Postao/la bombaysaphire » 07 jan 2022, 23:00
OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 jan 2022, 07:53
Standardno ugroženi Srbi. Ne mogu da shvate da postoje zemlje koje imaju zakone kojih se svi moraju pridržavati.
25 miliona ljudi se vakcinisalo kod njih (skoro čitav period COVID-a u karanternu zemlja) i dođe neka vlahadija koja bi da nameće svoje zakone. Ma m.r.š u Srbiju pa tamo prosipaj svoju silu.
Nole je čak i dobro ispao koji ga je nacionalista pravio i skim čovjek dijeli krevet.
Šta lupaš bezveze ? Koji je to zakon da kažu haj dođi u našu državu , pa kad dođeš onda ne možeš ući u državu ?
"Ne shvatam zašto bi došli tek za nedjelju dana i saopštili mi:'hej, šta je važilo do sada više ne važi'. Zaista se nisu ponašali ni grubo ni vulgarno ali neke stvari nisu prijatne. Osećam se pomalo kao u zatvoru. Najgore sam se osjećala kada su mi saopštili da će mi ukinuti vizu", kazala je Voračova.
Koji je ovo zakon ?
Ako nisi upućen ovo je češka teniserka koja je u Australiju došla u decembru, puštena je u zemlju bez problema posle provjere svih dokumenata i odigrala već jedan pripremni meč ali kada je izbila afera oko Đokovića u četvrtak su iznenada došli po nju u hotel i prebacili je u pritvor u hotel za imigrante u Melburnu.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!