Falice De Jong u sredini strasno, a Lescott ce kao i uvijek napraviti neko sranje, postici autogol ili nesto u tom stilu. Milner bi mogao asistirati Dzeki - barem tri puta.
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Na temi o Dzeki svakako pricaju gluposti, pa da ovdje malo popricamo o sastavu. Mislim da je Kompany morao biti u sastavu, ionako im je odbrana suplja ko svicarski sir. Zabaleta na lijevom beku?
Falice De Jong u sredini strasno, a Lescott ce kao i uvijek napraviti neko sranje, postici autogol ili nesto u tom stilu. Milner bi mogao asistirati Dzeki - barem tri puta.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Megamon
- Kontakt:
Bitno je da Dzeko konstantno igra u prvoj postavi.Golovi ce doci sami po sebi.
Vidim nema Teveza sigurno da ce mu biti lakse jer sve lopte ce se prije slati njemu nego brazilcu Jo-u.
Takodjer tu je i Milner koji zna proigrati igraca a ne kao Jonhnosn da komplikuje bez potrebe.Ocekujem danas barem gol al' sto ne i vise?
Vidim nema Teveza sigurno da ce mu biti lakse jer sve lopte ce se prije slati njemu nego brazilcu Jo-u.
Takodjer tu je i Milner koji zna proigrati igraca a ne kao Jonhnosn da komplikuje bez potrebe.Ocekujem danas barem gol al' sto ne i vise?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Jao Zabaleta ce da mu igra levog najverovatnije.
Vidi veze,zasto li on bespotrebno umara Yayu,umesto da ga cuva za utorak kada mu je mnogo vaznija tekma.Adam mu ne igra ni u kupu.
Od Mancinia oduvek svakakvih ideja videti.
Vidi veze,zasto li on bespotrebno umara Yayu,umesto da ga cuva za utorak kada mu je mnogo vaznija tekma.Adam mu ne igra ni u kupu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Adam je povrijedjen ja mislim.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Kad igra Man City, hoce li biti negdje na netu da se gleda.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Adam se povrijedo na trenigu,bio je prebacen do bolnice.Devil je napisao/la:Jao Zabaleta ce da mu igra levog najverovatnije.![]()
Vidi veze,zasto li on bespotrebno umara Yayu,umesto da ga cuva za utorak kada mu je mnogo vaznija tekma.Adam mu ne igra ni u kupu.![]()
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Nisam to znao,to vec malo menja stvar,ali opet trebao je nekoga mladjeg da ubaci u ekipu tipa Nimely ili Boyata.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Boyata je na pocetku sezone igrao u nekoliko utakmica kako starter,ali otkad je dobio crveni protiv arsenala nema ga ni na klupi.Devil je napisao/la:Nisam to znao,to vec malo menja stvar,ali opet trebao je nekoga mladjeg da ubaci u ekipu tipa Nimely ili Boyata.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jao stadiona Nots County-ja. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- majestic24
- Kontakt:
Bolje da su dosli kod mene na njivu igrati. Prosle godine uzorana,lijepo isfrezano,nova djetalina posijana...ma milina za igrati.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pa sta, nisu svi sarajevo, da imaju dobar stadionMonolog je napisao/la:Jao stadiona Nots County-ja.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
nijedan mi link ne radi
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- majestic24
- Kontakt:
http://www.atdhe.net/33454/watch-notts- ... ester-citymarsovac je napisao/la:nijedan mi link ne radi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
hvala velikamajestic24 je napisao/la:http://www.atdhe.net/33454/watch-notts- ... ester-citymarsovac je napisao/la:nijedan mi link ne radi
ps zar ovaj Vijera nije otiso iz ManCitY
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
Bravo Džeko. 
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Svaka čast Edine
, svaka čast, mada bih volio da ga nije dao da ispadnu iz FA cupa.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
City ne može do preokreta,ali bitno je da ga je Edin zabio. 
You'll never walk alone.
SVAKA CAST EDINE ....
Znam da nece moci ali zamolio bih sve one koji iz bilo kojeg razloga nevole sto ga Edin dade da se ne javljaju jedno vrijeme. Mi u Zenici slavimo ....
Znam da nece moci ali zamolio bih sve one koji iz bilo kojeg razloga nevole sto ga Edin dade da se ne javljaju jedno vrijeme. Mi u Zenici slavimo ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.