FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta je s Fanima ?? On i Suljic po krilima za respekt, Bagarić na 9 tku, Merso za posljednji 15 minuta.
-
- Kontakt:
Fkt ko je sljedeci?Mujakic jos nije raskinuo posudbu koliko vidim
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Amer Bekic 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Marko Obradovic slobodan 

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 jan 2022, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Za koga je to onda onaj najavljeni promo spot pojacanja ako nije za Suljica, nesto mi cudno da je za Secerovica 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Za mene nije garant

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Šećerović mi nekako kvari ukupni dojam. Jedini mi se ne uklapa u to moćno Sarajevo kojem težimo. Uostalom, imamo toliko defanzivnih veznih da ne vidim razlog da ga dovedemo. Strah me pomisliti kakva će ovo ekipa biti ako se probude Bagarić, Bodul, Ševelj, Kapić i + na to da se još dodaju pažljivo selektirana pojačanja. 

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda ih novi trener razdrma. Imamo mi dosta škarta u ekipi ali imamo i dobrih igrača, pogotovo za ovu ligu.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑07 jan 2022, 21:49Šećerović mi nekako kvari ukupni dojam. Jedini mi se ne uklapa u to moćno Sarajevo kojem težimo. Uostalom, imamo toliko defanzivnih veznih da ne vidim razlog da ga dovedemo. Strah me pomisliti kakva će ovo ekipa biti ako se probude Bagarić, Bodul, Ševelj, Kapić i + na to da se još dodaju pažljivo selektirana pojačanja.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Burberry46
- Kontakt:
Mujakic i SecerovicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jan 2022, 21:15Fkt ko je sljedeci?Mujakic jos nije raskinuo posudbu koliko vidim
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja kakve sam srece, da me izvuku u nagradnoj igri slikao bi se sa Liivakom.
Sretno Suljicu trebao bi biti veliki upgrade na trenutnu ekipu i konacno smo dobili to lijevo krilo.
Sretno Suljicu trebao bi biti veliki upgrade na trenutnu ekipu i konacno smo dobili to lijevo krilo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mujakic bi bio top, koji ce nam qrac Secerovic? Jos jedan Palic da nas po zivcima ceski..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Za palica u najmanju ruku fabinho
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Poboljsao se Secerovic, bit ce bolji od palica, dzokanovica.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bolji je Šećerović duplo od Palića. Ovaj drugi je mlađi i jeftin, možda solidna opcija za klupu ali ne i za prvi tim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pa nije Šećerović otišao iz naše lige sa 19 godina, pa napredovao, vrhunac mu je bio u Čmeljkanu, a otišao prije par godina u Latviju ili gdje već sa 28 godina. Po mom mišljenju nikakav upgrade na trenutni vezni red i samo gomilanje prosječnih igrača koji nisu ništa bolji od npr. malog Ramića. Naravno, ovo je sve pod uslovom da uopšte potpiše.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Priča se da ako on dođe, Paliću noga ide, realno onda je to ikako upgrade. A ako bi ostao Palic pa i Sečerović potpise, to bi bezveze bilo..joker90 je napisao/la: ↑07 jan 2022, 22:57Pa nije Šećerović otišao iz naše lige sa 19 godina, pa napredovao, vrhunac mu je bio u Čmeljkanu, a otišao prije par godina u Latviju ili gdje već sa 28 godina. Po mom mišljenju nikakav upgrade na trenutni vezni red i samo gomilanje prosječnih igrača koji nisu ništa bolji od npr. malog Ramića. Naravno, ovo je sve pod uslovom da uopšte potpiše.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sretno šejtanu, raduje me njegov povratak.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Sta cemo sa Hebibom jos godinu ipo 

-
- Kontakt:
I + da novi trener postavi pravu formaciju i igrače postavi na pozicije na kojima se najbolje snalaze.Kako se piše, Vasoski forsira 5 - 3 - 2, vidjecemo.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑07 jan 2022, 21:49Šećerović mi nekako kvari ukupni dojam. Jedini mi se ne uklapa u to moćno Sarajevo kojem težimo. Uostalom, imamo toliko defanzivnih veznih da ne vidim razlog da ga dovedemo. Strah me pomisliti kakva će ovo ekipa biti ako se probude Bagarić, Bodul, Ševelj, Kapić i + na to da se još dodaju pažljivo selektirana pojačanja.![]()
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, mosarajvosa83 i 29 gostiju.