FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo mene izvukli ovo s clanskom, veceras se snima klip. U 19h na tabiji.
- napoleon72
- Kontakt:
Ne treba se poredit sa Hajdukom, nema smisla, al isto tako je bruka ogromna da najtrofejniji klub u BiH koji se qrci najvecom bazom navijaca u drzavi nema barem 5-6 hiljada clanova.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
- Kontakt:
Apsolutno se slažem pored Šabanovića Lazić je jedini igrač koji radi na sebi skoro da njih dvojica ne izlaze iz teretane, konstantno vježbaju.ado-hz je napisao/la: ↑08 jan 2022, 13:36Ne bih se slozio da je škart Lazic. Decko je profesionalac od a do z i vodi sportski zivot. Igrao je sa sporim i isprepadanim Dupovcem, zatim igrao je sa kiks igracem zvani Kurdic i nije mogao sam da ispravi i popravi sve njihove greske koje prave u toku utakmice. Zaboravljate da je tandem Lazic-Mujakic sampionski tandem koji se dobro poznaje. Ja mislim da ce oni biti nas udarni stoperski par jer je Nihad izraziti ljevak i to nam je falilo u toj zadnoj liniji. Trako po potrebi ce biti prva rezerva a ova dvojica nabrojanih gore u kojoj god utakmici budi igrali tesko nama.vedinjo98 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 13:29Pohvale za Mirvica jos jednom. Rijetko kad cemo vidjeti nekog da je ovako posvecen. Jedino smeta Sabrinim kerovima. Vjerujem da ima jasan plan i zna sta radi. Mujakic, jedan AMF i krilo i dosta s pojacanjima. Veci je problem škart koji se nakupio (Hebib, Merso, Krle, Kanuric, Lazic, Palic).
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ne spada brojka ispod 100 gostiju kod nas a tek subota. Sta ce biti tek sutra??
Predlazem da gosti udju odmah i zauzmu mjesto jer nece moci svi uci kad svane nedelja

Predlazem da gosti udju odmah i zauzmu mjesto jer nece moci svi uci kad svane nedelja

Zvao je neki Mirza Hadzic, nije rekao ime. Bujrum na tabiju
- SarajevoForza
- Kontakt:
Nakon nikad gore polusezone, nikad zanimljiviji prelazni rok 

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Tik-tak 

Ko je sljedeći?
P.S. nije nikakva 'insajderska' već komentar na objavu naših.
P.S. nije nikakva 'insajderska' već komentar na objavu naših.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
-
- Kontakt:
Zamisli neko fkt ode na tabiju veceras

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Majkem da nas nema trebalo bi nas izmislitSarajevoForza je napisao/la: ↑08 jan 2022, 14:17Nakon nikad gore polusezone, nikad zanimljiviji prelazni rok![]()

1946-1987
- JavierBosnia
- Kontakt:
Salcin i Hebibovic u paketu, nek se vrati u Mostar

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Joj neko je prijr 3-4 godine tako napisao da je trening u 12 u Butmiru, neko otisao i smrz'o se, pa ovdje yebo sve po forumu.

GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Sta se sve pise na FB zbog Daniel Avramovski
Husaric naravno prvi koji sere. i ovi drugi
" Sarajevo pusti malog Drinu da pređe u Velež, a onda ih taj isti mali dobije na Kosevu. Niko nije snosio sankcije iz kluba, kako se moglo desiti da jedan takav dragulj (2004 godište) ode iz Sarajeva. Problem je struka. Ništa vise."
"Sta se vise glupirate,dovodite vi,a i ostali klubovi polovne igrace iz regiona, dok nasa djeca uzalud treniraju i propadaju."
" Bravo Lato umjesto ulagati u svoju djecu, oni dovode bez veze igrace kome treba platiti sve od hrane do krova nad glavom. I posle sest mjeseci pitanje je hoceli ostati tu i sta su dobili nista, ulazite pare u svoju skplu fudbala stoko"
evo i Husaric
"

Jak mu CV,bio na moru odmaro 4 mjeseca!

Mi u ovoj drzavi ili smo glupi ili ćoravi?!Sreca ne moze se lagat vise niko!

"

" Sarajevo pusti malog Drinu da pređe u Velež, a onda ih taj isti mali dobije na Kosevu. Niko nije snosio sankcije iz kluba, kako se moglo desiti da jedan takav dragulj (2004 godište) ode iz Sarajeva. Problem je struka. Ništa vise."
"Sta se vise glupirate,dovodite vi,a i ostali klubovi polovne igrace iz regiona, dok nasa djeca uzalud treniraju i propadaju."
" Bravo Lato umjesto ulagati u svoju djecu, oni dovode bez veze igrace kome treba platiti sve od hrane do krova nad glavom. I posle sest mjeseci pitanje je hoceli ostati tu i sta su dobili nista, ulazite pare u svoju skplu fudbala stoko"
evo i Husaric
"
Moguce da je Mujakic iduci,sad sam mu prico sa ovim drugom rekao mu otisao je u Belgiju po stvari i da se vraca.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BeYaZ, deda, Evander, Galantni, Google Adsense [Bot], inzomni, Kaunas, kupus army, ledesma, LegendKiller, Posejdon, r3m1, rimljanin90, seha77, ubipara, USB, Venom, zagorski i 177 gostiju.