolji forhend, stav na terenu, ovaj je ipak najbolji, Nole lazirao Covida sve to da mu se uzme pravo igranja hahah. Dva ukradena, na trecem se radi.
Smiješan si lik. Lik je i sa poravnatim GS već prešišao onu dvojicu. Međusobni dueli, broj sedmica na prvom mjestu, i t d.
Pa pusti onda da sud donese odluku, a ne ti.Centre forward je napisao/la: ↑08 jan 2022, 14:13To što je humanitarac treba ga "abolirati" od vladavine prava i zakona. Niste normalni.
Po srbadiji trebaMig_Mig je napisao/la: ↑08 jan 2022, 14:16Pa pusti onda da sud donese odluku, a ne ti.Centre forward je napisao/la: ↑08 jan 2022, 14:13To što je humanitarac treba ga "abolirati" od vladavine prava i zakona. Niste normalni.
Bas me interesuje sta mu je bio plan za AO da se nije "zarazio" tog 14. decembrabhpremijerliga12 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 14:02Mislim da niko ne gleda osnovnu stvar u svemu ovome, covjek je 10.12. kada je bio rok predao vizu pod izgovorom da ima "izuzetak" zasto se ne mora vakcinisati, a pozitivan na koronu bio 16.12. i mislio je da ce ovo proci???????![]()
![]()
![]()
Jel realno ovodarker10 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 14:50Bas me interesuje sta mu je bio plan za AO da se nije "zarazio" tog 14. decembrabhpremijerliga12 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 14:02Mislim da niko ne gleda osnovnu stvar u svemu ovome, covjek je 10.12. kada je bio rok predao vizu pod izgovorom da ima "izuzetak" zasto se ne mora vakcinisati, a pozitivan na koronu bio 16.12. i mislio je da ce ovo proci???????![]()
![]()
![]()
![]()
A ništa, vjerovatno je svjesno išao na sve moguće manifestacije s nadom da dobije covid, te se testirao nonstop dok nije dobio pozitivan test. To mu je bio jedini spas.darker10 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 14:50Bas me interesuje sta mu je bio plan za AO da se nije "zarazio" tog 14. decembrabhpremijerliga12 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 14:02Mislim da niko ne gleda osnovnu stvar u svemu ovome, covjek je 10.12. kada je bio rok predao vizu pod izgovorom da ima "izuzetak" zasto se ne mora vakcinisati, a pozitivan na koronu bio 16.12. i mislio je da ce ovo proci???????![]()
![]()
![]()
![]()
Ma sve je to haos moj Bodara. Eto udji na ig njegove fondacije, Jelena lagano citavu drugu polovinu decembra hoda po vrticima i kiti jelke okolo. Nez kako je u Srbiji, ali u nas ako osobe zive u istom domacinstvu i ako jednom dodje pozitivan nalaz drugo automatski ide u izolaciju.bodi123 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 14:55A ništa, vjerovatno je svjesno išao na sve moguće manifestacije s nadom da dobije covid, te se testirao nonstop dok nije dobio pozitivan test. To mu je bio jedini spas.darker10 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 14:50Bas me interesuje sta mu je bio plan za AO da se nije "zarazio" tog 14. decembrabhpremijerliga12 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 14:02Mislim da niko ne gleda osnovnu stvar u svemu ovome, covjek je 10.12. kada je bio rok predao vizu pod izgovorom da ima "izuzetak" zasto se ne mora vakcinisati, a pozitivan na koronu bio 16.12. i mislio je da ce ovo proci???????![]()
![]()
![]()
![]()
E sad problem je što ispao jako bezobrazan i neodgovoran, pa dok je čekao rezultate i dalje je išao s ovom djecom da se slika, kretao se gradom bez maske... itd itd
A dobro, Jelena je tu nebitna. On je glup ali nije toliko da kad su mu javili za test i da je pozitivan, da nije Jelenu izolirao od sebe. Šta, ne žive u 20 kvadrata u sobi pa da im je teško razići sedarker10 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 15:01Ma sve je to haos moj Bodara. Eto udji na ig njegove fondacije, Jelena lagano citavu drugu polovinu decembra hoda po vrticima i kiti jelke okolo. Nez kako je u Srbiji, ali u nas ako osobe zive u istom domacinstvu i ako jednom dodje pozitivan nalaz drugo automatski ide u izolaciju.bodi123 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 14:55A ništa, vjerovatno je svjesno išao na sve moguće manifestacije s nadom da dobije covid, te se testirao nonstop dok nije dobio pozitivan test. To mu je bio jedini spas.
E sad problem je što ispao jako bezobrazan i neodgovoran, pa dok je čekao rezultate i dalje je išao s ovom djecom da se slika, kretao se gradom bez maske... itd itd
Fakat ne mogu da vjerujem kako sebi neko moze zabit ovoliko autogolova i fakat fascinantno kako moze bit tako dobar teniser, a ovako poglup za neke stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.